Assassin’s Creed Valhalla: All Children of Danu Locaties

Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids (Ireland DLC) heeft 10 Children of Danu locaties. Als je alle Children of Danu elimineert, wordt de Dawn of the Druids-trofee of -prestatie ontgrendeld. Ze maken ook deel uit van de opdrachtenreeks die ook wel “Kinderen van Danu” wordt genoemd. Elk van hen laat een Amber Shard vallen die je terug moet brengen naar Deirdre in Asfinn, regio Connacht. De Amber Shards worden automatisch aan je inventaris toegevoegd als je de Children of Danu verslaat.

The Children of Danu zijn de nieuwe Order Members in de Wrath of the Druids DLC Expansion die plaatsvindt in Ierland. Ze zijn alleen beschikbaar na aanschaf van de Wrath of the Druids DLC. Ze worden toegevoegd aan het bestelmenu tijdens de hoofdopdracht “Potion of Blood” in Ierland, waar je Deirdre ook voor het eerst ontmoet.

Uw verhaalkeuzes doen er niet toe voor de Danu-leden. Geen van hen is te missen. U kunt uw voortgang volgen door naar het bestelmenu te kijken. Het wordt aanbevolen om het verhaal van Wrath of the Druids als eerste af te maken, omdat de eerste 5 orderleden gebonden zijn aan verhaalmissies. Zoek dan de laatste 5 na het verhaal.

Omdat sommigen van hen bewegen, is het goed om eerst hun aanwijzingen te vinden (maar niet verplicht). Nadat je alle aanwijzingen voor een lid hebt gevonden, kun je hun exacte locatie volgen in het bestelmenu.

Zodra alle 10 Children of Danu zijn verslagen, ontvang je direct de Dawn of the Druids-trofee. Maar om je beloning te krijgen, moet je terugkeren naar Deirdre in het genoemde kaartgebied “Asfinn” in de regio Connacht, ten oosten van Rathcroghan. Je krijgt een mythische speer genaamd Gae Bolg.

In deze gids staan ​​de kinderen van Danu in chronologische volgorde van het verhaal! # 1- # 5 zijn automatische verhaalgerelateerde eliminaties die in een vaste volgorde moeten worden gedaan, # 6- # 10 maken geen deel uit van het hoofdverhaal en kunnen in een andere volgorde worden gedaan. Het is het meest effectief om ze hier in de aangegeven volgorde uit te voeren en u krijgt automatisch aanwijzingen voor het volgende doelwit. Klik op de links in het onderstaande overzicht om naar het specifieke doel te springen.

Kinderen van Danu Overzicht:

  1. The Wren (Niamh, the Poet)
  2. The Cursed (Sétnae, Druid of the Mists)
  3. The Deer (Ruaidrí, hij van de Ports)
  4. The Seed (Bécc Mac Nath-í, hij van de oceanen)
  5. The Oak (Oegan Mac Cartaigh)
  6. The Spider (Aideen, Merchant of Dublin)
  7. The Ash (Cummascach)
  8. The Whisper (Leasleach, Madwoman of the Bogs)
  9. The Blaze (Conlae, hij van de vlammen)
  10. The Mist (Trian, hij van de Stone Circles)

The Wren (Nimah, de dichter)

De eerste aanwijzing is automatisch tijdens de hoofdopdracht “Potion of Blood”. Dit is wanneer je voor het eerst het menu Children of Danu Order ontgrendelt, je mag het niet missen!

De tweede aanwijzing bevindt zich in het noordwesten van de regio Connacht, een paar meter ten noorden van Port Auley (handelspost), aan het strand, in een verlaten hut. Het is het enige gebouw aan het strand, dus vrij gemakkelijk te zien.

De derde aanwijzing bevindt zich in de noordelijke helft van de regio Connacht, bij een meer genaamd Lough Gara, vlakbij het midden van het meer (eigenlijk een beetje ten noorden van het centrum). Er is wat lijkt op een lange rituele steen met de aanwijzing ernaast.

The Wren Location: The Wren kan worden gevolgd via het menu Children of Danu nadat je de 3 aanwijzingen hebt gekregen. Ze is te vinden in het midden van de regio Connacht, in de stad Rathcroghan. Ze is een kleine vrouw die over het marktplein loopt.

The Cursed (Sétnae, druïde van de mist)

De eerste aanwijzing is automatisch van het verslaan van The Wren!

De tweede aanwijzing is automatisch bij het voltooien van de hoofdopdracht “Potion of Blood”.

De derde aanwijzing is automatisch tijdens de hoofdopdracht “Into the Fog”, na het bevrijden van een man uit een gevangeniscel in een grot.

De 4e aanwijzing is automatisch tijdens de hoofdopdracht “Into the Fog”, na het vinden van de Ritual-site waar The Cursed zich bevindt.

The Cursed Location: wordt automatisch verslagen als onderdeel van de hoofdmissie “Into the Fog”, nodig om het verhaal vooruit te helpen en kan het niet missen.

