Assassin’s Creed Valhalla: Hoe Excalibur te krijgen

In Assassin’s Creed Valhalla kun je het geheime zwaard van Excalibur ontgrendelen. Deze gids laat stap voor stap zien hoe je Excalibur ontgrendelt in Assassin’s Creed Valhalla. Excalibur krijgen ontgrendelt de Caladfwlch trofee.

Er zijn 11 tablets die u eerst moet vinden. 8 tablets zijn afkomstig van het doen van de Treasure of Britain (blauwe Mystery Events). Dit zijn ondergrondse grotsystemen met aan het einde de schat. De overige 3 worden gedropt door specifieke Zeloten (Order of the Ancients Members): Woden, Heike, Hrothgar.

Dan moet je naar Myrddin’s Cave in Hamtunscire (de grot wordt op de kaart genoemd) om de 11 tabletten in een stenen cirkel te plaatsen. Hierdoor zal Excalibur verschijnen. Dan kun je Excalibur uit de steen trekken.

Stap 1: Verkrijg Treasures of Britain (8 tablets)
Eerst moet je heel Treasure of Britain vinden. Hun locaties worden hieronder weergegeven. Ze bevinden zich in ondergrondse grottenstelsels die wat platformwerk vereisen. Dan zal de schat aan het einde van de grot zijn. Gebruik Odin’s Sight (R3) om naar de schat te zoeken om er een blauwe markering omheen te zien.

Treasure of Britain #1: East Anglia

Treasure of Britain #2: Essexe

Treasure of Britain #3: Cent

Treasure of Britain #4: Suthsexe

Treasure of Britain #5: Hamtunscire

Treasure of Britain #6: Hamtunscire

Treasure of Britain #7: Eurviscire

Treasure of Britain #8: Snotinghamscire

Stap 2: Koop tablets van zeloten (3 tablets)
3 van de tabletten zijn afkomstig van specifieke Zeloten die ze altijd laten vallen (Woden, Heike, Hrothgar). Zeloten zijn een soort lid van de Orde van de Ouden. Ze rijden rond op paarden op scriptpaden langs specifieke regio’s. Ze rijden altijd op wegen, nooit offroad in het wild. Er zijn twee manieren om ze te vinden: rijd over de wegen in het gebied rond hun locatie zoals hieronder weergegeven of wacht gewoon op de specifieke locatie tot ze voorbij rijden. Het kan even duren voordat ze verschijnen, maar je kunt gewoon op de weg wachten om het simpel te houden.

Het zijn behoorlijk krachtige vijanden. Misschien wil je eerst een level omhoog of je spel op eenvoudige moeilijkheidsgraad zetten in spelopties. Pareer hun aanvallen en voer vervolgens een tegenaanval uit (aanvallen van rode runen moeten worden ontweken). Dual-Wielding Daggers zijn geweldig tegen hen, de (R1) Dagger Attacks kunnen ze verdoven en het brengt veel schade aan.

Ze worden ook op de kaart weergegeven met een wit helmpictogram als ze zich binnen een straal van 300 meter bevinden: Hieronder staan ​​de drie Zeloten die je nodig hebt en hun locaties (Woden, Heike, Hrothgar).

Woden: Cent – hij rijdt te paard langs een van de wegen van de Cent-regio. Het is willekeurig waar hij precies is, omdat hij beweegt. Je kunt het beste langs elke hoofdweg van Cent rijden (je kunt de contouren van de wegen op de wereldkaart zien). Hij zal niet door de wildernis rijden, alleen over wegen. Als je in de buurt bent en scan hem (R3) hij wordt gemarkeerd als een bestellid. Je zult ook een wit Zealot-pictogram op de kaart zien wanneer hij zich binnen een paar honderd meter van je bevindt. Scan gewoon iedereen die je ziet rijden op een paard in Cent. Op de onderstaande locatie heb ik hem gevonden, je zou daar ook kunnen wachten en hopen dat hij na enige tijd voorbij komt rijden.

Heike: Essexe – ze rijdt op een paard langs een van de wegen van de regio Essexe. Het is willekeurig waar ze precies is, omdat ze zich verplaatst. U kunt het beste langs elke hoofdweg van Essexe rijden (u kunt de contouren van de wegen op de wereldkaart zien). Ze rijdt niet door de wildernis, alleen over wegen. Als je in de buurt bent en scan haar (R3),ze wordt gemarkeerd als een bestellid. Je zult ook een wit Zealot pictogram op de kaart zien als ze binnen een paar honderd meter van je is. Scan gewoon iedereen die je op een paard ziet rijden in Essexe. De onderstaande locatie is waar ik haar vond (ten oosten van Brentwood Outpost), je zou daar ook kunnen wachten en hopen dat ze na een tijdje voorbij komt rijden.

Hrothgar: Suthsexe – hij rijdt te paard langs een van de wegen van de regio Suthsexe. Het is willekeurig waar hij precies is, omdat hij beweegt. U kunt het beste langs elke hoofdweg van Suthsexe rijden (u kunt de contouren van wegen op de wereldkaart zien). Hij zal niet door de wildernis rijden, alleen over wegen. Als je in de buurt bent en scan hem (R3), hij wordt gemarkeerd als een bestellid. Je zult ook een wit Zealot-pictogram op de kaart zien wanneer hij zich binnen een paar honderd meter van je bevindt. Scan gewoon iedereen die je ziet rijden op een paard in Suthsexe. De onderstaande locatie is waar ik hem vond (ten westen van de stad Crawleah), je zou daar ook kunnen wachten en hopen dat hij na enige tijd voorbij komt rijden.

Stap 3: ontgrendel Excalibur
Nu je alle 11 tablets hebt, ga je naar Myrddins Cave in Hamtunscire. De locatie en ingang zijn hieronder weergegeven.

Eerst komt er een klein platformgedeelte. Dan val je in een plas water, je moet duiken en zwemmen tot je een punt bereikt waar je omhoog kunt klimmen. Daarna is er nog een platformgedeelte waar je over een aantal ruïnes moet springen. Aan het einde van Myrddins grot vind je 11 grote stenen in een cirkel. Op elke steen kun je een tablet invoeren. Voer dus nu alle 11 Tablets op alle 11 Stones in.

Dan verschijnt de Steen met Excalibur tussen de 11 standbeelden. Trek Excalibur van de steen om dit geheime wapen te ontgrendelen. Dit beloont je ook met de Caladfwlch trofee

Excalibur is een van de beste wapens in de game. Hier is een afbeelding van Excalibur in zijn volle glorie:

En zo krijg je Excalibur in Assassin’s Creed Valhalla, geniet van je nieuwe wapen!

Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Hordafylke Artefact Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Lunden Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here