Assassin’s Creed Valhalla: Hamtunscire Artefact Locaties

Hamtunscire bevat 8 artefactlocaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle artefacten in Hamtunscire Territory en hoe je ze kunt krijgen. Geen van de artefacten kan worden gemist.

Artifact Locaties worden automatisch gemarkeerd door witte pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Ze bevatten de volgende soorten verzamelobjecten: Rigsogur fragmenten, Treasure Hoard kaarten, Flying Papers, Roman Artifacts, Cursed Symbols. Het vinden van alle artefacten is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Hamtunscire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Hamtunscire Mysterie Locaties

Artefact #1: Vervloekt symbool
Het eerste Artefact in deze regio is te vinden op het eiland in het zuiden van de regio. Op deze locatie zie je een klein eiland midden in een meer. Zwem het eiland op en klim op de houten palen die het stuk stof omhoog houden. Spring naar het touw dat is verbonden met het centrale platform in de boom en schiet op het Vervloekte Symbool.

Artefact #2: Treasure Hoard-kaart (Hamtunscire)
Deze Treasure Hoard-kaart is te vinden in het oosten van de regio bij Fearnhamme. Beklim de muren van de ruïnes en schiet op de katrol om het net van puin te laten vallen en de vloer te vernietigen. Laat je door de opening in de vloer vallen en draai je om om de Treasure Hoard Map te vinden.

Artefact #3: Flying Paper – Tattoo Design: Valhalla Blessing Scheme (voorkant)
Deze Flying Paper is te vinden in het oosten van de regio, ten noorden van Fearnhamme en net buiten de Calieva Outpost. De Flying Paper komt op de pilaar aan de rechterkant te zitten. Volg het papier op zijn koers, over de objecten en door het kamp. Als je hem kunt inhalen, pak hem dan vast of pak hem op zodra hij het einde van zijn pad bereikt (als je er echter te lang over doet, wordt hij gereset).

Artefact #4: Romeins artefact
Ga vanaf de startlocatie van Wealth # 3 naar het noorden om het Romeinse artefact in enkele ruïnes te vinden. Beklim de trap en de muur aan het einde van het balkon. Schiet op de haak die het net van puin vasthoudt en spring door het gat in de vloer om het Artefact te vinden. Pas op voor de slangen!

Artefact #5: Romeins artefact
Dit Romeinse artefact is te vinden in het zuidwesten van de regio, ten noordoosten van het Wishtman’s Wood. In dit gebied zie je een put in het midden van de ruïnes. Zwaai met je wapen of schiet erop met een pijl om het deksel te vernietigen en naar beneden te springen. Gooi een fakkel naar het hooi op de grond, voor de blokkade, om de muur op te blazen. Dan vind je het Romeinse artefact achter de muur.

Artefact #6: Romeins artefact
Dit artefact is te vinden in de zuidwestelijke hoek van de regio, ten noordwesten van Werham. Het Romeinse artefact bevindt zich in de ruïnes, op het blok aan de achterkant, achter het vuur.

Artefact #7: Flying Paper – Tattoo Design: Hjarta Scheme (voorkant)
Deze Flying Paper is te vinden in de noordwestelijke hoek van de regio, in het moerassige gebied genaamd Aethelnay. The Flying Paper bevindt zich aan het einde van het dak van een van de gebouwen. Volg het papier op zijn koers, over de objecten en door het kamp. Als je hem kunt inhalen, pak hem dan vast of pak hem op zodra hij het einde van zijn pad bereikt (als je er echter te lang over doet, wordt hij gereset).

Artefact #8: Vervloekt symbool
Deze Flying Paper is te vinden in de noordwestelijke hoek van de regio, in het moerassige gebied genaamd Aethelnay. The Flying Paper bevindt zich aan het einde van het dak van een van de gebouwen. Volg het papier op zijn koers, over de objecten en door het kamp. Als je hem kunt inhalen, pak hem dan vast of pak hem op zodra hij het einde van zijn pad bereikt (als je er echter te lang over doet, wordt hij gereset).

Dat zijn alle artefacten die je kunt vinden in Hamtunscire Regio in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla – Alle Artefact Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Hordafylke Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Lincolnscire Artifact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here