Assassin’s Creed Valhalla: Asgard Wealth Locaties

Asgard bevat 30 Wealth Locaties in Assassin’s Creed Valhalla. Deze walkthrough leidt je naar alle Wealth Locaties in Asgard Territory en hoe je ze kunt krijgen. Niets is te missen, alles kan na het verhaal in free roam worden verzameld.

Wealth locaties worden automatisch gemarkeerd door gouden pictogrammen op de wereldkaart bij het synchroniseren van de viewpoints (Snel Reizen). Ze zijn een soort Collectible. Meestal zijn het kisten met uitrusting en upgradematerialen die worden gebruikt om je karakter te verbeteren. Het vinden van alle Wealth items is nodig om de trofee: Territories for the Completionist te halen. Het wordt aanbevolen om eerst de missiereeks van Asgard te doorlopen voordat je alle rijkdom krijgt, aangezien sommige hiervan niet zullen spawnen tenzij je eerst door het verhaal komt.

Ook in deze regio:

Assassin’s Creed Valhalla – Asgard Mysterie Locaties

Wealth #1: Ymir’s Tear Stone
Nadat je een geloofssprong in het zwembad hebt uitgevoerd vanaf het synchronisatiepunt, ga je naar links om een opening te vinden. Klim naar beneden en duik om in een nieuw gebied te komen dat Ivaldi’s Forge heet. Ga vanuit het zwembad naar boven om een muurspleet te vinden waar je onderdoor kunt glijden. Hier is de kist.

Wealth #2: Ymir’s Tear Stone
Ga vanaf de locatie van de vorige Wealth naar het hangende platform en schiet vanaf hier op het slot om de ladder naar beneden te brengen. Beklim het om de kist te vinden.

Wealth #3: Ymir’s Tear Stone
Ga naar de Bifrost (de regenboogbrug van Asgard) en spring in het water beneden. Duik vanaf de exacte locatie hieronder naar beneden om een opening onder water te vinden. Zwem weer omhoog om de kist te vinden.

Wealth #4: Ymir’s Tear Stone
Deze kist zit verborgen achter een breekbare muur, maar je hebt een oliekan nodig om hem op te blazen. Het oliepotje zit op een houten boot onder een marmeren brug. Gebruik de boomstammen en de standbeelden op het water om het te pakken en naast de muur te plaatsen. Schiet dan een pijl om de muur te laten ontploffen.

Wealth #5: Ymir’s Tear Stone
Als je vanaf de linkerkant naar de kist locatie gaat, moet je een ladder tegenkomen die je ernaartoe leidt.

Wealth #6: Ymir’s Tear Stone
Ga vanaf het kleine plein naar beneden om enkele tempelruïnes te vinden en een muurspleten waar je doorheen kunt persen. Loop over het touw om bij de kist te komen. Wees er snel bij, want dit gebied is vergiftigd.

Wealth #7: Ymir’s Tear Stone
Na het uitvoeren van een geloofssprong in het zwembad vanaf het synchronisatiepunt, ga je naar rechts en kijk je omhoog. U zou een bovengronds touw moeten opmerken waar u op kunt lopen. Aan het einde van het touw is de kist.

Wealth #8: Ymir’s Tear Stone
Ten noorden van Indre Holm is er een onderwatertoegangspunt dat u naar de borstlocatie leidt. Beweeg onderweg de stralen op de kompassen om de oversteek te maken.

Wealth #9: Ymir’s Tear Stone
Dit stukje rijkdom kan worden verzameld tijdens de quest “The Big Finish”, niet vóór dit hoofdstuk.

Wealth #10: Ymir’s Tear Stone
Ga achter het huis en beschiet het breekbare houten raam om bij deze kist te komen.

Wealth #11: Ymir’s Tear Stone
Klim op de grote boom bij het meer om toegang te krijgen tot een touw boven het hoofd. Loop erop om bij de kist te komen.

Wealth #12: Ymir’s Tear Stone
Bij Trollton, bovenaan de toren. Je moet om wat ijs heen lopen om hier te komen.

Wealth #13: Ymir’s Tear Stone
In het volle zicht, bij een vreugdevuur.

