A Plague Tale Requiem – Chapter 12 The Life We Deserve Walkthrough

The Life We Deserve is hoofdstuk 12 in A Plague Tale Requiem.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van hoofdstuk 12: The Life We Deserve.

Verzamelobjecten:  0
Trofeeën:  The Life We Deserve

Subhoofdstukken en doelstellingen:
 • La Cuna verlaten
  • Bereik de haven
  • Volg de soldaat
 • Vluchtelingen in het paleis
  • Volg de graaf
  • Ren weg van de graaf
 • dodelijke val
  • Ren weg van de graaf
  • Vind een uitweg uit de kelder
 • Ontsnapt uit de kelder
  • Ren weg van de graaf
 • De limiet bereiken
  • Zoek Amici
  • Duw Hugo tot het uiterste
  • Dood de gravin op het centrale podium

La Cuna verlaten

In de ondergrondse tempel van het eiland ontdekte het trio dat Aelia er niet in slaagde Basilius te redden, die toegaf aan de Macula. De jongen voelde zich verlaten en alleen en stierf, waardoor de pest op de wereld losbarstte. Toch toont dit Amicia de waarheid: Hugo zal leven zolang Amicia aan zijn zijde is en een leven leiden in naam van de liefde die ze voor elkaar voelen. La Cuna is nu een verre herinnering aan het eiland dat we dagen geleden hebben gevonden en er is voor ons geen reden meer om hier te blijven. Tijd om La Cuna voor altijd te verlaten.

Bereik de haven

Jog langs de klif en laat je van de richel vallen.

Pak vervolgens de fakkel van het lichaam bij de tent, steek hem aan en waad door de ratten tot een nieuw filmpje begint.

Een soldaat vertelt Amicia en Hugo dat Lucas en Beatrice op hen wachten in het paleis. Ondertussen gaat Sophia naar de haven om de boot klaar te maken.

Volg de soldaat

Volg de soldaat helemaal naar boven en het paleis in. De soldaat en de inwoners van La Cuna doen hun best om de ratten, die voor niets lijken te stoppen, in bedwang te houden.

Het paleis is bezaaid met besmette en stervende mensen, slachtoffers van het rattenbloedbad.

Interactie met de deur wanneer gepromoveerd om zich te herenigen met Lucas en Beatrice. Tijdens het filmpje vertelt Amicia Lucas en Beatrice over hun recente ontdekkingen. Amicia is er zeker van dat als ze zich allemaal ergens veilig vestigen als een echt gezin, de plaag en de ratten misschien zullen verdwijnen.

Ondertussen wil de graaf Amicia zien.

Vluchtelingen in het paleis

Volg de graaf

Volg de gepantserde soldaat naar de graaf en blijf hem dan volgen totdat een nieuw filmpje begint waarin de graaf Amicia aanvalt.

Ren weg van de graaf

Dodelijke val

Ren weg van de graaf

Nadat je de graaf met de kandelaar hebt geslagen, ga je naar buiten, dan de kelder in en door de deur.

Voor het volgende gedeelte moet je uit het zicht van de graaf blijven. Zodra de graaf de kamer binnenstormt, klim je over de tonnen aan de linkerkant en verstop je je onder de tafel.

De graaf zal nu uw locatie naderen. Als hij om de tafel gaat waar je je onder verschuilt, ga dan terug naar buiten en naar rechts en blijf gehurkt. Verberg je onder een tweede tafel en ga onmiddellijk terug naar buiten en ga naar de open deur.

Je wordt opgemerkt en de graaf zal je weer achtervolgen, dus ga naar links en dan naar rechts.

In de volgende kamer ga je eroverheen en naar de tegenoverliggende hoek waar je vandaan kwam en knijp je door de spleet in de muur.

Ga links en weer links zodra de graaf de deur opentrapt.

Nu zijn we terug in de kelder waar we net uit zijn gekomen, maar deze keer ga je verder naar de open deur tegenover je.

Ga verder door de keuken, door de scheuren in de pottenplank en naar een andere kamer. Blijf naar beneden gaan en duw de deur open om een ​​nieuwe kelder binnen te gaan. In deze nieuwe kelder bevinden zich twee krukken, één aan elke kant. Communiceer met een van beide en de graaf zal je weer vinden. Zodra hij de kamer binnenkomt, verberg je waar dan ook.

Vind een uitweg uit de kelder

Reageer een beetje met beide cranks en de graaf begint je weer te achtervolgen. Voor de hele sectie moet je een beetje met beide cranks communiceren en vervolgens de zijkamers gebruiken om de graaf te verbergen en te verliezen.

Spoel en herhaal totdat een van de twee ijzeren gevangenisdeuren naar beneden is, ga dan door de deur aan de andere kant.

Ontsnapt uit de kelder

Ren weg van de graaf

Ga de trap op en af, door de kaarsverlichte gang.

We zijn nu weer buiten en vinden Lucas en Beatrice op een brandstapel, klaar om levend verbrand te worden.

Amicia stormt naar binnen en probeert de gravin tegen te houden, maar de graaf is terug en Amicia probeert tegen hem te vechten, ondanks haar gebroken schouder. Amicia wordt bijna levenloos door de graaf neergeslagen.

Helaas slaagt de gravin er echter in om Beatrice te doden, vastberaden door het Kind van Sintels op te roepen.

De limiet bereiken

Zoek Amici

We krijgen nu controle over Hugo, wetende dat er iets niet klopt. Loop langs de cipressen en ga de volgende kamer binnen tot je buiten in het amfitheater bent.

Geschokt door wat hij ziet, laat een woedende Hugo honderden ratten los van de grond en gebruikt ze zowel als een schild om zijn zus en Lucas te beschermen als als een moordmachine die klaar staat om iedereen te doden die het verdient te sterven.

Duw Hugo tot het uiterste

Amicia moedigt Hugo aan om meer ratten los te laten en Hugo verplicht hem genadeloos.

Richt op inkomende doelen en druk op  om ze ratten te sturen. Door geleidelijk meer en meer ratten los te laten, wordt Hugo tot het uiterste gedreven.

Dood de gravin op het centrale podium

Nu Hugo over de rand is, stuur ratten naar de gravin voor een meer dan verdiende dood.

De graaf belooft wraak. Ondertussen stort de grond in en onze wonderbaarlijk levende helden worden ondergedompeld in een ondergronds gebied.

Dit besluit hoofdstuk 12 “The Life We Deserve” in A Plague Tale: Requiem. Nu begint Chapter 13 “Nothing Left”.

Voor alle andere hoofdstukken in A Plague Tale: Requiem, bekijk de volledige guide -> A Plague Tale Requiem – Complete Walkthrough.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 4 Protector’s Duty Walkthrough
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 13 Nothing Left Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here