Horizon Forbidden West – Alle Black Box Locaties

Horizon Forbidden West heeft 12 Black Box-locaties. Zwarte dozen zijn een soort verzamelobjecten. Je hebt er minstens één nodig voor de trofee “Recovered 5 Different Collectables”. Het zijn de zwarte dozen van neergestorte vliegtuigen die je overal in de gamewereld kunt vinden. Nadat je ze allemaal hebt gevonden, praat je met de Black Box-verzamelaar in The Memorial Grove om de legendarische Blastslings “Wings of the Ten” te ontgrendelen. Dit is een van de beste wapens in het spel, het richt veel explosieve schade aan.

De zwarte dozen bevinden zich altijd in de wrakstukken van vliegtuigen. Deze bevinden zich meestal hoog op de bergen. Als je het verhaal al uit hebt, kun je gewoon omhoog vliegen met je Sunwing Flying Mount. In het vroege spel zul je zelf naar boven moeten klimmen. Onthoud dat je op kunt drukken om beklimbare muren en richels te markeren, dit maakt navigatie gemakkelijker. Voor een paar van hen moet je een batterij vinden om in de vliegtuigdeur te plaatsen om deze te openen. Deze batterijen zijn altijd in de buurt en kunnen ook worden gemarkeerd met .

Geen van de zwarte dozen kan worden gemist. Je kunt ze na het verhaal nog steeds allemaal vinden in free-roam. 
Ze zijn in willekeurige volgorde te vinden.

Deze gids vermeldt ze in dezelfde volgorde als het in-game Collectables menu, zodat je gemakkelijk kunt verwijzen naar degene die je mist.

Black Box #1: No Man’s Land

Loop gewoon de zuidkant van de heuvel op en wrik de vliegtuigdeur open.

Black Box #2: The Whitewatch Peaks

Beklim de bergmuur ten oosten van het Black Box-pictogram op de kaart. Je kunt zoeken naar beklimbare richels met waarmee ze geel worden gemarkeerd. Op de bergtop vind je de Black Box onder wat puin. Gebruik de pullcaster + > vasthouden om het puin weg te trekken.

Black Box #3: Jagged Deep

Gevonden in een vliegtuigwrak onder water. Je moet naar beneden duiken, de deur open wrikken, in het vliegtuig zwemmen om de zwarte doos op te halen. Als je adem nog niet lang genoeg kunt inhouden, ontgrendel je het oneindige ademvermogen in hoofd missie 11: The Sea of ​​Sands .

Black Box #4: The Promontory

Dit vliegtuig vereist dat je een batterij naast de deur plaatst. De batterij bevindt zich slechts een paar stappen ten oosten van het vliegtuig (ongeveer 15 meter), naast een schroothoop. U kunt ernaar scannen met . Steek het bij de deur in, dan kun je de deur openen om het vliegtuig in te gaan. Binnenin vind je een metalen bloem, je hebt de Vine Cutter nodig om deze te vernietigen (automatisch ontgrendeld in Main Quest 12: Seeds of the Past ). Achter de vines staat de zwarte doos. Als je de vine cutter nog niet hebt, moet je verder gaan met het verhaal en later terugkomen.

Black Box #5: Bleeding Mark

Deze is heel eenvoudig: klim naar het vliegtuigwrak en wrik de deur open. Om daar te komen kun je ofwel de bergwand beklimmen of op het grijppunt aan de rand van het vliegtuigwrak drukken.

Black Box #6: The Stillsands

Deze vereist de Vine Cutter (automatisch ontgrendeld in hoofd missie 12: Seeds of the Past). Raak de metalen bloem bij de ingang totdat deze opengaat en gebruik dan de vine cutter om hem te vernietigen. Hierdoor zullen de vines verdwijnen, zodat je het wrak kunt betreden. De zwarte doos bevindt zich onder een doos, je kunt hem pakken en wegzetten, en dan het verzamelobject pakken.

Black Box #7: The Memorial Grove

Klim de heuvel op waar het vliegtuig op staat. Je kunt de rotsen beklimmen waar de voorkant van het vliegtuig is. Ga naar de achterkant van het vliegtuig en spring in de lucht naar het grijppunt achter in het vliegtuig. Wrik nu gewoon de deur open om de zwarte doos erin te vinden.

Black Box #8: Salt Bite

In de nederzetting genaamd “Salt Bite”, is een gebouw met een ventilatieopening waar je je pullcaster op kunt gebruiken ( + > vasthouden ). Kruip door de ventilatieopening om de zwarte doos erachter te vinden.

Black Box #9: The Raintrace

Deze vereist de Vine Cutter (automatisch ontgrendeld in hoofd missie 12: Seeds of the Past ). Raak de metalen bloem tussen de twee vliegtuigwrakken om de vines te verwijderen. In het vlakke gedeelte met de ranken zit een batterij, je kunt er naar scannen met om deze paars te markeren. Pak het op en plaats het op het andere vliegtuigwrak met de zwarte doos. Dan kun je de deur openen en ophalen.

Black Box #10: Bonewhite Tear

Deze zwarte doos zit in een vliegtuigwrak hoog op de berg. Je kunt het stuk gras en bomen bergopwaarts volgen, ten oosten van het zwarte doospictogram op de kaart. Vanaf daar kun je langs de kliffen naar het kampvuur lopen (niet echt klimmen nodig, kan over de kliffen staan ​​/ lopen). Je kunt ook de vliegende mount gebruiken om daar te komen. Naast het kampvuur staat een energiecel, die is makkelijker te zien als je op drukt om ernaar te scannen. Breng deze batterijcel naar de vliegtuigdeur, steek hem in het stopcontact om de deur te openen. Achter de deur vind je de zwarte doos.

Black Box #11: Stand of the Sentinels

Dit is in een vliegtuigwrak op een bergtop. Je kunt er komen vanaf de weg ten oosten van het zwarte doospictogram op de kaart. Volg dan de helling rond de berg en spring naar het wrak. Er staat een krat voor het vliegtuig dat de weg blokkeert. Duw het weg en je kunt het verzamelobject erachter pakken.

Black Box #12: Isle of Spires

Gevonden in het water op de bodem van een vliegtuigwrak. Je kunt er vanaf het vliegtuigwrak vanaf boven naar beneden gaan.

Beloning:

Praat met de Black Box Collector “Untalla” in The Memorial Grove. Je kunt de zwarte dozen inruilen voor knutselmaterialen. Je krijgt 1 knutselmateriaal per zwarte doos. Nadat je alle 12 Black Boxes hebt ingeruild, geeft Untalla je de legendarische Blastslings “Wings of the Ten”. Dit is een van de beste wapens in het spel, het doet veel explosieve schade en kan zelfs de zwaarste machines snel verslaan. Het verschijnt gewoon op het scherm en verschijnt vervolgens in de inventaris. Als dat niet het geval is, praat dan opnieuw met Untalla en selecteer opnieuw de optie Trade, dan zou ze moeten zeggen dat je alle Black Boxes hebt gevonden en je deze beloning geeft.

Dit zijn alle black boxes die je kunt vinden in Horizon Forbidden West.

Horizon Forbidden West Wiki Guide

Vorig artikelHorizon Forbidden West – Melee Pit Challenges Guide
Volgend artikelHorizon Forbidden West – Alle Tallneck Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here