Assassin’s Creed Valhalla: Grantebridgescire Artefact Locaties

Grantebridgescire bevat 10 artefactlocaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle artefacten in Grantebridgescire Territory en hoe je ze kunt krijgen. Geen van de artefacten kan worden gemist.

Artifact Collectibles worden automatisch gemarkeerd door witte pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Ze bevatten de volgende soorten verzamelobjecten: Rigsogur-fragmenten, Treasure Hoard-kaarten, Flying Papers, Roman Artifacts, Cursed Symbols. Het vinden van alle artefacten is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Grantebridgescire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Grantebridgescire Mysterie Locaties

Artefact #1: Treasure Hoard-kaart – Grantebridgescire
Het eerste artefact in de regio is te vinden in Busuneen Tor. Hier vind je een verzonken toren. Schaal gewoon naar buiten om de Treasure Hoard-kaart bovenaan te vinden, zittend in de hand van het standbeeld.

Artefact #2: Vervloekt symbool
Dit artefact bevindt zich ten noorden van Farnningstone, net naast een groot meer. Het Vervloekte Symbool hangt in de grote boom in het midden van het monument. Nadat je het pad naar de boom hebt gevolgd, kijk je naar rechts en omhoog om het rode Vervloekte Symbool te vinden boven een lijk dat aan de boom hangt.

Artefact #3: Flying Paper – Tatto Design: Vestri Wind Scheme (voorkant)
Het volgende artefact is een Flying Paper en het is te vinden in het kleine stadje Duroliponte, in het noorden van het midden-noorden van de regio. Het Flying paper is te vinden op een smalle balk die uit de deels aangelegde brug hangt. Klim naar de balk en volg het papier op zijn koers, over de muren en gebouwen. Als je hem kunt inhalen, pak hem dan vast of raap hem op zodra hij het einde van zijn pad bereikt (als je er echter te lang over doet, wordt hij gereset).

Artefact #4: Vervloekt symbool
Dit volgende artefact is een ander Vervloekt Symbool en wordt gevonden in het zuiden van de regio, net ten noordwesten van Walden. Ingebed in de heuvel vindt u een grot die is uitgegraven. Vernietig de deur voor je en wring je door de opening erachter om het vervloekte symbool aan je linkerhand te vinden.

Artefact #5: Romeins artefact
Het eerste Romeinse artefact in deze regio is te vinden in het noordoosten van de regio, net ten zuiden van het synchronisatiepunt bij Wycham. In de ruïnes vind je een kleine put die is uitgehouwen. Binnenin zitten drie slangen en een rotsblok dat je kunt verplaatsen. Verplaats het rotsblok om het Romeinse artefact eronder te vinden.

Artefact #6: Romeins artefact
Het tweede Romeinse artefact bevindt zich in het zuiden van de regio, net ten oosten van Meldeburne. Het grote gebouw hier is via de achterkant te betreden. Meteen als je door de deur binnenkomt in de afbeeldingen hieronder, zie je aan je linkerhand een standbeeld. Klim naar zijn hand om het Romeinse artefact op te pakken.

Artefact #7: Romeins artefact
Dit Romeinse artefact is te vinden in de uiterste zuidwestelijke hoek van de regio. Bij aankomst op het plein met gebouwen, zul je zien dat het artefact zich in het gebouw aan de achterkant bevindt. Je moet echter eerst naar de juiste gebouwen kijken en een explosieve vaas pakken. Baan je een weg rond de buitenmuur van dit gebouw met het artefact erin, door naar rechts te rennen. Eenmaal, achter het gebouw, duw je je stok naar voren om automatisch op de tonnen te klimmen, dan de zandzakken en dan de muur, terwijl je nog steeds de vaas draagt.

Loop langs de muur en als je eenmaal dichtbij de stapel houten planken bent, duw je je linker joystick er naar toe om ernaartoe te springen. Zorg ervoor dat u niet op de springknop drukt. Eenmaal op de grond met je vaas, gooi je hem naar de deur om de barrière op te blazen en het Romeinse artefact te verzamelen dat aan de rechterkant zit.

Artefact #8: Vervloekt symbool
Het volgende Vervloekte Symbool is te vinden langs de oostgrens van de regio, net ten oosten van Middelrun. De hut met het symbool staat midden in een giftig moeras, dus zodra je het gebied bereikt, volg je de houten loopbrug om een ​​bord te vinden waarmee je naar de hut kunt klimmen. Zodra je omhoog klimt, ga je de hut binnen door de deur door deze te vernietigen en het Vervloekte Symbool naar binnen te schieten.

Artefact #9: Flying Paper – Tattoo Design: Norse Emblem Scheme (Head)
De tweede Flying Paper wordt gevonden in de stad Grantebridge. In dit vijandelijke kamp vind je een groot gebouw, een van de vele tijdens het spel. Beklim het en loop dan langs het dak naar het oosten om het Flying Paper op de balk te vinden. Volg het papier op zijn koers, over de objecten en door het kamp. Als je hem kunt inhalen, pak hem dan vast of raap hem op zodra hij het einde van zijn pad bereikt (als je er echter te lang over doet, wordt hij gereset).

Artefact #10: Rigsogur-fragment
Het laatste artefact in deze regio is te vinden in de stad Grantebridge. Het bevindt zich in het longhouse en vereist verhaalvoortgang om binnen te komen (vooraf verhaal van Grantebridgescire).

Dat is alles van de artefacten die je kunt vinden in Grantebridgescire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla – Alle Artefact Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Sciropescire Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Cent Artifact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here