Horizon Forbidden West – Alle Survey Drone Locaties

Horizon Forbidden West heeft 10 onderzoeksdrone locaties. Onderzoeksdrones zijn een soort verzamelobjecten. Je hebt er minstens één nodig voor de trofee “Recovered 5 Different Collectables”. Het zijn drones die door de lucht vliegen op vooraf gedefinieerde paden. Elke drone ontgrendelt een visuele aanpassing voor Gaia’s kamer op The Base. Je kunt het wandpaneel gebruiken om de projectoren in de kamer de omgeving te laten zien waar de drone is gevonden. Er is geen gameplay-voordeel, alleen deze cosmetische verandering wanneer je The Base bezoekt.

De drones vliegen altijd op hetzelfde pad in een oneindige lus. Ze kunnen niet worden neergeschoten. In plaats daarvan moet je omhoog klimmen naar een punt vanwaar je naar de drone kunt springen wanneer deze even stopt met vliegen. Blijf de drone vasthouden om hem naar de grond te trekken en plunder hem dan voor zijn module.

Geen van de Survey Drones kan worden gemist. Je kunt ze na het verhaal nog steeds allemaal vinden in free-roam.

Deze gids vermeldt ze in dezelfde volgorde als het in-game Collectables-menu, zodat je gemakkelijk kunt verwijzen naar degene die je mist.

Survey Drone #1: No Man’s Land (Module 024)

Beklim de hoogste berg op de Thunderjaw-site en spring vanaf daar naar de drone. Net als alle drones zal hij altijd langs hetzelfde pad vliegen en daar even stoppen. Als je erop springt, valt het op de grond zodat je het kunt verzamelen.

Survey Drone #2: Plainsong (Module 047)

Spring er vanaf de ruïnes naar toe, je kunt er via de nabijgelegen rotsen naar boven klimmen.

Survey Drone #3: The Dry Yearn (Module 143)

Spring ernaartoe vanaf de metalen helling op de heuvel.

Survey Drone #4: The Greenswell (Module  287)

Gebruik Sunwing (vliegende berg, automatisch ontgrendeld in hoofd missie 16: The Wings of the Ten) om naar de top van de rotsen te vliegen. Vanaf daar kun je naar de drone springen als deze stopt. Het bovenste deel van de rots is niet beklimbaar, dus je moet ernaartoe vliegen. Als je de vliegende mount nog niet hebt, kom dan terug na het verhaal, je krijgt het automatisch tegen het einde van het verhaal.

Survey Drone #5: The Stillsands (Module 367)

Beklim de toren van de ruïnes waar de drone vliegt. Je kunt in de toren naar boven klimmen om de top te bereiken. Vanaf de top van de toren kun je naar de drone springen.

Survey Drone #6: Thornmarsh (Module 549)

Gebruik Sunwing (vliegende mount, automatisch ontgrendeld in hoofd missie 16: The Wings of the Ten) om naar de hoge gebroken boom te vliegen waar de drone twee keer stopt. Spring van de vliegende berg en druk op het grijppunt bij de top van de boom om jezelf omhoog te trekken. Vanaf daar kun je naar de drone springen. Het grijppunt is te hoog om vanaf de grond te bereiken. Kom gewoon terug na het verhaal als je de vliegende berg hebt ontgrendeld.

Survey Drone #7: The Graypeak (Module 678)

Beklim de heuvel ten noorden van het drone-pictogram op de kaart. Op de heuvel staat een houten steiger, vanaf daar kun je naar de drone springen. Het is een verre sprong en soms bereik je de drone misschien niet helemaal. Als je problemen hebt. gebruik het zweefvliegtuig voor het eerste stuk en sluit het zweefvliegtuig wanneer het dicht bij de drone is om het vast te pakken.

Survey Drone #8: Stand of the Sentinels (Module 398)

Waar de drone vliegt, zijn enkele platforms rond de bomen. Je moet eerst een omgevallen boom naar een van de platforms lopen en dan van het ene platform naar het andere springen totdat je de laatste bereikt. De drone stopt daar en je kunt er naartoe springen. Kan ook paraglider gebruiken tijdens de sprong om meer afstand te overbruggen.

Survey Drone #9: The Sheerside Mountains (Module 739)

Beklim de berg waar de drone rondvliegt. Wanneer het stopt op het laagste niveau, kun je van een houten helling naar de drone springen. Het is het beste om de paraglider te gebruiken als je eraf springt om verder te vliegen. Het is een verre sprong en de paraglider helpt om de afstand te overbruggen.

Survey Drone #10: Isle of Spires (Module 863)

Je kunt naar deze drone springen vanaf de gele balk bovenaan het gebouw. Je kunt ofwel omhoog vliegen met de vliegende berg “Sunwing” (automatisch ontgrendeld in hoofd missie 16: The Wings of the Ten), of de richels rond het gebouw beklimmen.

Beloning:

Keer terug naar The Base en ga de kamer binnen waar GAIA is. Er is een wandpaneel waar je de drones kunt inleveren. Je kunt ook alle drone-speurtochten volgen via Quests > Collectables om een ​​waypoint te krijgen dat je daarheen leidt. Elke drone ontgrendelt 1 landschap voor The Base dat je kunt wisselen. Dit is puur een cosmetische ontgrendeling en biedt geen gameplay-voordelen. Er is geen andere beloning, het verandert alleen hoe GAIA’s kamer aan de basis eruitziet. Elke drone zal het ontwerp van GAIA’s kamer aanpassen aan de omgeving waar de drone werd gevonden.

Dit zijn alle survey drones die je kunt vinden in Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West Wiki Guide

Vorig artikelHorizon Forbidden West – The Point of the Lance Walkthrough
Volgend artikelHorizon Forbidden West – To The Brink Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here