Assassin’s Creed Valhalla: East Anglia Mysterie Locaties

East Anglia bevat 18 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla East Anglia Mysteries Guide leidt je door alle Mystery Locaties in het East Anglia Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist, maar er zijn twee vermiste Wealth items in Jotunheim. Het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints. (Snel Reizen) Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – East Anglia Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – East Anglia Aretfact Locaties

Mystery #1: Standing Stones
De oplossing voor deze puzzel wordt hieronder weergegeven. Ga direct ten westen van Seahenge staan en kijk direct naar het oosten.

Mystery #2: Cairn
Pas de stenen aan zodat ze de juiste hoogte bereiken. Een van deze oplossingen is hieronder.

Mystery #3: Daughter of Lerion (Regan)
Je vecht tegen Regan en het gevecht werkt op dezelfde manier als Goneril in Grantebridgescire. Het wordt aanbevolen om minimaal Power-niveau 110 te zijn voordat je dit gevecht aangaat, aangezien het een stapje hoger is dan verhaalbazen en zelfs Zeloten. Regan teleporteert en dupliceert graag, dus gebruik de Ax Throw-vaardigheid om haar te raken, omdat anderen, zoals opladen of afstandsvaardigheden, zullen missen. Je beste tactiek is weer om haar constant te ontwijken en te raken met lichte aanvallen, omdat ze wankelt als haar krachtige rune-aanvallen niet landen. Pareren geeft je ook de mogelijkheid om snel aan te vallen. Nadat je de helft van haar gezondheid hebt afgenomen, zal ze vuuraanvallen gaan gebruiken en het is bijna onmogelijk om te voorkomen dat je in brand wordt gestoken, dus houd je gezondheid in de gaten en rol rond om het te blussen. Wees altijd in beweging, krijg hits als je kunt, en ze zal met wat geduld naar beneden gaan.

Mystery #4: Offering Altar
Doe 200 zilvers in de kom. Gelukkig is jagen of vissen niet nodig!

Mystery #5: World Event (Green Children of Anglia)
Dit verschijnt pas na het voltooien van Mystery # 4. Gebruik Odin’s Sight om het pad naar twee kinderen in het bos te volgen. Ga de ladder op naar de boomhut en gebruik de kruk om erop te gaan zitten. Maak een dialoogkeuze en voltooi deze missie.

Mystery #6: Fly Agaric
Voor de eerste poort ga je door de poort rechts van de drie tussen twee standbeelden. Beklim wat rotsen en ga dan weer rechts door het hek met twee schilden ertegenaan. Ga tenslotte door het hek in het midden met de lichtblauwe bloemen ervoor.

Mystery #7: Treasure of Britain (Grime’s Graves)
Doe een geloofssprong in het diepe gat beneden. Je hebt nu een vrij lang platformgedeelte door een aantal kamers en over verschillende palen en richels, maar het pad is erg lineair. Je passeert een gebied met vervloekte symboolartefacten en aan de andere kant is er wat meer platformen. Ga door een gordijn met een schedel erop voordat je de schat bereikt die op een tafel staat. Het zit in een vaas, scan met R3 om een blauw hoogtepunt van de schat te zien, vernietig je de vaas om de schat op te pakken.

Mystery #8: Lost Drengr (Thor the Fishmonger)
Thor is een zware strijd en je moet minimaal Power level 100 zijn om het jezelf gemakkelijker te maken. Zoals altijd met duels als deze, is de beste manier om verder te gaan de rune-aanvallen te ontwijken (met een rode tint) en een snelle aanval te krijgen om wat gezondheid te verminderen, en de gele-tintbewegingen te pareren om zijn uithoudingsvermogen uit te putten voor een verdovingsaanval wat bijna de helft van zijn gezondheidsbalk doet verdwijnen. Houd je gezondheid in de gaten en word niet te hebberig, dan zal hij naar beneden gaan.

Mystery #9: World Event (The Wayward)
De oproep van het meisje lijkt niet te werken, dus doe het zelf! Ren de rivier over, beklim het paard en rijd ermee terug naar het meisje.

Mystery #10: Flyting (Chadwick, Monger of Gossip)
Kies de volgende opties om te winnen:

  • Then you’re speaking to fools, and their knowledge is flawed.
  • And they’re sorely mistaken, I’m known for my might.
  • Then you’ve clearly mishead them, my wit is immense.

Mystery #11: World Event (Edmund’s Arrows)
Plunder enkele van de pijlen van de troon en verkoop ze dan aan de vrouw voor zilver of bewaar ze.

Mystery #12: World Event (Freyja’s Friend)
Praat met de kat en dan met het meisje dat er achteraan rent. Volg het meisje weer naar de kat en communiceer ermee om hem te vangen.

Mystery #13: World Event (Hide and Hunt)
Praat met het kind om een spelletje verstoppertje te spelen. Er zijn een aantal plekken waar je je kunt verstoppen, zoals het dak van een van de hutten. Wacht een paar minuten en het kind zal het opgeven.

Mystery #14: Daughter of Lerion (Cordelia)
Het aanbevolen krachtniveau om tegen Cordelia te vechten is 340, dus het is aan te raden hierop terug te komen als je klaar bent met het verhaal.

Mystery #15: World Event (A Blood Hymn for Edmund)
Defeat the woman in combat.

Mystery #16: Animus Anomaly
Voltooi het redelijk eenvoudige platformgedeelte en pak het datapakket op.

Mystery #17: Legendary Animal (Black Shuck)
Versla het monster met je beste ontwijkings- en afweervaardigheden. Blijf bij snelle aanvallen en vaardigheden om hem te beschadigen terwijl hij snel beweegt.

Mystery #18: World Event (Life-Blood)
Kijk naar het westen en zie de ziener die moet worden opgewekt. Doe dat, draag haar dan en breng haar terug naar het huis waar de boer is.

Dat zijn de 100% van de mysteries die je kunt vinden in de East Anglia regio in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Wincestre Wealth Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Snotinghamscire Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here