Assassin’s Creed Valhalla: Glowecestrescire Wealth Locaties

Glowecestrescire bevat 14 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Glowecestrescire Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth locaties zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Rijkdom (Wealth) omvat de volgende soorten verzamelobjecten: ingots, uitrusting, vaardigheden, vracht. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren. Het vinden van alle Wealth items is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Glowecestrescire Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Glowecestrescire Aretfact Locaties

Wealth #1: Ingot
Deze Ingot is te vinden in het midden van de regio bij het vijandelijke kamp dat bekend staat als Thieves ‘Warren. Aan de zuidrand van het kamp zie je een klein gebouwtje. Ga naar binnen om de kist te vinden. Vernietig de vazen en verplaats de stapel rommel om aan de andere kant van het huis te komen.

Wealth #2: Ability – Vengeance Of Thor (Melee)
Ga vanaf Wealth # 2 naar buiten om een centrale hut te vinden met een pad eronder. Ga door dat pad en draai naar links, klim de hut in. De Ability is te vinden in het Book of Knowledge op de bank.

Wealth #3: Ingot
Ga vanuit de hut met Wealth # 3 naar buiten en kijk naar het noorden om een kooi te vinden die aan een houten paal hangt. In deze kooi zit een sleutel die je nodig hebt om de laatste kist hier te ontgrendelen. Beklim de houten paal en loop er langs en laat je op de kooi vallen. Klim door de kooi om de sleutel te pakken. Spring naar beneden en ga de hut in de buurt in om de laatste kist in dit kamp te vinden.

Wealth #4: Ingot
Deze baar is te vinden in het westen van de regio, ten noorden van Nymdesfelda en net buiten Aelfwood. Op de bovenste verdieping van dit kleine vijandige gebied vind je een sleutel op een tafel. Zodra je het oppakt, ga je naar het lagere niveau en ga je de tent binnen om de kist in de grond te vinden. Vernietig de blokkades om de tent binnen te gaan en toegang te krijgen tot de kist.

Wealth #5: Ingot
Deze Ingot bevindt zich in Aelfwood, een gebied vol vijanden van hoog niveau. Op de locatie op het waypoint vind je een Elite Berserker-vijand, die de Wealth heeft. Dood hem en plunder zijn lichaam om het op te rapen.

Wealth #6: Gear (Thegn’s Breeches – Flawless Pants – Bear Gear)
Deze rijkdom is ook te vinden in Aelfwood, net ten westen van Wealth # 5. Bij het waypoint vind je een gesloten deur. De vijand met de sleutel bevindt zich eigenlijk op het maaiveld boven je. Klim omhoog, dood hem en pak de sleutel. Ga terug naar de gesloten deur om deze te ontgrendelen en open de kist onderaan.

Wealth #7: Ability – Feign Death (Melee)
De derde Wealth in Aelfwood is een vaardigheid, die te vinden is in de ingang van de grot tussen de laatste twee Wealth items. Het wordt aangegeven door twee banieren met schedels erop. Ga naar binnen en ga door de banner aan de muur links van je, om een verborgen kamer te vinden met de kist erin.

Wealth #8: Ingot
Deze rijkdom is te vinden in de zuidwestelijke hoek van de regio bij de tempel van Ceres Burean. Op deze locatie vind je een deur met een trap naar een crypte. Ga er naar beneden en vernietig de dozen aan je rechterkant om de eigenlijke tempel binnen te gaan door de kleine opening waar je onder kunt glijden. Volg het pad en vernietig de breekbare blokkade, blokkeer het gat in de vloer en laat je vallen.

De kist staat in deze kamer, maar is afgesloten. Ga naar het zuiden en pak de exploderende vaas in de deur verderop. Draag het naar de andere kamer en gooi het naar de slagboom om bij de kist te komen.

Wealth #9: Gear (Hidden One’s Leggings – Flawless Pants – Raven Gear)
Ga vanaf de locatie van Wealth # 9 terug naar de kamer waar je de vaas hebt opgepakt en pak er nog een. Ga verder en gebruik het op de volgende barricade om toegang te krijgen tot de tweede kist in de tempel. Gebruik je Odin’s Sight om in het donker te zien.

Wealth #10: Ingot
Deze ingot komt voor in het zuiden van de regio, net buiten Glowecestre, in het gebied genaamd Nymdesfelda. In het gebied vind je een kleine greppel met de kist geblokkeerd achter een barricade. In het zuidwesten zie je een grote heuvel, beklim deze ongeveer halverwege om een boom en een kar te vinden met enkele exploderende vazen. Pak de vaas op en breng hem terug naar de blokkade. Gooi het naar het puin om het te vernietigen en toegang te krijgen tot de kist.

Wealth #11: Ingot
Deze ingot is te vinden in de stad Glowecestre, in de St. Kenhelm’s Church. Aan de rechterkant van de kerk vind je een stapel rommel die je kunt verplaatsen. Vernietig het puin en verplaats het uit de weg, zodat een raam zichtbaar wordt. Rondom de kerk vind je kleine verlichte vuurpotten, richt je boog in de buurt van een en zodra de pijllichten rondlopen naar de rechterkant van de kerk en schiet de houten blokkade met je pijl.

Kijk naar binnen en schiet op de exploderende vazen naast het raam aan de overkant van de kerk. Dit zal de blokkade opblazen, waardoor je geen toegang meer hebt tot dit venster. Ga naar de andere kant en ga naar binnen om de Ingot te vinden.

Wealth #12: Ingot (Tungsten)
Op het marktplein staat een waterput. Schiet met een pijl op het deksel van de put en klim naar binnen. Onderaan de put vind je een beweegbaar object. Vernietig de vaas ernaast (pas op, slang naar binnen), en verplaats het object naar links. Daarachter vind je de schatkist.

Wealth #13: Gear (The Morrigan’s Guard – Flawless Light Shield – Raven Gear)
Dit stuk uitrusting is te vinden in de zuidoostelijke hoek van het gebied, net buiten Glowecestre bij Belas Knap. Deze kist zit eigenlijk op slot achter een tombe, dus je moet eerst drie sleutels vinden om hem te openen. Alle drie de sleutels bevinden zich in grotten op een heuvel.

De eerste is ingebed in de heuvel, je vindt er een grot met houten blokkades. Vernietig ze met je wapen en ga dieper verder. Achter een vaas vind je de sleutel voor de deur verderop.

Tegenover waar je zojuist de sleutel hebt gepakt, ga je naar het zuiden en zoek je een grot die in dezelfde heuvel is ingebed. Verplaats de stapel rommel om de sleutel erachter te vinden.

Ga nu iets naar het oosten om de laatste grot te vinden met de sleutel erin.

Ga vanuit die grot naar het noorden en zoek naar een afgesloten grotingang. Op het niveau erboven vind je een heiligdom met ernaast enkele exploderende vazen. Pak er een op en draag hem naar de deur, gooi hem naar het puin. Ga de tombe in en gebruik alle drie de sleutels om de kist te openen.

Wealth #14: Ingot
Deze rijkdom is te vinden in het oosten van de regio bij de Druid’s Cottage. Ga de heuvel op en spring op de boom en tak. Spring in het in het nauw gedreven gebied om de kist op de bodem van het meer te vinden. Om eruit te komen, gebruik je de kleine pot die in het water drijft en spring je eroverheen.

Dat is 100% van de Wealth Collectibles die je kunt vinden in Glowecestrescire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Jorvik Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Grantebridgescire Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here