Assassin’s Creed Valhalla: Cent Mysterie Locaties

Cent bevat 11 mysteries in Assassin’s Creed Valhalla. Deze Assassin’s Creed Valhalla Cent Mysteries Guide leidt je door alle Mystery Locaties in het Cent Territory. Geen van de mysteries kan worden gemist.

Mysteries worden automatisch gemarkeerd door blauwe pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Mysteries zijn side missies en andere ontmoetingen in de open wereld. Ze omvatten de volgende soorten: Cairns, Altaren aanbieden, Flytings, Treasures of Britain, World Events, Legendary Animals, Lost Drengrs, Daughters of Lerion, Animus Anomalies, Fly Agarics, Standing Stones. Het voltooien van alle mysteries is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Cent Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Cent Aretfact Locaties

Mystery #1: Treasure of Britain (Mysterious Chessboard Tablet)
Deze schat bevindt zich in de Cave of Trials, kort nadat je Wealth #16 hebt gekregen (zie de Cent Wealth Guide).

Mystery #2: World Event (Red in Tooth and Claw)
Een man lijkt omringd te zijn door wilde zwijnen en heeft zichzelf opgesloten in zijn huis. Vind de sleutel op een lijk in de buurt.

Ga naar binnen en vind de man dood. Lees de brief en onderzoek het lijk om het af te maken.

Mystery #3: World Event (The Pardoner’s Tale)
Als je wachtte op de missie van de ‘griezelige oude man doet griezelige dingen’, dan is dit je geluksdag. Luister naar het verhaal van de oude man.

Ga naar het bos achter hem en zoek naar de eik. Het is niet moeilijk te vinden, want het is veel groter dan andere bomen in het gebied … ook vers lijkend.

Onderzoek alle drie de lijken en onderzoek vervolgens de soeppan bij de voet van de boom, en Eivor zal samenstellen wat er is gebeurd om het evenement te beëindigen.

Mystery #4: World Event (Madness of the Stones)
Eivor ontdekt een man die naar een cirkel van stenen in het midden van Cent staart en een beetje gek wordt terwijl hij probeert de stenen te tellen. Eivor is nooit iemand die een wiskundig probleem uit de weg gaat, en telt de stenen.

Niet tevreden, de man laat je weer tellen. En ja hoor, het nummer is veranderd.

Driemaal is scheepsrecht? Nee. Een derde, geheel andere telling.

Dan raakt deze missie je met het M. Night Shyamalan-twist-einde dat je echt doet. Onthoud kinderen: eet geen vliegenzwam.

Mystery #5: Standing Stones (Medeuuage Megaliths)
Lees de markeringen op de middelste steen die het patroon laten zien waarnaar u op zoek bent. Gebruik Odin’s Sight om markeringen op de staande stenen te onthullen en lijn ze vervolgens gewoon uit totdat ze overeenkomen met het patroon. Merk op dat je misschien moet hurken om het patroon correct uit te lijnen.

Mystery #6: Flyting (Broeder Quiescis)
Dit is zeker de vreemdste vliegende uitdaging: een monnik die de gelofte van stilte heeft afgelegd. Het enige wat ik wil zeggen is dat acoliet Alwin dit op zijn minst een deel hiervan verzint.

De juiste reacties zijn:

  1. Though you speak through another, your writing’s still poor.
  2. Though you choose to be quiet, your folly is loud.
  3. With such drivel to speak, I see why you keep mum.

Mystery #7: World Event (Pig of Prophecy)
Eivor experimenteert verder met hallucinogenen, dit keer om hem te helpen met een varken te praten. Misschien spotten ze, maar ze gaf een vrij goede verklaring voor verplaatsing, dus ik geef haar het voordeel van de twijfel.

Praat met de man, drink uit het vat en praat dan met het varken. Mogelijk moet u dit meerdere keren doen om het evenement te beëindigen.

Mystery #8: World Event (The Lighthouse Twins)
Arne en Frode hebben een klein klimprobleem. Klim omhoog en maak de weg vrij voor Arne om naar beneden te komen. Je zult de bovenste ladder moeten laten zakken voor Arne, en alle adders op de richels moeten doden voordat hij naar beneden komt. Praat met hem om hem te vertellen dat de weg vrij is en leid hem dan terug naar zijn broer.

Mystery #9: World Event (The Sky Thief)
Klim naar het platform in de boom om met een klein meisje te praten dat haar ring kwijt is. Het lijkt alsof een vogel de ring in zijn nest heeft gezet, maar de ladder naar het platform met het nest is kapot. Gelukkig zijn er daarboven oliekruiken.

Een beetje overkill, maar zoals Hannibal altijd zei “overkill is onderschat”. De ring valt op de grond en als je hem oppakt, verschijnt de stiefmoeder van het meisje. Zeg haar dat ze de ring aan haar stiefdochter moet geven, ga dan naar boven en praat met het meisje om het evenement te beëindigen.

Mystery #10: World Event (Winifred)
Een simpele taak. Praat met het meisje dat zegt dat ze honing nodig heeft. Ga naar de aangegeven bijenkorf en pak een honingraat. Het kind zal je vertellen dat je de honingraat op de rots bij de boom moet plaatsen en dat je moet gaan zitten. Kijk hoe dit uitpakt.

Mystery #11: Fly Agaric
Eivors drugstrip gaat door! Bij deze hallucinatie-uitdaging zijn er vier poorten. Je zult zien dat er ook een grote spiraal van drijvende stenen is verschenen.

Loop de spiraal op om de volgorde van de poorten te zien waar je doorheen moet lopen.

Vis (water).

Lijken (vuur).

Gewei (aarde).

Vogels (lucht).

Dat is 100% van de mysteries die je kunt vinden in Cent Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Mystery Guide
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelDirt 5 Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Wincestre Artefact Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here