A Plague Tale Requiem – Chapter 1 Under a New Sun Walkthrough

Under a New Sun is hoofdstuk 1 in A Plague Tale Requiem. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van hoofdstuk 1: Under a New Sun.

Verzamelobjecten: 0
Trofeeën: Perfect Shot, Under a New Sun

Subhoofdstukken en doelstellingen:
 • Een lange reis
  • Volg koning Hugo
  • Verbergen voor Lucas de Perfidious
  • Laat Lucas de Perfide schrikken
  • Bereik het kasteel
  • Sta achter het logboek
  • Verdedig het koninkrijk van koning Hugo
  • Volg de rivier
  • Val het kasteel aan
 • netelroos
  • Vind een uitweg uit het kasteel
 • Dromen van elders
  • Volg de vogel
 • Leugens
  • Bereik de stad
 • Razend Vuur
  • Vind de anderen
  • Red Beatrice

Een lange reis

Frankrijk, graafschap Provence, juni 1349. Zes maanden zijn verstreken sinds de gebeurtenissen van A Plague Tale Innocence, toen de inquisitie de macht van Hugo probeerde op te eisen. Onze personages, Hugo en Amicia, nu in een weelderig en oud deel van het Franse platteland, lijken nu te genieten van hun zuurverdiende rust, samen met Lucas, hun alchemist-leerling.

Volg koning Hugo

Na het eerste filmpje volg je Hugo de heuvel af en of sprint je wanneer je de kans krijgt totdat je de ruïnes bereikt.

Hier, benader Hugo om zijn hand te pakken en het volgende doel te activeren.

Verbergen voor Lucas de Perfidious

Tijd voor wat verstoppertje. Wanneer Lucas begint af te tellen, moet je een plek vinden om je te verstoppen. Je verschuilen achter een van de ruïnemuren is voldoende zolang je niet in het gezichtsveld van Lucas bent. Blijf vervolgens de aanwijzingen op het scherm volgen die u zullen leren hoe u moet hurken ().

Houd er rekening mee dat sprinten in de stealth-modus akoestisch de omringende vijanden waarschuwt die je komen zoeken op de exacte plek waar ze een geluid hebben gehoord. Dit kan, afhankelijk van de situatie, ook in uw voordeel worden gebruikt. Je kunt ook naar de rand van het scherm kijken, wanneer een vijand in de buurt is, zal er een glimp in die richting zijn, wat een nabije vijand aangeeft. Je kunt de camera ook om hoeken draaien om Lucas te zien terwijl hij jou niet kan zien.

Laat Lucas de Perfide schrikken

Nadat je een tijdje voor Lucas verborgen bent gebleven, activeer je het volgende doel dat je zal vragen om Lucas van achteren te benaderen om hem te laten schrikken. Volg Lucas rond en bestudeer zijn bewegingen zorgvuldig. Als hij stilstaat, heb je de kans om hem veilig een schok te geven. Je kunt om hem heen cirkelen door door de gaten in de ruïnemuren te gaan of door over de gebroken muren te klimmen.

Bereik het kasteel

Lucas gaat op weg om zijn studie te hervatten. We zijn nu vrij om het kasteel boven de ruïnes te bereiken. Loop gewoon het pad af tot je bij een beekje komt.

Sta achter de boomstam

Benader de gebroken boomstam op de oever van de rivier.

Verdedig het koninkrijk van koning Hugo

Hugo wil een spelletje spelen. Hij zal dennenappels in de rivier gooien en wil dat Amicia ze neerschiet. Dit is een kleine tutorial hoe het richten met de sling werkt. De trofee Perfect shot vindt hier ook plaats (schiet alle dennenappels).

