Assassin’s Creed Valhalla: East Anglia Wealth Locaties

East Anglia bevat 16 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in East Anglia Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth Collectibles zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel reis locaties). Ze zijn een soort Collectible. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je personage te verbeteren.
Het vinden van alle Wealth items is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – East Anglia Mysteries Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – East Anglia Artefact Locaties

Wealth #1: Gear (Magister’s Cloak – Superior Cloak – Raven Gear)
In een kist landt een slang. Ten eerste heb je de borstsleutel nodig die kan worden opgehaald van een tafel buiten de andere rode tent in dit gebied (zie hieronder).

Wealth #2: Ingot
Pak eerst de sleutel van achter de kerk (locatie hieronder weergegeven). Ga dan de boerderij binnen, beschiet de overdekte vloer met een pijl en laat je vallen. Gebruik de sleutel op de deur en pak de kist.

Wealth #3: Ingot
Kill the Hell-Raiser enemy and loot his body.

Wealth #4: Ability (Blinding Rush Melee Ability)
Ga de Ruined Tower in en schiet op de dichtgetimmerde verdieping en laat je vallen. Vernietig de muur door op de oliekruiken voor deze kist te schieten.

Wealth #5: Ingot
Ten eerste heb je de sleutel voor de deur nodig, dus vernietig de putafdekking en laat je vallen (weergegeven door het groene karakterpictogram in de onderstaande schermafbeelding). Ga dan het huis in voor de kist.

Wealth #6: Ingot
Ten eerste heb je de sleutel voor de deur nodig, dus vernietig de putafdekking en laat je vallen (weergegeven door het groene karakterpictogram in de onderstaande schermafbeelding). Ga dan het huis in voor de kist.

Wealth #7: Ability (Axe Blizzard Ranged Ability)
Klim in de verwoeste kerk naar het tweede niveau.

Wealth #8: Gear (Thor’s Helmet)
U kunt dit pas later in het spel verkrijgen. Je hebt drie dolken nodig die je hebt verkregen door drie Daughters of Lerion te verslaan: Goneril (Grantebridgescire), Cordelia (East Anglia) en Regan (East Anglia). Zoek eerst de geheime ingang naar de ondergrondse catacomben (weergegeven in de onderstaande schermafbeelding). Ga het lineaire pad af totdat je een standbeeld tegenkomt met drie sleuven in de rug, één voor elke dolk.

Wealth #9: Gear (Magister’s Mask – Superior Helmet – Raven Gear)
Forceer de deur in het hoofdgebouw van de kerk terwijl je King’s Bury overvalt.

Wealth #10: Ingot
Direct naast de kist voor Wealth # 9, pak je de King’s Bury Key en ga je de kerk uit. Er is een tweede, kleinere kerk tegenover, dus maak de deur open en pak de kist.

Wealth #11: Ability (Rush And Bash Melee Ability Upgrade)
Recht boven het Wealth-pictogram staat een kamer in Dunwic met een Master-At-Arms. Dood hem en plunder zijn sleutel, pak dan een nabijgelegen oliekan en vernietig de breekbare vloer. Laat je zakken, verplaats een plank en gebruik de sleutel om hier te komen.

Wealth #12: Gear (Plank and Buckler – Superior Heavy Shield – Bear Gear)
Ga het grote grottenstelsel in tot je een bewaker tegenkomt, naast een sleutel. Pak de sleutel en ga het lineaire pad af, door een houten muur heen te breken. Je komt dan bij een explosieve muur, waarvan het briefje in de buurt je vertelt dat je kunt vernietigen met een goed gerichte fakkel door de opening erboven. Ga dan naar de kist.

Wealth #13: Gear (Carolingian Longsword – Superior Great Sword – Bear Gear)
Midden in Forest Hideout, in een tent.

Wealth #14: Cargo
Verkregen tijdens de aanval op Beodoricsworth.

Wealth #15: Cargo
Obtained during the raid on Beodoricsworth.

Wealth #16: Cargo
Verkregen tijdens de aanval op Beodoricsworth.

Dat is 100% van de Wealth locaties die je kunt vinden in East Anglia Region of Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Asgard Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Daughters Of Lerion Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here