The Deer (Ruaidri, hij van de havens)

De eerste aanwijzing is automatisch van het verslaan van The Cursed!

De tweede aanwijzing is gevonden in het noordoosten van Ulster, in “Armdel” Trade Post. Slechts een paar meter buiten de Trade Post Walls (10 meter ten zuidoosten van de Trade Post op de kaart) vind je vlakbij een korte bootbrug bij een kreek.

The Deer Location: The Deer kan worden gevolgd via het menu Children of Danu nadat hij zijn aanwijzingen heeft gevonden. Hij is in het oosten van de regio Ulster, bij het genoemde kaartgebied “Inch Lough Neagh”, dat bij het grootste meer in de regio ligt. Hij zal in een kamp staan ​​met veel vijanden erin.

The Seed (Beec mac Nath-i, hij van de oceanen)

De eerste aanwijzing is automatisch tijdens de hoofdopdracht “The Wages of War”.

De tweede aanwijzing bevindt zich in het oosten van de regio Ulster, in het gebied met de naam “Movilla Abbey”. Betreed de kerk die het verst omhoog is in dit gebied, binnen in deze kerk op een bankje vind je de aanwijzing. Het staat naast een schatkist!

De derde aanwijzing is van het verslaan van The Deer (Children of Danu-lid). Scroll naar zijn locatie hier in de gids voor details.

The Seed Location: Nadat je zijn 3 aanwijzingen hebt gekregen, kun je The Seed volgen via het Children of Danu-menu. Het zaad bevindt zich in het noordoosten van de regio Ulster in het genoemde kaartgebied “Dunseverick Fortress” aan de noordrand van de kaart aan zee. Hij zal in het Fortgebied zijn, er zijn ook veel andere vijanden in dit gebied. Hij is meestal in het hoofdgebouw.

De eik (Eogan mac Cartaigh)

De eerste aanwijzing is het verslaan van The Cursed!

De tweede aanwijzing is van het verslaan van The Seed!

The Oak Location: wordt automatisch gedood tijdens de hoofdverhaalzoektocht “A Scourging of Snakes”. Dit is tegen het einde van het Ierland-verhaal, je kunt hem niet doden totdat je deze hoofdzoektocht hebt bereikt. Dus maak in feite gewoon het verhaal van de Wrath of the Druids DLC af. Het is niet nodig om alle andere Children of Danu Order-leden te doden (alleen de twee die aanwijzingen geven voor The Oak, die je sowieso als onderdeel van het hoofdverhaal moet doden).

De spin

De eerste aanwijzing is van het verslaan van The Deer (Children of Danu-lid)!

De tweede aanwijzing is van het winnen van de drinkkampioen in de stad Dublin. Hij wordt gemarkeerd door een wit “drinkhoorns” -pictogram op de kaart. Het maakt niet uit hoeveel zilver u tegen hem biedt, het laagste bedrag is voldoende. U kunt van tevoren handmatig opslaan voor het geval u meerdere pogingen nodig heeft, kunt u herladen om uw verloren zilver terug te krijgen.

De derde aanwijzing is ook gevonden in de stad Dublin, de aanwijzing zegt om naar de hoogste boom in Dublin te zoeken. Die boom staat in de noordoostelijke hoek van de stad Dublin, op de genoemde kaartlocatie “Skald’s Rest” (zoom volledig in op de kaart om de naam te zien). Er is ook een mysterie, met name een offeraltaar waarvoor 50 lekkernijen nodig zijn. Voor de grote boom staat een kleine bank met deze aanwijzing erop, scan ernaar (R3) zoals gewoonlijk om hem gemarkeerd te zien.

The Spider Location: Nadat je haar 3 aanwijzingen hebt gevonden, kun je The Spider volgen in het menu Children of Danu. Ze is een vrouw met zwart haar, gevonden in de stad Dublin. Heel dicht bij waar je landt nadat je van het uitkijkpunt van Dublin bent gesprongen, 75 meter ten westen van het uitkijkpunt zelf.

The Ash (Cummascach)

De eerste aanwijzing is automatisch van het verslaan van The Wren!

De tweede aanwijzing wordt gevonden in de zuidelijke helft van de regio Connacht. In het midden tussen twee grote meren “Lough Tuam” en “Lough Rea” is een kleine heuvel met een rituele site. In het midden van de rituele site staat de aanwijzing. Een Artefact (Treasure Hoard Map) is er ook.

De derde aanwijzing is te vinden in de zuidelijke helft van Connacht, in het genoemde kaartgebied genaamd “Kiltober”. Op deze locatie is een uitkijkpunt / snelreispunt. De aanwijzing bevindt zich in een witte tent, in de buurt van enkele druïde vijanden.

