Assassin’s Creed Valhalla: Grantebridgescire Mysterie Locaties

Grantebridgescire bevat 15 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Grantebridgescire Mysteries Guide leidt je door alle Mystery Locaties in het Grantebridgescire Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist, maar er zijn twee vermiste Wealth-items in Jotunheim. Het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Ze omvatten de volgende soorten: Cairns, Altaren aanbieden, Flytings, Treasures of Britain, World Events, Legendary Animals, Lost Drengrs, Daughters of Lerion, Animus Anomalies, Fly Agarics, Standing Stones. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Grantebridgescire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Grantebridgescire Aretfact Locaties

Mystery #1: World Event (The Devout Troll)
Je moet de monnik boos maken. Begin met het uitrusten van een fakkel en het verbranden van zijn rieten dak, ga dan het huis in en vernietig alle kratten en potten die je ziet. Doe hetzelfde buiten en vermoord dan eindelijk de koe. De monnik zal uiteindelijk opstaan, dus pak de sleutel van de kruk waar hij op zat en ga dan achter het huis naast de rivier staan en open de deur naar het bijgebouw. Je zult een gruwelijke scène tegenkomen en je moet de nu erg pissige monnik bevechten. Dood hem en je bent klaar.

Mystery #2: World Event (The Wound Wands of Friends)
Dit is waarschijnlijk het moeilijkste mysterie in de game. Je hebt de onmogelijke taak om een van de twee irrelevante dialoogkeuzes te kiezen en vervolgens op: driehoek: te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.

Mystery #3: World Event (Degolas the Beautiful)
Je moet naar binnen gaan, vier kratten pakken en ze naar buiten gooien. Uw gezondheid zal echter vrij snel verslechteren, dus gebruik de struiken in de tuin om bessen te laten genezen indien nodig. Als je klaar bent, volg je het meisje de heuvel af en vuur je een pijl af op het platform waar Degolas op staat om het te breken. Volg ze terug naar het huis en praat met Degolas.

Mystery #4: Offering Altar
Je moet hiervoor 10 Bullhead (Small) vissen aanbieden. Dit betekent dat je op ze gaat vissen door de vissershut bij de nederzetting te bouwen en de hengel te bemachtigen, of door nat te worden en zelf in de rivier te springen om de vissen te mishandelen / schieten. De rivier die langs het Settelement stroomt is de beste plek voor Bullhead (Small), aangezien grotere maten niet tellen.

Mystery #5: World Event (Winchell the Robesfree)
Allereerst zijn deze jongens de ergste ‘nudisten’ kolonie ooit. Onderbroekkolonie misschien? Hoe dan ook, je moet naar het kleine kamp gaan en de krat vol kleren stelen (zie onderstaande schermafbeelding). Ren terug de heuvel op, hopelijk ontwijk je onderweg de boze onderbroek, en deponeer de kist naast Winchell. Deze zoektocht kan een beetje buggy zijn. Als de zoektocht niet doorgaat, moet je hem wat meer kratten brengen. Als dat niet werkt, reis dan snel naar Noorwegen, kom terug en probeer de kist opnieuw te brengen.

Mystery #6: World Event (The Lord of Norsexe)
Praat met de koning, draai dan 180 graden en ga het water in waar je een scheepswrak tegenkomt. Duik recht naar beneden en plunder het lichaam op de rivierbedding. Ga terug naar de koning en je hebt een dialoogkeuze. De beste keuze beëindigt de missie, terwijl de laatste betekent dat je met hem moet vechten en hem moet doden.

Mystery #7: World Event (The Cult of Saint Guthlac)
Pak de kist op en volg de man in zuidwestelijke richting over de weg naar het huis van zijn vriend. Plaats de kist gewoon buiten het huis en u bent klaar.

Mystery #8: World Event (The Infinite Noise of Men)
Kies een dialoogkeuze die je leuk vindt en praat dan met Sebbi (de ‘arbeidersbroer’) in zijn huis. Maak een andere dialoogkeuze (het resultaat is hetzelfde) en ga naar buiten om te kijken hoe de twee broers het uitvechten. De enige manier om het te stoppen is door de boerderij af te branden, dus schiet de oliekruiken in de tuin en kijk naar de vernietiging. Praat daarna met de kinderen om dit af te maken.

Mystery #9: Standing Stones
Beklim de boom net buiten de cirkel van stenen en pas je camera aan zodat deze overeenkomt met het symbool voor je, zoals hieronder weergegeven.

Mystery #10: World Event (The Walloper)
Daag uit en versla de oude man in een eenvoudig eerste gevecht en ga dan naar de gesloten deur. Open het, plunder de schat en je bent klaar.

Mystery #11: Flyting (Fergal the Faceless)
Praat met de vrouw, die je een sleutel geeft. Gebruik het op de deur van het huis naast haar en begin je duel. In dit specifieke geval zullen al uw keuzes werken en krijgt u hetzelfde resultaat. Als de vrouw niet spawnt, moet je het verhaal verder vertellen.

Mystery #12: World Event (The Doom Book of Cats)
Praat met de man over zijn rattenprobleem en loop dan naar het oosten en praat met de vrouw buiten een huis. Je hebt Charisma niveau 2 nodig (verkregen door Flyting) om haar te overtuigen haar je huissleutel te geven. Doe dit en bevrijd de katten, ga dan weer met de man praten.

Mystery #13: World Event (Path to the Wind-Blue)
Rust een zaklamp uit en gebruik deze om de vuurpot aan te steken. Volg dan de man en steek er nog twee aan. Daarna moet je in de boot stappen en over de kleine rivier roeien naar de volgende vuurpot, die al is aangestoken. Vernietig de Saksen die hier stonden en ga dan de Soham Hideout binnen en dood elke vijand. Praat daarna met de man.

Mystery #14: Fly Agaric
Je moet drie van de vijf vuurpotten aansteken om dit te voltooien. Kies degene die voor poorten staan, of bekijk de onderstaande oplossing.

Mystery #15: Daughter or Lerion (Goneril)
Het wordt aanbevolen om minimaal Power level 90 te zijn voordat je dit gevecht aangaat, aangezien het een stapje hoger is dan verhaalbazen en zelfs Zeloten. Goneril houdt ervan om te verdwijnen en te dupliceren, dus het gebruik van vaardigheden wordt niet aanbevolen, omdat ze waarschijnlijk zullen missen. Je beste tactiek is om haar constant te ontwijken en te raken met lichte aanvallen, omdat ze wankelt als haar krachtige rune-aanvallen niet landen. Pareren geeft je ook de mogelijkheid om snel aan te vallen. Wees altijd in beweging, krijg hits als je kunt, en ze zal met wat geduld naar beneden gaan.

Dat is 100% van de mysteries die je kunt vinden in Grantebridgescire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Grantebridgescire Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Wincestre Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here