Assassin’s Creed Valhalla: Cent Wealth Locaties

Cent bevat 27 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Cent Territory en hoe je ze kunt krijgen. Twee Wealth Collectibles zijn te missen (Wealth #12 & Wealth #13 in Jotunheim). Je kunt na het verhaal nog steeds terugkeren naar alle kaarten, maar het wordt aanbevolen om alles te verzamelen terwijl je door de regio’s gaat om een niveau omhoog te gaan.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Rijkdom (Wealth) omvat de volgende soorten verzamelobjecten: ingots, uitrusting, vaardigheden, vracht. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je karakter te verbeteren. Het vinden van alle Wealth-items is nodig voor de trofee: Territories for the Completionist.

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Cent Mysterie Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Cent Artefact Locaties

Wealth #1: Ingot (Nickel Ingot)
Bij de Old Gravesham Bridge vind je deze rijkdom door een scheur in de basis te passeren. Binnenin vind je een verplaatsbare barricade die je uit de weg kunt trekken.

Wealth #2: Ingot (Nickel Ingot)
In het Lolingestone Bandit Camp vind je een Madman in het gebouw met daarin het Book of Knowledge in Wealth # 3. Dood hem en plunder zijn lichaam voor de baar.

Wealth #3: Ability (Dive of The Valkyries Melee Ability)
Ook in het Lolingestone Bandit Camp. Zoek het Boek van Kennis boven het hoofd in het gebouw op een platform.

Wealth #4: Ingot (Nickel Ingot)
Deze kist is op slot, dus vind de sleutel van deze kist in een tent naast een wachttoren, ten noorden van de kistlocatie. Eenmaal in de tent kijk je onder de stapel lijken om de sleutel te vinden.
Als je moeite hebt om de prompt te krijgen om de sleutel op te halen, raap dan onnodige lichamen op en gooi ze naar buiten.
Ga terug naar het gebouw met de kist, maar negeer de traliedeur. Ga in plaats daarvan rond de noordkant van het gebouw om een dichtgetimmerde muur te vinden die je kunt breken. Als je de buitenmuur eenmaal hebt gesloopt, moet je ook de binnenmuur met een pijl vernietigen voordat je er doorheen kunt persen.

Wealth #5: Ingot (Nickel Ingot)
Deze baar zit in de Rouecistre-blokkade. Eerst heb je een torensleutel nodig uit het gebied dat wordt gedragen door een Banneret. Gebruik de sleutel om de deur naar de toren te openen, schiet dan recht tegenover de deur door een poort om het slot op een traliedeur aan de andere kant van de toren te vernietigen.
Ga weer naar buiten, en rond de toren naar de andere deur. Binnen klim je de ladder af en je zult de kist vinden naast het gigantische kettingmechanisme dat je moet saboteren om je boot de zuidelijke gebieden te laten bereiken. U kunt dat net zo goed nu doen terwijl u hier bent.

Wealth #6: Ingot (Nickel Ingot)
Deze baar bevindt zich in de toren onder het uitkijkpunt in dit gebied. Het is echter vergrendeld met twee sleutels, dus ga eerst naar een put net ten noorden van de toren. Breek het houten deksel en klim naar beneden. De sleutel bevindt zich onder een krat die je moet verplaatsen voordat je hem kunt pakken.
De tweede sleutel bevindt zich in het gebouw net achter de put. De toegang is via de steiger op de tweede verdieping. Klim de ladder op en duw de beweegbare barricade naar binnen uit de weg.
Ga dan naar beneden naar het lagere niveau binnen en vind de sleutel op een kleine plank tegen de muur.
Ga terug naar de toren en ga naar binnen. Je zult een ladder boven je zien die buiten bereik is. Schiet op de katrol zodat deze naar beneden valt, klim dan naar de volgende verdieping en je ziet de kist recht voor je.

Wealth #7: Ingot (Nickel Ingot)
Ga de grot in bij Chiselherst Bandit Camp en bij de zuidelijke ingang vind je een helling die naar een gat leidt.
Net binnen kom je een brandbare gasgeiser tegen die je moet wegbranden om verder te gaan. Gooi een fakkel om het gebied vrij te maken voordat je naar binnen gaat.
Verplaats een rotsblok om een breekbare muur te onthullen. Ga terug naar de ingang van het gat en pak een handige vuurpot uit de nabijgelegen cache.
Breng het naar de rand van het gat en leg het neer, en gooi dan nog een fakkel naar het brandbare gas dat weer begint te blazen.
Pak ten slotte de vuurpot op en gebruik deze om de muur te vernietigen. Ga naar binnen en aan het einde van de doorgang vind je de buitkist.

Wealth #8: Cargo (Raw Materials)
Onderdeel van de aanval op Tonbridge-klooster. Negeer de traliedeur aan een kant van het huis, en ga in plaats daarvan door de grotere deur die je van achteren kunt openen.