The Ash Location: Nadat je de 3 aanwijzingen hebt gevonden, kun je de locatie van The Ash volgen in het Order Menu. Hij wordt gevonden in het noordwesten van Connacht, in Kesh Corann (genoemd kaartgebied). Als je bij zijn kaartpictogram aankomt, ben je op de top van een heuvel, maar The Ash bevindt zich ondergronds in een grot. Loop rond de heuvel om een ​​ingang van een grot te vinden. De ingang van de grot bevindt zich precies 75 meter ten oosten van het pictogram van Ash op de kaart. Volg de kleine grot tot je hem bereikt. In de onderstaande schermafbeelding toont de groene pijl het ingangspunt van de grot.

The Whisper (Leasleach, krankzinnige vrouw van de moerassen)

De eerste aanwijzingen zijn van het verslaan van The Spider (Children of Danu Member).

De tweede aanwijzing wordt gevonden in het noordoosten van de regio Meath. Het is in het genoemde kaartgebied “Boyne Tombs”, in het vijandelijke kamp bovenop de Tombs (buiten). Niet in de graven!

De derde aanwijzing wordt gevonden in de noordelijke helft van Meath. Aan de zuidkant van de Boyne River, 290 meter direct ten zuiden van Kells Abbey, is er een rituele site met deze aanwijzing op een tafel. Er is hier ook een snelreispunt voor de haven als je dicht genoeg bij de locatie komt, en ook een klein rijkdompictogram (geel) op de wereldkaart.

The Whisper Location: Nadat je de 3 aanwijzingen hebt gevonden, kun je de Whisper volgen in het bestelmenu. Ze is een druïde die ronddwaalt in de moerassen in het midden van de regio Meath. Ze staat niet stil en beweegt zich eigenlijk constant over de wegen. Het wordt ten zeerste aanbevolen om haar 3 aanwijzingen eerst te verzamelen, zodat u haar exacte locatie kunt volgen. Of wacht gewoon op de weglocatie die hieronder wordt weergegeven tot ze langskomt of rijd over de wegen in het moeras.

The Blaze (Conlae, hij van de vlammen)

De eerste aanwijzing is van het verslaan van The Ash (Children of Danu-lid).

De tweede aanwijzing wordt gevonden in het zuidoosten van de regio Ulster. In het genoemde kaartgebied genaamd “Bally na Gall” (ten oosten van Armagh). Zoek naar de waterval op deze locatie. Voor de waterval ligt een graf met deze aanwijzing om op te halen.

De derde aanwijzing is te vinden in zuid-centraal Ulster. 390 meter ten zuiden van het genoemde kaartgebied “Clogher” ligt een afgebrand dorp. In een van de verbrande huizen in het midden van het dorp bevindt zich deze aanwijzing (een kleine schatkist met een gele stip op de kaart bevindt zich ook in hetzelfde huis).

The Blaze Location: Nadat je de 3 aanwijzingen hebt gevonden, kun je The Blaze volgen vanuit het Order Menu. Hij dwaalt door de straten bij de derde aanwijzing (bij het afgebrande dorp). Meestal naar de weg 100 meter direct ten oosten van de 3e aanwijzing. Hij beweegt zich echter wel en heeft geen vaste plek, dus rijd een beetje over de weg of zoek al zijn aanwijzingen om hem goed te kunnen volgen.

The Mist (Trian, hij van de steencirkels)

De eerste aanwijzing is van het vermoorden van “The Blaze” (Kinderen van Danu-lid).

De tweede aanwijzing is te vinden in Noord-centraal Ulster. Bij het benoemde kaartgebied “Doon Daven”. Deze locatie ziet eruit als een grote stenen cirkel, in het midden ervan vind je de aanwijzing op een rots, voor een beeltenis.

De derde aanwijzing wordt gevonden in het noordwesten van de regio Ulster. Aan het strand 240 meter ten noordwesten van Aileach. Er is een gestrande boot op het strand bij het water, die deze aanwijzing heeft.

The Mist Location: Nadat je de 3 aanwijzingen hebt gevonden, kun je The Mist volgen vanuit het Order Menu. The Mist is te vinden in de noordwestelijke hoek van Ulster, op een klein eiland genaamd “Doon Fort” aan de rand van de kaart.

Beloning

Nadat je alle 10 leden van de Children of Danu-orde hebt verslagen, keer je terug naar Deirdre. Ze is in de regio Connacht, in het gebied genaamd Asfinn, ten oosten van Rathcrogahn. Ze zal de Amber Shards gebruiken om een ​​baas op te roepen die je moet verslaan. Als beloning krijg je de Gae Bolg, een mythische elektrische speer.

Dat zijn alle 10 Children of Danu-bestelleden in de Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids DLC.

Assassin’s Creed Valhalla DLC Trofee Roadmap
Assassin’s Creed Valhalla Wiki Guide

Vorig artikelAssassin’s Creed Valhalla: Hoe de Dublin Champion Armor Set te krijgen
Volgend artikelAssassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids DLC Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here