De allereerste dennenappel kan niet worden afgeschoten, je trekt je slinger pas uit als hij zinkt. Maar daarna moet je de rest neerschieten. Ga achter de boomtak aan de kant van de rivier staan, degene die Hugo noemde markeert de grens van zijn “koninkrijk”. Kijk vanaf daar stroomopwaarts, houd  1-2 seconden ingedrukt om te richten en laat de knop los om te schieten. Na een tijdje komt er nog een jongen bij, Tonin genaamd. Blijf op de overgebleven kegels schieten voordat ze aan het einde van de rivier zinken.

De trofee wordt ontgrendeld na het volgende filmpje. Als het niet wordt ontgrendeld, kun je naar het hoofdmenu gaan en het eerste subhoofdstuk opnieuw afspelen. Helaas zal het kiezen van “Sectie opnieuw opstarten” via het pauzemenu niet werken, omdat er onmiddellijk na de dennenappel-minigame automatisch wordt opgeslagen.

Volg de rivier

Nadat je Hugo’s koninkrijk hebt verdedigd en afscheid hebt genomen van Tonin, ga je verder door langs de beek te lopen, waarbij je af en toe een tutorial volgt.

Val het kasteel aan

Houd indien mogelijk vast om naar de kasteelmuren te sprinten. De ingang is omheind, maar er is een opening waar we doorheen kunnen sluipen naast de poort. Ga de trap op en ga door totdat je het volgende doel activeert.

netelroos

Vind een uitweg uit het kasteel

Loop door de werkplaats om een ​​deur te vinden. Open het om een ​​groot veld met verbrande bijenkorven te onthullen. Ga door totdat een nieuwe tussenfilmpje begint. Daarna wil een bloeddorstige gemaskerde man ons vermoorden. Je moet van hem weglopen. Houd ingedrukt om de ijzeren deur voor je te naderen. Deze deur is echter op slot, dus we moeten door de opening in de muur naar rechts rennen.

Blijf nu langs het lineaire pad rennen totdat je automatisch in een grasveld hurkt. Volg de aanwijzingen op het scherm om gehurkt te blijven en verborgen te blijven voor de mysterieuze gemaskerde mannen. Als de twee mannen ver genoeg weg zijn, kun je veilig oversteken naar het volgende stukje gras.

Je kunt de audio-aanwijzingen van Amicia ook gebruiken als referentie om te weten wanneer het veilig is om door te gaan.

In het laatste stukje gras ziet Hugo een weg naar voren door het raam van de hut. Wacht tot de man die gehurkt zat bij een lijk naar de achterkant van de hut rent. Alleen dan is het veilig om door het raam te klimmen.

Ga in de hut naar de volgende deur. Open het, maar ga nog niet verder, anders wordt je opgemerkt. Wacht in plaats daarvan tot de gemaskerde man voorbij de andere bandiet met rode kap gaat en blijf verborgen achter de muur. Terwijl je verborgen bent achter de muur, volg je de aanwijzingen op het scherm om te leren hoe je een steen met de hand gooit. Houd  ingedrukt om het selectiemenu te openen en selecteer vervolgens met de rechter joystick Handworp Rots. Houd nu / vast om te richten en om de steen naar de gereedschapskist te gooien.

Dit zorgt voor een akoestische afleiding voor de bandiet met rode kap, waardoor je vooruit kunt. Terwijl je gehurkt zit, omhels je de muur en verstop je je in het volgende stukje geel gras, weg van de moordenaar en ga je omhoog langs de muur terwijl hij de potten en karren in de hoek bekijkt.

Ga de kleine heuvel op en kruip onder de houten bijenkorven.

Wacht nu tot de gemaskerde man wegloopt en dan hervat je automatisch je gehurkte houding. Je zult echter last hebben van bijen die de gemaskerde man waarschuwen. Volg de tutorial om hem af te leiden wanneer hij nadert, door een snelle steenworp te doen met . Terwijl hij afgeleid is, kun je veilig verder gaan, nog steeds gehurkt door de grasvelden.

Ga verder de heuvel af tot je bij een hek komt met een verzamelpot bovenop een ton. Pak het en rust het uit je keuzemenu om het te gebruiken als een manier om vijanden te waarschuwen weg van het pad dat je moet betreden. Werp de pot in het gebied achter de man met de rode kap om hem te laten omdraaien, ga dan verder onder de kar door.

