Assassin’s Creed Valhalla: Hoe de Dublin Champion Armor Set te krijgen

De Dublin Champion Armor Set is een geheim pantser in de Ireland Expansion of Assassin’s Creed Valhalla. Deze gids laat zien hoe je de Dublin Champion Armor Set kunt krijgen en waar je de locatie van elk stuk kunt vinden. Het is alleen beschikbaar met de Wrath of the Druids DLC!

Er zijn 5 stuks: Bracers, Mantel, Helm, Rijbroek, Body Armor. De eerste 3 zijn beloningen voor het verhogen van de roem van Dublin door handelsmaterialen te geven aan de handelaar Azar. De laatste 2 zijn afkomstig van het verslaan van de Lost Drengrs in Connacht en Ulster. Niets is te missen, je kunt ze na het verhaal nog steeds krijgen.

Dublin Champion Bracers

De Dublin Champion Bracers worden verkregen door Dublin Renown Level 2 te bereiken door materialen te geven aan Azar, de handelsmeester in de stad Dublin.

Je krijgt de benodigde materialen door handelsposten te veroveren, die op de kaart zijn gemarkeerd. De eerste handelspost is verhaalgerelateerd van een vroege hoofdzoektocht “Rathdown Build Up”. Elke handelspost produceert na verloop van tijd automatisch één soort materiaal. Controleer de kist die voor Azar staat om de verzamelde materialen te plunderen. Geef ze vervolgens aan Azar om haar handelscontracten af ​​te ronden en de roem van Dublin te vergroten. Door je Trade Posts te upgraden, kunnen ze sneller materiaal genereren of kun je meer items opslaan. Je kunt ook inactief blijven en het genereert elke minuut meer materiaal, je hoeft niet echt te spelen en rond te rennen. Je kunt je huidige roemniveau zien door over de King’s Hall (groen pictogram) op de wereldkaart in de stad Dublin te scrollen.

De Bracers worden dan ontgrendeld in het korte filmpje nadat ze Roemniveau 2 hebben bereikt.

Dublin Champion Cloak

De Dublin Champion Cloak wordt ontgrendeld door Dublin Renown Level 4 te bereiken. Geef Azar meer materialen om je Roem te verhogen.

Dublin Champion-helm

De Dublin Champion Cloak wordt ontgrendeld door Dublin Renown Level 5 te bereiken. Geef Azar meer materialen om je Roem te verhogen.

Dublin Champion Rijbroek

De Dublin Champion rijbroek is een beloning voor het verslaan van de Lost Drengr in de noordwestelijke hoek van de regio Connacht. Hij is op een klein eiland genaamd Downpatrick Head voor de kust van Ierland. Dit wordt aangegeven met een blauw pictogram op de kaart.

Dublin Champion Armor

De Dublin Champion Armor is een beloning voor het verslaan van de Lost Drengr in de noordoostelijke hoek van de regio Ulster, aan de kust. Dit wordt aangegeven met een blauw pictogram op de kaart.

Volledige Dublin Champion Armor Set Showcase

Dit is hoe de volledige Dublin Champion Armor Set eruit ziet:

En zo krijg je de volledige Dublin Champion Armor Set in the Wrath of the Druids DLC van Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelResident Evil 8 Village Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: All Children of Danu Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here