Assassin’s Creed Valhalla: Hoe krijg je een Reaper Armor Set

assassins creed valhalla siege of paris

De Reaper Armor Set is een geheim pantser in de Franse uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla. Deze gids laat zien hoe je de Reaper Armor Set kunt krijgen en waar je de locatie van elk stuk kunt vinden. Het is alleen beschikbaar met de Siege of Paris DLC!

Er zijn 5 stuks: Bracers, Mantel, Helm, Rijbroek, Body Armor. Het zijn allemaal beloningen van het spelen van Rebel Missions en het verhogen van je Infamy Level. Niets is te missen, je kunt ze na het verhaal nog steeds krijgen.

Reaper broek

De Reaper Pants worden van Pierre gekocht nadat hij Infamy Level 2 heeft bereikt door zijn rebellenmissies te doen. 
Dit is de locatie:

Je krijgt de vereiste valuta, “Deniers” genaamd, door rebellenmissies te doen. Je krijgt een bonus als meer teamgenoten die missies overleven. Om deze bonus te verhogen, koop je de upgrade van Pierre die je meer teamleden geeft. Kies altijd de boogschutters als je teamgenoten, ze worden bijna nooit aangevallen door vijanden en zijn gemakkelijk in leven te houden.

Reaper Helm

De Reaper Helm wordt van Pierre gekocht nadat hij Infamy Level 3 heeft bereikt. Blijf een van zijn missies doen om je Infamy Level te verhogen.

Reaper mantel

De Reaper Cloak wordt van Pierre gekocht nadat hij Infamy Level 3 heeft bereikt. Blijf een van zijn missies doen om je Infamy Level te verhogen.

Reaper Bracers

De Reaper Bracers zijn een automatische beloning voor het bereiken van Infamy Level 3, het terugkeren naar Pierre en het accepteren van zijn volgende zoektocht. Dan zouden ze automatisch in je inventaris moeten worden geplaatst. Er is mogelijk geen item-pop-up in de rechterbovenhoek voor deze. Controleer gewoon je inventaris na het accepteren van de volgende zoektocht en de Reaper Bracers zouden onder het armpantser moeten zijn.

Reaper torso

De Reaper Cloak wordt van Pierre gekocht nadat hij Infamy Level 4 heeft bereikt. Blijf een van zijn missies doen om je Infamy Level te verhogen.

Volledige Reaper Armor Set Showcase

Zo ziet de volledige Reaper Armor-set eruit:

En zo krijg je de volledige Reaper Armor Set in de Siege of Paris DLC van Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelScarlet Nexus Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Siege of Paris DLC Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here