Horizon Forbidden West – Relic Ruins Guide

Horizon Forbidden West heeft 9 Relic Ruins locaties. Relic Ruins zijn een soort Collectable. Je hebt er minstens drie nodig voor de trofee “Completed 3 Relic Ruins”. Het zijn puzzelruïnes waar je een relikwie moet vinden die verborgen is achter een gesloten deur. Om de deur te openen, heb je een sleutelmodule en de deurcode nodig, die beide in de ruïnes te vinden zijn en waarvoor je wat puzzels moet oplossen.

Sommige van de Relic Ruins vereisen de mogelijkheid om Firegleams te vernietigen (ontgrendeld in hoofd missie 5: Death’s Door ) en de mogelijkheid om Metal Flowers te vernietigen (ontgrendeld in hoofd missie 12: Seeds of the Past ). Het is het beste om de ruïnes te doen nadat je beide vaardigheden hebt gekregen.

Geen van de ruins is te missen. Je kunt ze na het verhaal nog steeds allemaal vinden en voltooien in free-roam. Slechts 8 van de ruïnes verschijnen op de kaart, de 9e is ondergronds verborgen en maakt deel uit van side missie “Nights of Lights”.

Deze gids vermeldt ze in dezelfde volgorde als het in-game Collectables-menu, zodat je gemakkelijk kunt verwijzen naar degene die je mist.

Relic Ruin #1: The Daunt

  • Locatie: ten zuiden van Chainscrape

Relic Ruin #2: No Man’s Land

  • Locatie: ten zuidwesten van Barren Light

Relic Ruin #3: Restless Weald

  • Locatie: ten noordwesten van Plainsong

Relic Ruin #4: The Dry Yearn

  • Locatie: ten westen van de basis

Relic Ruin #5: The Stillsands

  • Locatie: In het woestijngebied in het zuiden van de kaart

Relic Ruin #6: Runner’s Wild

  • Locatie: ten zuidoosten van The Bulwark

Relic Ruin #7: The Long Coast

  • Locatie: ten noordoosten van Thornmarsh

Relic Ruin #8: Isle of Spires

  • Locatie: Op het eiland in het uiterste westen van de kaart

Relic Ruin #9: Errand Quest – Nights of Lights

  • Locatie: Deze overblijfselen maken deel uit van de Errand Quest “Nights of Lights”. Je verzamelt automatisch de 9e Relic tijdens de errand. Het begint bij Hidden Ember in het woestijngebied in het zuiden van de kaart. Praat met de man (genaamd “Stemmur”) op het dak van Hidden Ember om het te starten (vereist verhaalvoortgang).

Oplossing: volg de missie gewoon vanuit je missielogboek en volg de waypoints. Het leidt je ondergronds, door de schacht in het Hidden Ember-gebouw. Volg de waypoints tot je bij een codeconsole komt. Voer code “739135” in, pak het relikwie achter de deur en keer terug naar de questgever. Er zijn waypoint-markeringen voor alles. Bij het teruggeven van deze relikwie aan hem, zal Aloy automatisch de andere 8 relikwieën aan hem inleveren als dit je laatste is. Als het niet je laatste is, kun je later terugkeren naar de questgever om hem de resterende Relic Ornaments te geven.

Beloning:

Praat met Stemmur in Hidden Ember, de questgever van de 9th Relic. Voor elke relikwie ontgrendel je een andere animatie voor de nachtelijke hemel in het woestijngebied. Er zijn 9 relikwieën, dus er zijn ook 9 verschillende nachtelijke luchten. Dit zijn dingen zoals vuurwerk dat in de lucht zal verschijnen. Het is maar een cosmetisch middel, eigenlijk niets nuttigs.

Bovendien kun je na het voltooien van de Nights of Lights opdracht voor de 9e relikwie de voorraadkist voor Stemmur plunderen voor een legendarische Shredder Gauntlet “Ancestor’s Return”

Dit zijn alle Relic Ruins in Horizon Forbidden West.

Horizon Forbidden West Wiki Guide

Vorig artikelHorizon Forbidden West – Alle Gauntlet Runs Locaties
Volgend artikelHorizon Forbidden West – The Point of the Lance Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here