Horizon Forbidden West – Alle Vista Point Locaties

Horizon Forbidden West heeft 9 Vista Point Locaties. Vista punten zijn een soort verzamelobject. Je hebt er minstens één nodig voor de trofee “Recovered 5 Different Collectables”. Het zijn hologrammen uit het verleden die je moet afstemmen op de omgeving om na te bootsen hoe de wereld er vroeger uitzag. Je moet op een heel specifieke plek staan ​​en naar een bepaalde locatie kijken. Om ze allemaal te voltooien, ontgrendel je ook een audiologboek van Elisabet Sobeck en enkele zeldzame knutselmaterialen.

Scan de Vista Point Towers om de contouren van een hologram te zien die je moet uitlijnen met de omgeving. Ga dan naar de exacte plek, zoals hier in de gids wordt getoond, en druk op om het hologram uit te lijnen met de wereld.

Geen van de Vista-punten kan worden gemist. Je kunt ze na het verhaal nog steeds allemaal vinden in free-roam. Het 9e Vista Point spawnt pas na het vinden van de eerste 8.

Deze gids vermeldt ze in dezelfde volgorde als het in-game Collectables-menu, zodat je gemakkelijk kunt verwijzen naar degene die je mist.

Vista Point #1: The Daunt

Locatie: Tussen Chainscrape & Barren Light.

Oplossing: Scan de pilaar en je ziet de omtrek van het tafereel dat je moet reconstrueren. Kijkend naar de plaquette van de pilaar, draai je om en ga je noordwaarts langs de rivier tot je een kapotte brug bereikt (slechts een paar meter verderop, binnen het gele zoekgebied op de kaart). Kijk naar de kapotte brug bij de rivier, druk op en lijn het pad van het hologram uit met de brug. Zie de exacte eindpunt locatie hieronder.

Vista Point #2: Plainsong

Locatie: 250 meter ten westen van Plainsong.

Oplossing:  scan de pilaar en volg de weg omhoog. Op de top van de heuvel staan ​​twee oude windmolens en twee verwoeste gebouwen op de kliffen erboven. Klim omhoog naar het verwoeste gebouw aan de linkerkant boven de windmolens. Vanaf daar kijk je naar beneden in de vallei, druk op om het hologram op het scherm weer te geven en lijn de linker hologram windmolen uit met de rechter echte windmolen. Kijk vanuit het uitkijkpunt naar de schotelantennes in de vallei, iets naar beneden en naar rechts.

Vista Point #3: Scalding Spear

Locatie: 300 meter ten noordoosten van Scalding Spear.

Oplossing: Scan de pilaar en glijd dan de heuvel af naar het westen, waar een Sunwing-site is. Er is een herfstboom die je kunt beklimmen tot een verroest dak. Vanaf dat dak kun je naar Scalding Spear kijken en op drukken om het hologram uit te lijnen.

Vista Point #4: The Stillsands

Locatie: Ongeveer halverwege tussen Scalding Spear en Hidden Ember, aan de noordelijke rand van het woestijngebied. 950 meter ten zuiden van Scalding Spear.

Oplossing: Scan de pilaar en ga dan een paar meter naar het noorden de kliffen op. Er is een uitkijkplatform, vanaf daar kun je naar beneden kijken in de woestijn en de toren uitlijnen vanuit het hologram.

Vista Point #5: Dunehollow

Locatie:  Gevonden in Dunehollow, toegankelijk via Hidden Ember in het woestijngebied. Je moet de schacht in Hidden Ember laten vallen. Dit gebied staat eerder in het spel onder water. Het water wordt afgevoerd en het gebied wordt toegankelijk voor verkenning na hoofd missie 11: The Sea of ​​Sands  (na het ophalen van POSEIDON). Het uitkijkpunt is niet gemarkeerd op de kaart omdat het zich in de Dunehollow-locatie (ondergronds) bevindt, die zijn eigen binnenkaart heeft.

Oplossing: Na het voltooien van hoofd missie 11: The Sea of ​​Sands kun je op elk moment terugkeren naar Hidden Ember in de woestijn en door de schacht naar beneden springen om toegang te krijgen tot Dunehollow, het gebied dat tijdens het verhaal onder water kwam te staan ​​en nu drooggelegd is. Ga een paar verdiepingen naar beneden naar de 3e verdieping (volgens de Dunehollow indoors-kaart), waar de “Eiffeltoren” is. Je kunt de in-game kaart gebruiken om het Vista Point-pictogram te zien. Scan de pilaar, ga dan de kapotte brug in het noorden van het gebied op, gebruik de ladder om omhoog te klimmen. Aan het einde van de kapotte brug lijn je het hologram uit met de Eiffeltoren.

Vista Point #6: The Memorial Grove

Locatie: 300 meter ten noorden van The Memorial Grove gevonden.

Oplossing: Scan de pilaar, steek dan de rivier over naar het oosten en beklim de berg in het noordoosten met een oude metalen structuur erop. Sta aan de rand van de berg en lijn het hologram uit met de metalen structuur op de klif.

Vista Point #7: The Long Coast

Locatie: Aan de kust ten noorden van Tide’s Reach (ten noorden van Thornmarsh).

Oplossing: Scan de pilaar en ga dan naar het kleine eiland in het westen voor de kust, waar een kleine berg op staat. Beklim de berg en kijk vanaf daar naar de gebouwen in het noorden. Lijn ze uit met het hologram.

Vista Point #8: Shrouded Heights

Locatie: Gevonden aan de noordkust van San Francisco.

Oplossing: Scan de pilaar en spring dan in de oceaan naar het noorden. Duik naar beneden en je ziet een aantal ondergrondse ruïnes. Ten oosten ervan, op de bodem van de oceaan, staan ​​enkele felblauw gloeiende planten op de rotsen en een geel stuur waaraan je je kunt vastklampen. Hang aan het stuur en lijn van daaruit de ruïnes uit met het hologram.

Vista Point #9: Isle of Spires

Locatie: In het zuiden van San Francisco, spawnt alleen na het voltooien van de eerste 8 Vista-punten.

Oplossing: Dit is alleen beschikbaar na het voltooien van de eerste 8 Vista-punten en vereist ook de vliegende berg “Sunwing”, die automatisch wordt ontgrendeld in hoofd missie 16: The Wings of the Ten. Gebruik de vliegende berg om naar de top van de hoge toren ten westen van de Vista Point-toren te vliegen. Spring van je vliegende rijdier en glijd naar het bovenste platform. Ga dan op de gele balk zitten en kijk naar de oude wolkenkrabbers om het hologram uit te lijnen.

Beloning:

Nadat je alle 9 Vista Points hebt voltooid, krijg je een vervolg waypoint naar “Vista Point: Isle of Spires” met als doel “Verzamel de Vista Point beloning”. Dit leidt tot een plunderbare kluis aan de westkust van San Francisco. Plunder het voor een audiolog van Elisabet Sobeck samen met wat knutselmateriaal. Het is slechts een korte audioweergave, niets bijzonders nuttigs.

Dit zijn alle Vista Point Locaties in Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West Wiki Guide

Vorig artikelHorizon Forbidden West – Alle locaties Rebel Buitenposten
Volgend artikelHorizon Forbidden West – Alle Gauntlet Runs Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here