Assassin’s Creed Valhalla: Glowecestrescire Mysterie Locaties

Glowecestrescire bevat 11 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Glowecestrescire Mysteries Guide leidt je door alle Mystery Locaties in het Glowecestrescire Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Glowecestrescire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Glowecestrescire Aretfact Locaties

Mystery #1: Standing Stones
Het eerste mysterie in deze regio is een set staande stenen en ze zijn te vinden in het oosten van de regio. De rots waarmee je kunt communiceren, bevindt zich in het midden van het gebied. Als je eenmaal weet welk symbool je moet maken, ga je naar het zuiden van de Standing Stones en kijk je terug naar het midden van het gebied. Hier vindt u het patroon, als u eenmaal op de juiste plek staat, richt u de camera zodat deze het symbool automatisch aanvult.

Mystery #2: Fly Agaric
Deze Vliegenzwam is te vinden net ten noordwesten van de Druid’s Cottage, in het oosten van de regio. Als je dit consumeert, zal er een grote boot in het gebied spawnen, samen met zes brandende vuurpotten. Achteraan, naast de vuurpot, zie je een standbeeld met een banier, dat een cirkel heeft en wit is of een schedel en zwart is. Kijk wat dat symbool is en schiet op de vuurpotten naast de beelden met dezelfde symbolen. Zorg ervoor dat je ook degene aan de achterkant van de boot raakt en loop door de poort om dit mysterie te voltooien.

Mystery #3: World Event – The Body
Dit World Event is te vinden in de oostelijke hoek van het gebied, in het bos. Praat met de kinderen om erachter te komen dat de bijl van de gevallen man ontbreekt. Klik met de rechter joystick om je te focussen op de locatie van de bijl en ga er naar het noordwesten. Praat hier met het kind en kies de optie “Fisticuffs, you cur” om te voorkomen dat je items ruilt. Het kind zal je toch de bijl geven. Ga terug naar de marker voor het Mystery en communiceer met het lichaam om de bijl eraf te laten vallen en deze te voltooien.

Mystery #4: World Event – The Horn Of Ragnar
Dit Wereldevenement is te vinden in de Zuidoosthoek van de regio. Praat met de man die je zal vertellen dat hij niet in zijn huis kan komen. Forceer de deur en verplaats de stapels items die in de kamer staan, zodat je naar het volgende gebied kunt lopen. Pak het medaillon op de plank en ga terug om met de man te praten.
Je zult dan ontdekken dat hij blijkbaar de eigenlijke huiseigenaar berooft, op welk punt je ervoor moet kiezen om de kant van de man te kiezen die Bron beschuldigt en te selecteren ‘Ik zal je helpen om Bron te verslaan’. Als hij eenmaal is vermoord, spreek je met de man en je voltooit het World Event.

Mystery #5: Standing Stones
Deze Standing Stones zijn te vinden in het zuidoostelijke puntje van de regio. Communiceer met de rots in het midden om te zien welke vorm je nodig hebt en ga dan richting de rivier. Hier zie je een lege boot. Klim erop en neem de controle over de riem. Deze vorm kan erg lastig zijn om goed te positioneren, maar wat je wilt doen is langzaam met de boot roeien totdat je ongeveer 5 meter van de kust verwijderd bent en voor de steen aan de rand van de rivier. Als je stopt met het besturen van de boot op de juiste plek, kun je gaan naar waar je moet staan en zal de boot niet bewegen.

Mystery #6: Cairn
Deze Cairn vind je net buiten Glowecestre bij Cleave Hill. Communiceer met de cairn om hem te stapelen en de benodigde hoogte te bereiken. Een combinatie is hieronder te zien.

Mystery #7: World Event – Dearly Bee-Loved
Dit World Event is te vinden aan de rand van Glowecestre. Klim omhoog en op de muur om met de man te praten die je een liefdesbrief voor zijn geheime minnaar zal geven. Ga naar het bloemenveld vlakbij en geef de brief aan de man die in het veld staat. Als uw gesprek met hem is afgelopen, volgt u hem naar de plek waar hij de afzender van de brief zal ontmoeten. Zijn gevoelens zullen niet wederzijds zijn, maar nadat ze allebei hun gesprek hebben beëindigd, zal het World Event voltooid zijn.

Mystery #8: Offering Altar
Het Offeraltaar is te vinden op een heuvel bij dit waypoint. Geef 10 Bullhead (klein) om het te voltooien.

Mystery #9: World Event – Lady of The Lake
Dit World Event vindt plaats in de zuidwestelijke hoek van de regio, net buiten Nymdesfelda. In dit gebied zingt een mysterieuze vrouw en kun je haar huis niet binnen. Kijk in plaats daarvan naar het westen om een altaar te vinden. Dood alle vijf de slangen die rond dit altaar zitten, en degene bij de deur van haar huis om haar te laten stoppen. Ga naar haar toe en praat met haar. De deur naar haar huis staat nu open.
Ga het huis binnen, waardoor ze je opsluit en gif de kamer zal vullen. Verplaats de stapel items in de kamer en spring uit het raam. Dood de vrouw om deze zoektocht te voltooien.

Mystery #10: World Event – The Goddess Of Birth
Dit World Event is te vinden in de Noordwesthoek van de regio. Praat met de vrouw die je zal vertellen dat ze gaat bevallen. Roep je paard en rijd naar de ruïnes op de heuvel in het oosten. Breng de vrouw naar de bovenste verdieping van de ruïnes, met het plein met het grote standbeeld. Na het beëindigen van het gesprek is de zoektocht voltooid.

Mystery #11: Cairn
Het laatste mysterie in deze regio is te vinden in de noordwestelijke hoek van het gebied bij Maen Ceti. De steenhoop bevindt zich op de rand van de klif, stapel deze op de vereiste hoogte om dit mysterie te voltooien. Een combinatie is hieronder te vinden:

Dat is alles van de mysteries die je kunt vinden in Glowecestrescire Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Asgard Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Essexe Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here