Assassin’s Creed Valhalla: Essexe Wealth Locaties

Essexe bevat 23 Wealth Locations in Assassin’s Creed Valhalla. Deze guide leidt je naar alle Wealth Locaties in Essexe Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth Collectibles zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Rijkdom (Wealth) omvat de volgende soorten verzamelobjecten: ingots, uitrusting, vaardigheden, vracht. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren. Het vinden van alle Wealth-items is nodig voor de trofee: Territories for the Completionist.

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Essexe Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Essexe Aretfact Locaties

Wealth #1: Gear
Gebruik een brandende pijl op de muur om hem op te blazen.

Wealth #2: Ingot
In een vijandelijk kamp. Ten eerste heb je een sleutel nodig. Een Standard Bearer-vijand gevonden bij de waterpoelen bij de zee heeft het. Beklim dan het lagere dak van het huis waar het Wealth item is en schiet op het deurslot vanuit het raam. Ga dan het huis binnen om de kist op de bovenverdieping te openen.

Wealth #3: Ingot
Dit stukje rijkdom is eigendom van dezelfde vijand die je moet doden om de sleutel voor rijkdom # 2 te bemachtigen.

Wealth #4: Ingot
Duik vanaf de onderstaande locatie en ga het gat in de muur in. Zwem dan naar links, rechtdoor, de trap af en de trap op, dan weer omhoog om weer boven te komen. Beklim dan de muren om de kist te bereiken.

Wealth #5: Ingot
In een vijandelijk kamp. De kist bevindt zich in een huis, maar het huis is op slot. De sleutel bevindt zich in de nabijgelegen toren. Omdat de deur die er naar toe leidt geblokkeerd is, moet je de toren beklimmen en dan de barricade op de vloer vernietigen. Klim naar beneden en pak de sleutel. Ga dan naar het huis met de kist om deze te ontgrendelen en pak deze Ingot.

Wealth #6: Ingot
Op een van de hellingen is een ingang naar het graf. Blaas de muur op met een brandende pijl om de kist te vinden.

Wealth #7: Ingot
Blaas het puin op om toegang te krijgen tot de nabijgelegen kerkertoegang, en ga twee niveaus naar beneden. Je gaat natuurlijk verder op het hoofdpad. Klim in plaats daarvan de steiger op zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding en verplaats uiteindelijk het platform om toegang te krijgen tot een nieuw Bureau met wat water. Duik in het water. Hier is een vork. Voor de Ingot moet je naar links zwemmen, maar de deur zit op slot. Zwem naar rechts om de sleutel te vinden. Uiteindelijk beklim je nog een steiger. Gebruik de stang om naar de andere kant te zwaaien. Duik in het kleine zwembad om een ​​sleutel te pakken. Zwem terug in de richting van waar je vandaan komt en ontgrendel de deur. Dit geeft je toegang tot een geheim gebied van waaruit je op het slot van de kamer kunt schieten die naar Rijkdom # 8 leidt. In deze kamer bevindt zich de sleutel die nodig is om toegang te krijgen tot de Ingot. Keer nu op je schreden terug en ga terug naar de splitsing en zwem, alsof je voor het eerst het Bureau binnengaat, weer naar rechts. Dit is hetzelfde pad dat je naar de tweede steiger leidde waarvan je eerder zwaaide. Ga niet terug naar de steiger, maar stop halverwege om de deur te vinden die je naar de sleutel leidt die we nodig hebben om de deur naar de Ingot te openen. Verzamel de sleutel en zwem deze keer naar links om de deur te openen en het stuk rijkdom te pakken.

Wealth #8: Gear
Je zult dit stukje rijkdom verzamelen terwijl je een manier vindt om de deur binnen te gaan met rijkdom # 8. Volg de bovenstaande aanwijzingen om ook dit stukje rijkdom te vinden.

Wealth #9: Ingot
In een kazerne. Een van de Archer-vijanden bovenop de verwoeste toren heeft het.

Wealth #10: Ingot
Om dit stukje rijkdom te verzamelen, moet je eerst een sleutel vinden die zich in een afgesloten ruimte bevindt. Om een van de deuren te openen, schiet je een pijl uit een van de kleine openingen rond het afgesloten gebied. Ga nu de kamer in de screenshot hieronder binnen en klim de ladder af. open de deur aan de linkerkant en verplaats het platform om de sleutel te halen. Beklim nu de houten toren en schiet op het slot vanuit het getraliede raam. Ga de toren binnen, klim de ladder af en pak je stukje rijkdom.

Wealth #11: Ability (Harpoon Impalement Upgrade)
Ga de kerk binnen om een gesloten deur te vinden. De sleutel bevindt zich aan de andere kant van de kerk, maar om er te komen moet je een platform verplaatsen links van de bar-ingang naar de kerk. Ga door het raam naar binnen en grijp ze en ga nu de deur openen. Verplaats het platform in de ontgrendelde kamer om gemakkelijk bij de ladder te komen en omhoog te klimmen. Schiet dan op het slot vanaf de volgende ladder en klim omhoog.

Wealth #12: Gear
Ga naar de exacte locatie van de marker en je zou een iets hoger gelegen gebied met twee vijanden moeten bereiken. Hier zijn er enkele metalen staven op de grond waar je het deurslot doorheen kunt schieten.

Wealth #13: Cargo
Start een aanval, versla alle vijanden en Forceer de deur om de kist te vinden.

Wealth #14: Cargo
Dit is te vinden in de stallen. Het is niet nodig om een deur te forceren.

Wealth #15: Cargo
Start een aanval, versla alle vijanden en Forceer de deur om de kist te vinden.

Wealth #16: Ingot
In een vijandelijk kamp. Dit bevindt zich in een gebouw, maar de sleutel ervan is in handen van een vijand. Gebruik je Odin’s Sight om hem te vinden.

Wealth #17: Ingot
Bezeten door de vijand die je hebt gedood om de sleutel voor Wealth # 16 te bemachtigen

Wealth #18: Ability (Raven Distraction Upgrade)
Ga naar de achterkant van de kerk en schiet de houten barricade neer. Schiet vanaf hier het deurslot naar beneden en ga de kamer binnen vanaf de andere kant.

Wealth #19: Ingot
Klim bovenop de paal die het dichtst bij het huis staat en schiet vanaf daar op het deurslot.

Wealth #20: Gear
Onder de brug, aan een van de zijkanten, is een muur die je kunt opblazen. Gebruik een brandende pijl om het toegangspunt naar de kist te onthullen waar je onder kunt schuiven.

Wealth #21: Ingot
In een vijandelijk kamp, eigendom van een van de Marksman-vijanden. Gebruik je Odin’s Sight om te onthullen wie dat is.

Wealth #22: Ingot
Deze kist bevindt zich in het meest noordelijke huis van het kamp, de kist op de hoogste heuvel. De deur ernaartoe is op slot en je hebt een sleutel nodig die je aan de rechterkant van het huis vindt als je met de kist het huis uit zou komen.

Wealth #23: Gear
De kist bevindt zich in een kleine hut, maar de deur is op slot. De sleutel bevindt zich bij de kooien die in de buurt van de hut zijn gevonden.

Dat is 100% van de Wealth Collectibles die je kunt vinden in Essexe Region of Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Glowecestrescire Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Mysteries Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here