Assassin’s Creed Valhalla: Daughters Of Lerion Locaties

Assassin’s Creed Valhalla heeft 3 Daughters of Lerion Locaties. Deze gids laat zien waar je alle Daughters of Lerion in Assassin’s Creed Valhalla kunt vinden. Ze zijn nodig voor de Completionist All the Way! trofee. (100% voltooiing).

Dochters van Lerion gelden als mysteries. Je hebt na het verhaal nog steeds toegang tot alle regio’s om ze te vinden.

Dit pictogram zie je op de wereldkaart

Dochters van Lerion zijn machtige heksen (bazen). Je moet ze alle drie verslaan om Thors helm te ontgrendelen voor de ‘Godly Reward’ trofee. Elk van hen laat een zwaard vallen dat je in een geheim beeld moet steken, dat vervolgens naar Thors helm leidt. Meer hierover aan het einde van de gids. Eerst gaan we door de Lerion Daughters.

Grantbridgescire
Dochter van Lerion # 1: Goneril
Het wordt aanbevolen om minimaal Power level 90 te zijn voordat je dit gevecht aangaat, aangezien het een stapje hoger is dan verhaalbazen en zelfs Zeloten. Goneril houdt ervan om te verdwijnen en te dupliceren, dus het gebruik van vaardigheden wordt niet aanbevolen, omdat ze waarschijnlijk zullen missen. Je beste tactiek is om haar constant te ontwijken en te raken met lichte aanvallen, omdat ze wankelt als haar krachtige rune-aanvallen niet landen. Pareren geeft je ook de mogelijkheid om snel aan te vallen. Wees altijd in beweging, krijg hits als je kunt, en ze zal met wat geduld terneer gaan.

East Anglia
Daughter of Lerion #2: Cordelia
Het aanbevolen krachtniveau om tegen Cordelia te vechten is 340, dus het is aan te raden hierop terug te komen als je klaar bent met het verhaal. Ontwijk haar rode rune-aanvallen en pareer haar andere aanvallen. Gif werkt goed tegen haar. Gebruik een snel wapen zoals een dolk (of dual-wielding dolken) zodat je snel kunt ontwijken. Ze valt vrij snel aan en maakt grote sprongen naar je toe, dus houd je uithoudingsvermogen in de gaten. Als je uithoudingsvermogen opraakt, kun je haar rode rune-aanvallen niet ontwijken, die verwoestend kunnen zijn.

Daughter of Lerion #3: Regan
Je vecht tegen Regan en het gevecht werkt op dezelfde manier als Goneril in Grantebridgescire. Het wordt aanbevolen om minimaal Power-niveau 110 te zijn voordat je dit gevecht aangaat, aangezien het een stapje hoger is dan verhaalbazen en zelfs Zeloten. Regan teleporteert en dupliceert graag, dus gebruik de Axe Throw-vaardigheid om haar te raken, aangezien anderen, zoals opladen of afstandsvaardigheden, zullen missen. Je beste tactiek is weer om haar constant te ontwijken en te raken met lichte aanvallen, omdat ze wankelt als haar krachtige rune-aanvallen niet landen. Pareren geeft je ook de mogelijkheid om snel aan te vallen. Nadat je de helft van haar gezondheid hebt afgenomen, zal ze vuuraanvallen gaan gebruiken en het is bijna onmogelijk om te voorkomen dat je in brand wordt gestoken, dus houd je gezondheid in de gaten en rol hardop om het te blussen. Wees altijd in beweging, krijg hits als je kunt, en ze zal met wat geduld naar beneden gaan.

Beloning: Thors helm
Elk van de Daughters of Lerion heeft je al een stuk van Thors pantser laten vallen. Maar om Thors helm te krijgen, moet je naar een ondergronds gedeelte reizen. Ga naar de locaties die de onderstaande afbeeldingen laten zien:

Bereik het einde van die ondergrondse tunnel en er zal een Lerion standbeeld zijn. Op de achterkant van het beeld kun je de dolken plaatsen die je hebt gekregen van het verslaan van de Daughters of Lerion. Hierdoor verdwijnt het standbeeld en wordt het pad naar een Wealth Chest onthuld. Dit bevat Thors helm.

Tot zover de Daughters Of Lerion Guide.

Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Eurviscire Artefact Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Rygjafylke Artefact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here