Assassin’s Creed Valhalla: Hamtunscire Mysterie Locaties

Hamtunscire bevat 14 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Hamtunscire Mysteries Guide leidt je door alle Mystery Locaties in het Hamtunscire Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Hamtunscire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Hamtunscire Aretfact Locaties

Mystery #1: Treasure Of Britain
Dit mysterie is te vinden in het westen van de regio, net buiten Chepenham. Ingebed in een klif vind je een grot. Volg de grot naar beneden de ondergrondse grot in en neem de boot over het water. Vervolg uw weg tot u de helling bereikt die uw boot zal breken. Spring in de andere helft van het water en kijk naar links om enkele platforms en een klif te vinden die je kunt beklimmen. Eenmaal bovenaan kijk je naar rechts en loop je langs de richels om aan de andere kant van de grot te komen.Ga door het gat in de muur verderop en ga verder naar de volgende kamer, waarbij je de vazen vernietigt die de opening in de muur blokkeren. The Treasure of Britain zit dan in de volgende kamer, op de pilaar.

Mystery #2: Fly Agaric
Dit mysterie is te vinden in het centrum van de regio, ten noordoosten van Chepenham. De vliegenzwam is te vinden in het midden van enkele rode struiken, net naast een stenen constructie.

Dit begint een gevecht waarbij je het opneemt tegen twee boogschutters, een zwijn en een Jotnar-Guld. Dood ze in die volgorde. De Jotnar-Guld is de zwaarste. Je kunt hem een beetje naar de zijkant lokken voordat je naar de boogschutters rent. Dit zorgt voor wat ruimte tussen jou en de Jotnar-Guld. De Jotnar-Guld kan gemakkelijk worden verdoofd door Dual-Wielding Daggers en lichte aanvallen op hem gebruiken. Het is een ontmoeting op hoog niveau, dus zorg ervoor dat je voldoende niveau hebt of verlaag de moeilijkheidsgraad te gemakkelijk.

Mystery #3: Standing Stones
De eerste Standing Stones in deze regio zijn te vinden in het centrum van Hamtunscire bij Stonehenge. De steen met het symbool dat je moet maken, staat in het midden van het gebied. Om dit mysterie te voltooien, kijk je naar het noordwesten en vind je de stenen die eruit zien alsof ze een cirkel vormen. Ga in de onderstaande positie staan om dit mysterie te voltooien.

Mystery #4: World Event – The Devil Has All The Best Tunes
Dit wereldevenement vindt plaats in de westelijke sector van de regio, net ten zuiden van de abdij van Readingum. Op deze locatie zie je een stel mannen drinken en dansen. Praat met de man die gaat zitten en drink dan uit de kist met alcohol om het drinkspel te spelen. Als je eenmaal een tijdje dronken bent gestruikeld, zal een van de mannen de rest doden en beroven. Vecht tegen de man en versla hem, plunder hem aan het einde om het World Event te voltooien.

Mystery #5: World Event – Splitting Hares
Dit World Event vindt plaats in het westen van de regio, bij Fearnhamme. Op deze locatie vind je een vrouw die te maken heeft met konijntjes die haar rapen opeten. Dood alle konijntjes in haar krop om het Wereldevenement te voltooien.

Mystery #6: World Event – We Are All Monsters
Dit mysterie bevindt zich ten westen van Fearnhamme. Op deze locatie vind je een omgevallen karretje met een briefje op een rots. Lees het briefje om erachter te komen dat er een berengevechttoernooi in de buurt is. Ga naar het noorden om een man te zien die vanaf een klif naar een beer kijkt. Dood de beer en klim dan de klif op om met de man te praten. Kies de dialoogoptie “Je hebt een les in dankbaarheid nodig” om met hem te vechten en het Wereldevenement te voltooien.

Mystery #7: Treasure Of Britain
Dit mysterie bevindt zich ten westen van Fearnhamme, in de Red Lichen Cavern. Ga de grot in en ga vooruit, de ladders negerend. Helemaal aan het einde van de platformpuzzel spring je naar de klif en spring je over de stalagmieten. Ga verder en klim omhoog tot waar gas uit een scheur komt. Spring op de klif en ga weer vooruit via de richels en kliffen om naar de schat te springen, die op een steen zit, op het bovenste platform.

Mystery #8: Flyting
Deze Flyting is te vinden in het centrum van de regio, net ten noorden van de grens met Wincestre. Praat met de mannen buiten het huis en kies ervoor om deel te nemen aan de Flyting, gebruikmakend van de volgende keuzes in dialoog:

  • “To wear blood is a joy, I’m quite striking in red.”
  • “It is not mine to judge, only fill up the graves.”
  • “To ensure that I’ll sit in Valhalla one day.”

Mystery #9: Cairn
Deze cairn is te vinden in het centrum van Hamtunscire bij Heald Tor. Het is op een grote klif en kijkt uit over de stad beneden. Stapel de steen zodat ze de gewenste hoogte bereiken. Een van de combinaties is hieronder te zien:

Mystery #10: World Event – The Arrow In The Tree
Deze cairn is te vinden in het centrum van Hamtunscire bij Heald Tor. Het is op een grote klif en kijkt uit over de stad beneden. Stapel de steen zodat ze de req kunnen bereiken. This World Event is te vinden in het centrum van Hamtunscire, ten noorden van de noordelijke muur van Wincestre. Op deze locatie zie je Kenrick, die je vertelt over een pijl in de boomtak erboven. Klim de klif op en ontdek dat er een Lynx is. Dood het en klim op de tak om de pijl op te pakken. Praat opnieuw met Kenrick om de hoogte van het World Event te voltooien. Een van de combinaties is hieronder te zien:

Mystery #11: Standing Stones
Deze staande stenen zijn te vinden in het westelijke deel van de regio, ten noordoosten van de abdij van Runcwuda bij de Aveberre Megaliths. De steen die je moet lezen met het symbool bevindt zich in het midden van het gebied, net naast de buitenste ring van grind die het gebied omcirkelt.

Vanaf de middelste reeks pilaren zie je een rij pilaren die van het midden naar de buitenrand van de cirkel van stenen gaat. Ga vanuit het midden op de tweede hoge pilaar staan om op de locatie te komen en de vorm te creëren.

Mystery #12: World Event – Saint Faith
Dit World Event is te vinden in het zuiden van de regio, ten oosten van Runcwuda Abbey en net buiten de oostelijke muur van Wincestre. Op een eiland in de rivier zie je enkele religieuze mensen bidden. Ga erheen en praat met de man die het gebed leidt. Hij zal je dan een zondaar noemen. Dood Faith, de non om het mysterie te voltooien.

Mystery #13: Legendary Animal (Elder Lynx & Young Lynx)
Dit legendarische dier is te vinden in het zuiden van de regio, ten noordoosten van Werham, bij The Dark Weald.

Mystery #14: Animus Anomaly
Deze Animus Anomaly is te vinden op het meest westelijke puntje van het eiland in het zuiden van Hamtunscire. Voltooi de platformpuzzel om dit mysterie te voltooien.

Dat is alles van de mysteries die je kunt vinden in Hamtunscire Regio in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Gids Voor Verhaalkeuzes
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: East Anglia Artifact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here