Assassin’s Creed Valhalla: Glowecestrescire Artefact Locaties

Glowecestrescire bevat 11 artefactlocaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle artefacten in Glowecestrescire Territory en hoe je ze kunt krijgen. Geen van de artefacten kan worden gemist.

Artifact Locaties worden automatisch gemarkeerd door witte pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Ze bevatten de volgende soorten verzamelobjecten: Rigsogur fragmenten, Treasure Hoard kaarten, Flying Papers, Roman Artifacts, Cursed Symbols. Het vinden van alle artefacten is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Glowecestrescire Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Glowecestrescire Mysterie Locaties

Artefact #1: Vervloekt symbool
Het eerste artefact is te vinden in de noordoostelijke hoek van de regio. Op de heuvel, naast het huis met het symbool, kun je twee sleutels vinden, pak ze allebei op, hoewel je die alleen bij het kamp nodig hebt. Ga nu het huis binnen en vernietig het symbool.

Artefact #2: Treasure Hoard-kaart (Glowecestrescire)
Dit artefact is te vinden in het midden van de regio bij de Sabrinas-bron. De kaart zit in de kom die het beeld vasthoudt.

Artefact #3: Romeins artefact
Dit Romeinse artefact is te vinden in het noorden van de regio. Ga naar het verhoogde deel van de ruïnes en zoek naar een opening in de muur. Ga door en vernietig het houten bord om het artefact eronder te vinden.

Artefact #4: Vervloekt symbool
Dit Vervloekte Symbool is te vinden in het westen van de regio. Op deze locatie zie je een grot ingebed in een heuvel. Draai je om en schiet op het symbool boven de ingang om het gebied te reinigen.

Artefact #5: Romeins artefact
Dit Romeinse artefact is te vinden in de zuidwestelijke hoek van de regio bij het Temple of Ceres Bureau. Net ten zuiden van die tempel is een kleine reeks ruïnes. Pak de rotsblokken op en verplaats ze van de stapel om het Romeinse artefact te ontdekken.

Artefact #6: Flying Paper – Tattoo Design: Valhalla Blessing Scheme (terug)
Dit artefact is te vinden in de stad Glowecestre. Ga naar de locatie om het Flying Paper te vinden op de draden die de palen met de gebouwen verbinden. Beklim de paal en op de draad om de Flying Paper op zijn pad te zetten. Volg het papier op zijn koers, over de objecten en door het kamp. Als je hem kunt inhalen, pak hem dan vast of pak hem op zodra hij het einde van zijn pad bereikt (als je er echter te lang over doet, wordt hij gereset).

Artefact #7: Flying Paper – Tattoo Design: Skraelingi Emblem Scheme (terug)
Deze Flying Paper is te vinden aan de oostelijke rand van Glowecestre. Spring op de centrale pilaar van de brug om de Flying Paper boven het water te zien hangen. Spring ernaartoe en volg het papier op zijn koers, over de objecten en door het kamp. Als je hem kunt inhalen, pak hem dan vast of pak hem op zodra hij het einde van zijn pad bereikt (als je er echter te lang over doet, wordt hij gereset).

Artefact #8: Romeins artefact
Dit Romeinse artefact is te vinden op de centrale pilaren in vijandelijk gebied in de stad. Spring op de huizen in de buurt en gebruik de draden om bij de pilaren te komen en klim naar de top. Baan je een weg langs de pilaren tegen de klok in en klim naar het laatste platform om het artefact te vinden.

Artefact #9: Romeins artefact
Dit Romeinse artefact is te vinden net buiten Glowecestre, naast St. Kenhelm’s Falls. Het zit, net buiten de ruïnes, bij een boom.

Artefact #10: Vervloekt symbool
Dit artefact is te vinden in het oosten van de regio, net buiten Glowecestre. Kijk omhoog, tussen de takken van de centrale boom in om het Vervloekte Symbool te vinden.

Artefact #11: Romeins artefact
Het laatste artefact hier is net ten noordoosten van Glowecestre. Net buiten het centrale plein bij het waypoint zie je een gat in de grond, dat is geblokkeerd. Ga naar het noordelijke deel van het plein en pak een van de exploderende vazen. Draag het naar het geblokkeerde gat en gooi het naar het puin om de weg vrij te maken. Je kunt nu het artefact ophalen.

Dat zijn alle artefacten die je kunt vinden in Glowecestrescire Region of Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla – Alle Artefact Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Suthsexe Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Gids Voor Verhaalkeuzes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here