Loop door naar de deur, maar die zit op slot, waardoor we een alternatieve route moeten zoeken. Links van de gesloten deur is een kleine muurspleet waar Hugo onderdoor kan kruipen. Om hem dat te laten doen, houdt u ingedrukt en drukt u vervolgens op terwijl de camera naar de spleet is gericht. Vanaf de andere kant zal Hugo de deur voor ons openen.

Het gebied is nu veilig en we kunnen vrij door de varkensstal lopen. Als we naar buiten gaan, zien we twee bandieten die Tonin proberen te wurgen.

Hugo probeert hen tegen te houden, maar de twee mannen nemen wraak. Terwijl Amicia wordt vastgebonden, zal Hugo zijn kracht gebruiken om de twee mannen te doden.

Dromen van elders

Volg de vogel

Door zijn vaardigheden te gebruiken, komt Hugo in een alternatieve droomrealiteit terecht waar hij op een eiland aanspoelt en wordt verwelkomd door een feniks.

Volg de vogel tot je door een opening in de rotsen omhoog kunt klimmen. Blijf de phoneix volgen door de papavervelden en ga naar de treurwilg.

Leugens

Bereik de stad

Hugo wordt wakker op een kar, terug met Lucas, Amicia en Beatrice. Ze zijn op weg naar de stad, er is een alchemist die al jaren Hugo’s vloek “de Macula” bestudeert en enig licht kan werpen op waarom Hugo erdoor wordt beïnvloed.

Maar als we op weg zijn naar de stad, worden we tegengehouden door twee mannen die Hugo zoeken omdat hij de twee jongens eerder heeft vermoord, iets waarvan Hugo dacht dat het slechts een droom was, maar eigenlijk echt was. Als ze erachter komen dat hij in de kar zit, wordt Amicia gescheiden van de groep en moet ze zien te overleven zonder haar uitrusting.

Blijf verborgen in het gras totdat beide mannen vertrekken en ga dan verder.

Razend Vuur

Vind de anderen

Ga door met de volgende reeks patches, bekijk de bewegingen van de mannen en plan uw bewegingen dienovereenkomstig. Gebruik de patches aan de linkerkant van het gebied om je te verstoppen in een kapotte, houten hut waar je een pot kunt pakken. Je kunt met de hand stenen naar de uitrustingsdozen gooien om vijanden te lokken met het geluid van de impact. Je moet de heuvel af, er patrouilleert een vijand, je kunt veilig naar beneden klimmen als hij de heuvel op loopt. Je kunt ook de pot gooien om hem weg te laten kijken.

Nadat je aan de ontmoeting bent ontsnapt, word je automatisch opgemerkt en wordt het volgende grasveld in brand gestoken in een poging je te verbranden. Geen tijd om hier stealth te gebruiken omdat het vuur dichterbij komt. Ren door het veld en over het raam en dan op en neer over het dak.

Nadat je je slinger hebt teruggevonden, dood je de binnenkomende vijand en gebruik je je slinger om de gealarmeerde te doden terwijl je de heuvel af blijft dalen.

Red Beatrice

Nadat je een vijand met stealth hebt gedood, blijf je door het brandende veld rennen om Beatrice uit de klauwen van een vijand te redden. Terwijl Beatrice wordt gewurgd, richt je je slinger op het hoofd van de man om van hem af te komen en Amicia’s moeder te redden.

Het is voorbij, iedereen is veilig.

Dit besluit hoofdstuk 1 “Onder een nieuwe zon” in A Plague Tale: Requiem. Nu begint Chapter 2 “Newcomers”.

Voor alle andere hoofdstukken in A Plague Tale: Requiem, bekijk de volledige guide -> A Plague Tale Requiem – Complete Walkthrough.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 5 In Our Wake Walkthrough
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 9 Tales and Revelations Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here