Wealth #14: Ymir’s Tear Stone
Dicht bij de locatie van de vorige Wealth is een breekbare ijsmuur. Breek het ijs met een pijl en de kop naar links in de muurspleet. In dit nieuwe gebied is helemaal rechts een verborgen doorgang die je naar enkele metalen staven leidt. Vanaf hier kun je de oliekan aan de andere kant afschieten. Ga dan terug waar je vandaan kwam en ga naar rechts, dan weer naar rechts om onder de muur door te glijden en toegang te krijgen tot de kist.

Wealth #15: Ymir’s Tear Stone
Pak vanaf de locatie van de vorige Wealth een oliekan en schuif terug zoals je vandaan kwam, maar ga deze keer verder. Plaats de pot bij de muur, schiet erop om de muur op te blazen en toegang te krijgen tot de kist.

Wealth #16: Ymir’s Tear Stone
Op dit kleine eiland, op een schipbreukeling met een sloep.

Wealth #17: Ymir’s Tear Stone
Bij Well of Urdr, laat je niet vallen in de put. Ga in plaats daarvan naar de lichtstraal en als je bij een grot komt waar zonlicht doorheen schijnt, kijk dan naar rechts en je ziet de kist op een richel zitten.

Wealth #18: Ymir’s Tear Stone
Ga bij Well of Urdr, van de vorige Wealth-locatie, terug zoals je vandaan kwam en laat je deze keer vallen in de put. Duik in het water en kom weer boven water om de kist op een richel te vinden.

Wealth #19: Ymir’s Tear Stone
Deze kist is onder water. Zwem in de exacte richting van de marker om hem te vinden.

Wealth #20: Ymir’s Tear Stone
Bij het gat in de muur waar de marker van de kist doorheen schijnt, is nog een gat waaruit je een pijl kunt schieten om de oliepotten eronder te vernietigen en dan het gebied te betreden.

Wealth #21: Ymir’s Tear Stone
Zoals te zien is in de onderstaande afbeelding, ga je het gat in de muur in om deze kist te vinden.

Wealth #22: Ymir’s Tear Stone
Deze rijkdomkist spawnt na het voltooien van Asgard Mystery #2: World Event (Noble Harts).

Wealth #23: Ymir’s Tear Stone
Maak vanaf het synchronisatiepunt een geloofssprong in de hooiberg en dan nog een in de vijver eronder. Eenmaal binnen in de grot richt je de lichtstralen opnieuw zodat de laatste lichtstraal een kompas kan raken. Laat je dan in het water beneden vallen om bij de kist te komen.

Wealth #24: Ymir’s Tear Stone
Bij Utangard Chasm, in het volle zicht. Om deze te openen heeft u echter een sleutel nodig. De sleutel is van een van de vijanden die langs de muurspleet in het gebied is gevonden.

Wealth #25: Ymir’s Tear Stone
Bij Utangard Chasm, in het volle zicht. Om deze te openen heeft u echter een sleutel nodig. De sleutel is van een van de vijanden die langs de muurspleet in het gebied is gevonden.

Wealth #26: Ymir’s Tear Stone
Wring door de spleet om enkele verplaatsbare platforms te vinden die de weg naar de kist openen.

Wealth #27: Ymir’s Tear Stone
Bij de marker van de Wealth staan enkele oliekruiken. Pak er een en ga over de pilaren om een vernietigbare muur te bereiken, waarachter de kist is.

Wealth #28: Ymir’s Tear Stone
Rechts van Heimdall’s Tower, helemaal onderaan, op een strand.

Wealth #29: Ymir’s Tear Stone
Rechts van de Bifrost is een geheime doorgang langs de berghelling. Blijf doorgaan tot je een vork ziet. Bij de splitsing ga je naar rechts en je zou enkele houten platforms moeten zien. Aan de andere kant staan wat oliekruiken. Pak er een en laat je vallen. Plaats het dan naast de put en schiet erop om het op te blazen en de kist te onthullen.

Wealth #30: Ymir’s Tear Stone
Ga bij de arena rechtdoor tot je een muurspleet ziet. Verplaats het platform en wring rechts weer door.

Dat is 100% van de Wealth locaties die je kunt vinden in Asgard Region in Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed Valhalla Wealth Locaties
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Artefact Locaties
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: East Anglia Wealth Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here