Assassin’s Creed Valhalla: Cent Artifact Locaties

Cent bevat 13 artefactlocaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle artefacten in Cent Territory en hoe je ze kunt krijgen. Geen van de artefacten kan worden gemist.

Artifact Locaties worden automatisch gemarkeerd door witte pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Ze bevatten de volgende soorten verzamelobjecten: Rigsogur fragmenten, Treasure Hoard kaarten, Flying Papers, Roman Artifacts, Cursed Symbols. Het vinden van alle artefacten is nodig voor de trofee: Completionist All the Way!

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Cent Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla – Cent Mysterie Locaties

Artefact #1: Vervloekt symbool
Dit vervloekte object kan alleen worden gericht als het bovenop een nabijgelegen paal staat.

Artefact #2: Romeins artefact
Dit artefact bevindt zich in het Lolingestone Bandit Camp. De deur naar deze kamer is geblokkeerd, dus je zult door een gat in het dak moeten vallen.

Artefact #3: Romeins artefact
Dit Romeinse artefact staat bovenop een zuil in een ruïne. Je zult wat stenen moeten verplaatsen om het bloot te leggen voordat je het verzamelt.

Artefact #4: Vervloekt symbool
Dit vervloekte symbool staat op een houten platform bovenop een boom. Een uitkijkpunt bereiken waar je hoog genoeg kunt komen om erop te schieten, is een beetje een uitdaging. Er zijn palen met touwen die het gebied doorkruisen, maar ze hebben allemaal scherpe punten aan de zijkanten waardoor je er niet in kunt klimmen. De sleutel zijn de kortere palen rond de rand van de cirkel die klein genoeg zijn om te klimmen. Degene die u zoekt, bevindt zich ten oosten van de cirkel. Klim omhoog en loop langs het touw.

Ga door de boomtakken naar een ander touw, ga dan verder over een andere tak tot je bij een grote boom komt waar je doorheen moet klimmen. Ga rechtdoor naar een andere tak totdat je naar de top van een andere paal kunt springen.

Volg het touw naar het noorden en stap dan over naar het touw in oostelijke richting.

Als je ongeveer halverwege het einde van het touw bent, spring dan naar beneden naar een touw onder je dat naar het zuiden gaat. Volg dat touw en ga dan over naar het touw in zuidelijke richting.

Dit touw eindigt bij een paal. Klim naar de top van de paal en draai je om. Vanaf hier kun je nauwelijks op de schedel schieten.

Artefact #5: Flying Paper
Dit vliegende papier begint op een kabelbaan boven de Sint-Martinuskerk in Cantebury. Ga er gewoon naar toe en volg het totdat je het kunt oppakken met. Geef zoals altijd nooit op bij het volgen van een van deze papers, want in tegenstelling tot eerdere Assassin’s Creed-games, stopt de paper aan het einde van zijn route en blijft hij enkele seconden zichtbaar. Zolang je nog in de goede richting reist, zou je elke keer het papier moeten kunnen opvangen.

Artefact #6: Romeins artefact
Dit Romeinse artefact bevindt zich vlakbij de locatie van Wealth #23 onder Dorobernia Theatre in Cantebury.

Artefact #7: Flying Papers
Begin deze vliegende papieren te achtervolgen bovenaan een paal bij een hut in Cantebury.

Artefact #8: Rigsogur-fragment
Dit artefact bevindt zich in het Cantebury Seminary. Klim in het gebouw naar een tweede verdieping waar je het op een tafel vindt.

Artefact #9: Romeins artefact
Dit artefact bevindt zich in een kamer met een traliedeur in Dover Pharos. Schiet het slot door het kapotte raam aan de andere kant van het gebouw, ga dan naar binnen om het artefact te pakken.

Artefact #10: Treasure Hoard-kaart
Deze schatkaart bevindt zich op dezelfde locatie als het laatste artefact, nabij de top van de Dover Pharos-toren.

Artefact #11: Vliegende pagina’s
Ga er gewoon naar toe en volg het totdat je het kunt oppakken met: tr :. Geef zoals altijd nooit op bij het volgen van een van deze papers, want in tegenstelling tot eerdere Assassin’s Creed-games, stopt de paper aan het einde van zijn route en blijft hij enkele seconden zichtbaar. Zolang je nog in de goede richting reist, zou je elke keer het papier moeten kunnen opvangen. Het enige verschil met dit papier is dat het onder water eindigt. Je moet erin duiken om het te verzamelen.

Artefact #12: Vervloekt symbool
Pak een vuurpot van de grond in de buurt en loop de boom op die schuin naar het symbool loopt. Gooi de pot in het midden van het altaar om het te vernietigen. Als de eerste pot alleen het puin vernietigt dat het bedekt, pak dan een andere pot en herhaal.

Artefact #13: Vervloekt symbool
Klim op een van de hoge stenen om het symbool bovenop deze boom te kunnen vernietigen. Als je het moeilijk vindt om erop te slaan, gebruik dan een brandpijl

Dat zijn alle artefacten die je kunt vinden in Cent Region of Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla – Alle Artefact Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Grantebridgescire Artefact Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Jorvik Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here