Assassin’s Creed Valhalla: Hamtunscire Wealth Locaties

Hamtunscire bevat 23 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Hamtunscire Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth Collectibles zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Rijkdom (Wealth) omvat de volgende soorten verzamelobjecten: ingots, uitrusting, vaardigheden, vracht. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren. Het vinden van alle Wealth items is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Hamtunscire Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Hamtunscire Aretfact Locaties

Wealth #1: Ingot
Deze eerste rijkdom is te vinden in het uiterste zuiden van de regio, op het eiland Whit. Op deze locatie vind je een sleutel op een vijand. Dood de vijand en pak de sleutel van hem. Klim het centrale gebouw op en vernietig de dozen die de blokkade in de vloer bedekken.

Klim nu helemaal naar de top van de toren om een explosieve vaas op te pakken en deze naar de blokkade te gooien. Ga naar beneden om de kist te vinden, die kan worden geopend met de sleutel die je hebt gevonden.

Wealth #2: Gear (Death Skald – Flawless Light Bow – Bear Gear)
Dit stuk uitrusting is te vinden in het uiterste zuiden van de regio, op het eiland Whit, aan de oostelijke rand bij de Romeinse ruïnes van Brerdinges. Spring in de oceaan en zwem naar beneden in de ruïnes onder het oppervlak. Als je binnenkomt, kijk je naar rechts om een opening in de muur te zien. Ga door de opening om de kist aan je rechterkant te vinden.

Wealth #3: Ingot
Deze ingot is te vinden in Werham, bij de Werham Barracks. Aan de achterkant van de kazerne zie je een toren met daarin een sleutel. Klim erin, vernietig de blokkade, laat je vallen en pak de sleutel.

Klim terug in de kazerne en kwam bij het kleine huis aan de westelijke rand. Ga naar achteren en klim op de stof. Spring door de opening in het dak om hier de sleutel op te pakken en open de deur om weer naar buiten te gaan. Ga het centrale gebouw binnen om de kist met de Ingot erin te vinden.

Wealth #4: Ingot
Deze ingot is te vinden in de zuidwestelijke hoek van de regio, net ten noorden van Werham in het Dertemor Bandit Camp. In dit kamp zal een van de vijanden een sleutel bij zich hebben. Dood die vijand en pak die sleutel. Ga dan naar het gebouw in de zuidhoek van het kamp om de kist binnenin te vinden.

Wealth #5: Cargo
De volgende set Wealth items is te vinden in de zuidwestelijke hoek van de regio bij Runcwuda Abbey. Om toegang te krijgen tot alle vracht op deze locatie, moet je deze overvallen. Ga naar de grote kerk aan de westkant van het gebied en forceer de deur open door een inval te starten. Binnenin vind je de Cargo.

Wealth #6: Cargo
Ga vanaf Wealth #5 naar het oosten en omhoog naar het pad. Je ziet een klein gebouw verderop, naast waar de boogschutters zijn. In dit gebouw bevindt zich nog een stuk lading.

Wealth #7: Cargo
Volg vanaf Wealth #6 het pad rond totdat je de kerk aan de westelijke rand van het gebied bereikt. Forceer de deur open om de derde kist te vinden.

Wealth #8: Cargo
De vierde Wealth hier is ook in de kerk zoals Wealth #7, maar het zit op slot achter een deur. Klim het metalen hek op en spring door de opening achter de banner om toegang te krijgen tot de kist.

Wealth #9: Cargo
In dezelfde kamer als de kist voor Wealth #8, vind je een sleutel. Pak die sleutel op en ga de kerk uit om een klein bijgebouw te vinden. Gebruik de sleutel op de deur om toegang te krijgen tot de kist binnenin.

Wealth #10: Gear
Deze rijkdom is te vinden in het westen van de regio, in de stad Chepeham. Details ontbreken op dit moment.

Wealth #11: Ingot
Deze baar is te vinden in het noorden van de regio, in het vijandelijke kamp genaamd Uffentune. Ga de kleine schuur onder in het gebouw binnen en schiet de houten blokkade op het plafond erboven. Klim omhoog om de kist in de kamer ernaast te vinden.

Wealth #12: Ingot
Deze ingot is te vinden op de top van de regio, net ten westen van Readington Abbey. Op de locatie vind je een klein bijgebouw met de kist erin. Details over waar u de sleutel kunt vinden, komen eraan!

Wealth #13: Ingot
Deze ingot kan worden gevonden in het zuidoosten van de regio bij Clausentum Bandit Hideout. Een van de vijanden in de regio zal de Ingot hebben. Dood ze en plunder hun lichaam om het op te rapen.

Wealth #14: Ingot
Vanaf Wealth #13 vind je een kleine binnenplaats met een blokkade in de grond. Draai je om van de blokkade en ga naar het noorden om een explosieve vaas op de grond te vinden. Raap het op en gooi het naar de blokkade op de grond. Laat je vallen om de kist te vinden met de ingots erin.

Wealth #15: Ingot
Deze rijkdom is te vinden op een elitevijand in de regio bij de Calleva buitenpost in het oosten. Dood hem en plunder zijn lichaam om de rijkdom op te halen.

Wealth #16: Gear (Vordr’s Bite – Flawless Dane Axe – Bear Gear)
In het noorden van de buitenpost vind je een ladder die naar een crypte leidt. Verplaats de twee stapels items hier naar beneden, zodat je bij de barrière erachter kunt komen. Klim weer omhoog en pak een van de exploderende vazen in de buurt. Ga terug naar de barrière en gooi de vaas ernaar. Vernietig in de kamer de vazen en dozen en verplaats de stapel items uit de weg. Achter deze stapel vind je de kist.

Wealth #17: Cargo
Deze lading is te vinden in Readingum Abbey. Ga naar de grote kerk en sla de deur open door een Raid te starten. In deze grote kerk vind je de kist met de lading erin.

Wealth #18: Cargo
Pak vanaf Wealth #17 de explosieve vaas in dezelfde kamer op en ga terug naar de centrale kamer van de kerk. Gooi de vaas naar de gebarricadeerde deur om hem te vernietigen en vind de kist erachter.

Wealth #19: Cargo
Ga vanaf Wealth #18 naar buiten en kijk naar links om een klein bijgebouw te vinden. Forceer de deur met je overvallers om de kist erin te vinden.

Wealth #20: Cargo
Spring naar het lagere niveau van deze stad, in de noordwestelijke hoek van het gebied, en vernietig de houten blokkade door met je wapen te zwaaien, waardoor de deur naar het kleine huis wordt geblokkeerd. Binnenin vind je de kist.

Wealth #21: Cargo
Ga vanuit Wealth #20 naar buiten en forceer de kerkdeur open. De laatste kist hier is in het gebouw.

Wealth #22: Ingot
Deze rijkdom is te vinden in Fearnhamme, langs de oostgrens van de regio. Klim op de ruïnes en schiet op de haak die de rotsen vasthoudt om de blokkade in de grond te vernietigen. Spring door het gat en vernietig het slot terwijl je de deur dicht houdt. Ga terug naar het maaiveld en loop rond naar de achterkant van de ruïnes om de deur binnen te gaan die je net hebt geopend en toegang te krijgen tot de kist.

Wealth #23: —
In de maak……

Dat is 100% van de Wealth locaties die je kunt vinden in Hamtunscire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Lunden Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Sciropescire Mysterie Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here