Assassin’s Creed Valhalla: Essexe Mysterie Locaties

Essexe bevat 12 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Essexe Mysteries Guide leidt je door alle Mystery Locaties in het Essexe Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Essexe Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Essexe Aretfact Locaties

Mystery #1: World Event (Take Me a Husband)
Praat met de vrouw. De vrouw wil dat je een man ontvoert die in een huis in de buurt met rode bloemen in de buurt woont. Rijd de heuvel op en zie een huis omgeven door rode bloemen en een man bij een put. Praat tegen hem. Dit zal een vuistgevecht beginnen. Sla hem en bind hem vast, en breng hem dan bergafwaarts naar het huis van de vrouw.

Mystery #2: World Event (The Banshee)
Praat met de rouwende man in de schuilplaats. Schiet een pijl naar de barricade boven zijn rode tent. Dood hem nu en verzamel zijn buit om dit mysterie te voltooien.

Mystery #3: Treasure of Britain
Ga door de grot totdat je een tak ziet waar je vanaf kunt zwaaien. Ga naar links of rechts totdat je verder de grot in kunt. Vervolg over het pad en je zult uiteindelijk een kelder bereiken met veel grote vaten waarmee je kunt communiceren. De schat zit onder een krat waar je geen toegang toe hebt. Om te krijgen waarvoor je hier kwam, moet je genoeg vaten openen door een pijl op hun sloten te schieten. Hierdoor vult u de schacht met genoeg wijn om de schat naar boven te laten komen.

Mystery #4: Flyting
Hier zijn de oplossingen:

  1. For they put all who hear them to sleep.
  2. I’ll defeat you and banish all doubt.
  3. Lend a salve, for your words make me ill.

Mystery #5: Fly Agaric
Communiceer met elke vlam. Tegenover de poort is hier de oplossing van links naar rechts: rood, blauw, blauw, rood, rood, blauw

Mystery #6: World Event (Mother)
Dood de wolven op de locatie, ga het dak op en raap de mooie bloemen op. Hierdoor ontstaat de kans om met de man in huis te praten. Praat met de man binnenin en kies een dialoogoptie om dit mysterie te beëindigen.

Mystery #7: World Event (The Riddler)
Praat met de man. Hij heeft 3 raadsels voor je. Hier zijn de raadsels en hun oplossingen:

  1. My head is forged with the hammer, hurt with sharp tools, smoothed by flies. I take in my mouth what is set before me: a lock and key.
  2. I saw a strange thing, wonderful of shape, singing in a tavern. Its beak underneath, stood upon splayed legs that cannot walk: bagpipes.
  3. With my roofs of tears, I am driven far and wide on my avenging path. When I shake the forest, I rumble the fruit from the trees: a storm.

Mystery #8: Offering Altar
Om dit mysterie te voltooien heb je 50 ijzererts nodig, deze zijn gemakkelijk te vinden in grotten, vooral die naar Treasures of Britain.

Mystery #9: World Event (The Prodigy)
Praat met de man en daarna de bisschop tegenover hem. Versla hem om dit mysterie te beëindigen.

Mystery #10: World Event (Devil’s Hole)
Praat met de man. Ga de grot binnen en praat met de man bij het pantser. Je kunt ervoor kiezen om te sparen of te doden. Ga terug naar de man buiten de grot om dit mysterie te beëindigen.

Mystery #11: World Event (The Gleewoman)
Bevrijd de vrouw en praat met haar. De vrouw zal je gaan cheerleaden. Ze wil dat je een vijand doodt. Er zijn enkele wilde zwijnen in de buurt. Na een tijdje stopt ze en krijg je drie keuzes voorgeschoteld, maar om dit mysterie te beëindigen moet je haar het hoogste bedrag betalen (165 munten).

Mystery #12: World Event (The Boar with the Golden Nose)
Praat met de Boarmaster. Volg nu het zwijn en onderzoek de grond als het zwijn stopt. Raap de eerste “schat” op en volg het zwijn weer. Als ze stopt, onderzoek je de grond opnieuw. Herhaal hetzelfde voor een derde keer. Na het verzamelen van de derde schat, volg je het zwijn nogmaals, maar wees deze keer klaar om een aantal schurken te verslaan die het proberen te doden. Verzamel nu de vierde schat naast het zwijn om dit mysterie te beëindigen.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Ledecestrescire Artefact Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Cent Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here