Wealth #9: Cargo (Raw Materials)
Onderdeel van de aanval op Tonbridge-klooster. Forceer de deur van deze kerk of klim door een gebroken raam naar binnen.

Wealth #10: Cargo (Raw Materials)
Onderdeel van de aanval op Tonbridge-klooster. Forceer je een weg naar het gebouw en vind onmiddellijk de kist.

Wealth #11: Cargo (Raw Materials)
Onderdeel van de aanval op Tonbridge-klooster. Zorg voor de Banneret en andere soldaten in deze kamer voordat je de kist met kracht opent.

Wealth #12: Cargo (Raw Materials)
Onderdeel van de aanval op het Racalf-klooster. Vanaf het strand heb je toegang tot het lagere niveau van het klooster en de eerste kist bevindt zich direct binnen de deur.

Wealth #13: Cargo (Raw Materials)
Onderdeel van de aanval op het Racalf-klooster. Van Wealth #12, breek de deur open en ga naar boven. Er zal een groot aantal soldaten op je wachten. Zorg voor ze, en je vindt deze kist in een van de zijkamers naast de hoofdkamer.

Wealth #14: Cargo (Raw Materials)
Onderdeel van de aanval op het Racalf-klooster. In hetzelfde gebied als Wealth #14, in een andere zijkamer naast de hoofdkamer.

Wealth #15: Cargo (Raw Materials)
Onderdeel van de aanval op het Racalf-klooster. Forceer de deur, claim je prijs. Hier is geen finesse voor nodig.

Wealth #16: Ingot (Nickel Ingot)

Deze is een enorme pijn in de kont. Niet ver ten zuidwesten van de aangegeven positie van de baar, vind je een onschuldig uitziend strohuis.

Ga naar binnen en je zult een ladder vinden naar de kelder. In deze kleine ruimte staan enkele potten en dozen die je kapot kunt slaan, zodat je onder de muur door de gang erachter in kunt glijden.

Volg de doorgang naar beneden tot je bij een grote grot komt. Hier vind je een pad naar beneden dat eindigt in een sprong en een hangende sleutel. Om het te pakken, moet je op de knop drukken om het halverwege de sprong op te pakken. Dit wordt de Sleutel van Moed, die je meteen zult gebruiken om de deur aan de andere kant te openen.

Ga door de deur en je bevindt je in een nog grotere grot. Deze kamer is ingedeeld met een reeks platforms en touwen die naar beneden leiden en rond een centraal stalagmiet / standbeeld draaien. Er zijn een aantal doorgangen die zich aan de buitenkant van het gebied aftakken en die naar de sleutels leiden, en onderaan een reeks vergrendelde deuren. Voordat je verder kunt, heb je drie sleutels nodig. Het maakt niet uit in welke volgorde je ze krijgt, blijf gewoon pulseren met Odin’s Sight om de richting te vinden die je moet gaan.

Volg voor de Key of Balance een touw rond een paar stalagmieten tot je een richel aan de andere kant bereikt, volg het dan naar een ander touw.

Dit keer verbindt het touw zich met de punt van een stalactiet, die je moet beklimmen zodra je er bent.

Klim langs de zijkant van de druipsteen tot je bij een ander touw komt. Klim op het touw en loop naar buiten totdat je de sleutel die in de lucht hangt in lijn kunt brengen met de punt van de stalacmiet die je op weg naar boven passeerde.

Spring erover en pak de sleutel op de weg naar beneden (hopelijk). Ga terug naar de middelste kamer.

Voor de sleutel van behendigheid ga je rond de buitenkant van een kamer en schiet je hangende bundels vracht neer die je de weg blokkeren, totdat je de katrol op een ladder kunt schieten om hem binnen bereik te laten vallen.

Klim naar het platform en je ziet twee touwen die aan de zijkant uitstrekken, met de sleutel tussen de touwen. Klim aan één touw uit, lijn jezelf uit met de sleutel, spring dan van touw naar touw en pak de sleutel in de lucht.

Voor de Key of Agility volg je het pad, springt over platformen wanneer dat nodig is, klimt indien nodig, totdat je de grote sprong bereikt.

Het ziet er indrukwekkender uit dan het in werkelijkheid is. Spring gewoon van de driehoekige richel op de punt van de stalagmiet en pak de sleutel in de lucht. Ga vooruit om een helling omhoog te vinden die naar een beweegbare rotsblok leidt die een weg terug naar de middelste kamer blokkeert.

Met alle drie de sleutels in de hand, ga je naar de gesloten deur onderaan. Gebruik twee sleutels om twee deuren te openen die naar de rijkdomkist leiden.

De derde zal een deur openen die naar de uitgang leidt. Op weg naar buiten moet je tussen beweegbare rotsblokken over muren van stalagmieten springen en vervolgens het rotsblok waarop je bent geland naar het einde van elke korte doorgang verplaatsen om het volgende rotsblok achtereenvolgens te bereiken. Aan het einde vind je een Treasure of Britain en een sleutel die de laatste deur naar buiten opent.

Wealth #17: Ingot (Nickel Ingot)
Hoewel het fort van Dover eigenlijk geen Raid is, kun je de Raid-optie nog steeds gebruiken om het gebied met Vikingen te overspoelen. Dat maakt het veel gemakkelijker om de vier Wealth-items in dit gebied te krijgen. De eerste wordt gedragen door een Skirmisher die de dokken verdedigt.

Wealth #18: Gear (Brigandine Trousers – Superior Pants – Wolf Gear)
Onderdeel van het Dover Fortress “Raid”. Bij de haven zal een geblokkeerde vloertegel liggen die je open kunt blazen. Je vindt een voorraad vuurpotten net beneden de trap die je kunt gebruiken om het puin op te ruimen. Laat je vallen en sla door een houten muur om de kist te vinden.

Wealth #19: Ingot (Nickel Ingot)
Onderdeel van het Dover Fortress “Raid”. Deze kist is gemakkelijk toegankelijk in het gebouw aan de voet van de kortere toren in het midden van de binnenplaats.

Wealth #20: Ability (Thorn of Slumber Ranged Ability)
Onderdeel van het fort van Dover “Raid”. Beklim de trap naar het gebouw dat vastzit aan de grote verwoeste toren die boven het fort staat. Het gebouw aan de voet van de toren wordt op slot gedaan, maar de sleutel is niet ver weg.

Met behulp van je raaf kun je de sleutel boven je vinden aan de bovenkant van de verwoeste toren. Klim omhoog en pak het.

Een sprong in het diepe zorgt voor een korte trip terug naar de gesloten deur, die je nu kunt openen om het Boek van Kennis te pakken.

Wealth #21: Ingot (Nickel Ingot)
Deze rijkdom is in Cantebury Barracks, in een afgesloten kamer. Elke deur naar deze kamer is op slot en de soldaat binnen houdt de sleutel vast. Wat een probleem zou zijn, ware het niet voor de enorme breekbare muur net boven een enorme voorraad vuurpotten. Pak er een op en blaas de muur open.

Wealth #22: Ingot (Nickel Ingot)
Deze rijkdom is ook in Canterbury, in de Sint-Martinuskerk. Makkelijk.

Wealth #23: Ingot (Nickel Ingot)
Vind deze schatkist onder Dorobernia Theatre in Canterbury.

In het midden van het ‘podium’ vind je een vloerblokkade die je kunt opblazen met een vuurpot. Ga naar beneden en je zult een kamer vinden met een groot standbeeld erin en twee deuren, waarvan er slechts één ontgrendeld is. Ga door die deur.

Je komt in een doorgang die eindigt in een hoop puin. Links van die stapel zijn enkele potten die je moet breken om een doorgang naar de volgende kamer te onthullen waar je doorheen kunt glijden. Deze kamer zal een aantal zijkamers hebben, waarvan er één een beweegbare barricade heeft die je opzij kunt schuiven om toegang te krijgen tot zowel de baar als de sleutel om te ontsnappen.

Wealth #24: Gear (Brigandine Armor – Superior Torso – Wolf Gear)
Deze uitrusting staat in de kathedraal van Cantebury, achter een traliedeur. Om het slot te breken, klim je op de plank vol met rollen onder het balkon en schiet je door de houten reling.

Ga door de nu ontgrendelde deur en volg de doorgang de trap af om een gebied te vinden met een gebroken vloer waar je doorheen kunt schieten. Dit kan gedaan worden met een vuurpot, maar in dit gebied is er echt geen handig in de buurt. Gebruik in plaats daarvan de Incendiary Powder Trap Ranged Ability om het puin te vernietigen. Laat je vallen om de kist te vinden.

Wealth #25: Gear (Brigandine Gauntlets – Superior Bracer – Wolf Gear)
Vind deze kist in een huis in Beamasfield, met twee sloten die hem beschermen. De eerste sleutel is slechts één huis voorbij.

Om deze sleutel te stelen, moet je door het raam naar binnen klimmen.

De tweede sleutel bevindt zich in een nabijgelegen houtstandaard.

Pak beide sleutels, klim omhoog en ontgrendel de kist.

Wealth #26: Ingot (Nickel Ingot)
Deze kist is in de open lucht, maar de sleutel ervan wordt gedragen door een Arbelist op een platform erboven. Dood hem en pak de sleutel.

Wealth #27: Ingot (Nickel Ingot)
De laatste rijkdom in Cent bevindt zich in een gezonken schip voor de zuidelijke kust bij Folcanstan. Zwem hier langs het kleine eiland en je vindt de kist in de helft van een wrak en de sleutel naar het oosten in de andere helft.

Dat is 100% van de Wealth locaties die je kunt vinden in Cent Regio of Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Essexe Mysterie Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Order of the Ancients Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here