A Plague Tale Requiem – Chapter 8 A Sea of Promises Walkthrough

A Sea of Promises is hoofdstuk 8 in A Plague Tale Requiem.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van hoofdstuk 8: A Sea of Promises.

Verzamelobjecten: 1 Hugo’s Herbarium, 2 souvenirs, 1 gereedschapskist
Trofeeën:  Perfect Throw,  A Sea of Promises

Subhoofdstukken en doelstellingen:
 • Viering van de heldere dagen
  • Praat met de anderen
  • Verken de boot met Hugo
  • Praat met de anderen
  • Praat met Sophia om te dokken
  • Betreed het dorp
  • Kijk rond voor informatie over het eiland
  • Volg de parade
 • De overeenkomst
  • Ontsnap aan de soldaten van de graaf
 • Arnaud stoppen
  • Ontsnap aan de valkenier
  • Zoek Arnaud
 • Gasten
  • Volg de graaf en de gravin

   Viering van de heldere dagen

   Hugo en Amicia zijn vertrokken naar La Cuna, het eiland van Hugo’s dromen. Met de broers en zussen zijn Arnaud en Sophia, de smokkelaarskapitein van de boot.

Praat met de anderen

Amicia en de anderen zijn nu in de open zee en genieten van wat rust. Benader hiervoor Arnaud en Sophia zal jou en Arnaud om hulp vragen. Ga naar de kant tegenover die van Arnaud en trek aan de touwbaai met .

Benader Hugo nu om automatisch met hem te praten. Druk nu nogmaals op  en Hugo zal je vergezellen bij het verkennen van de boot.

Verken de boot met Hugo

Ga naar bovendek en praat met Sophia zodat Hugo zijn vraag kan stellen.

Nu kunnen we wat tijd besteden aan het verkennen van de boot. Je kunt de cabine betreden en optioneel communiceren met het bed, de kaart, de kruisboog en de items op de planken of doorgaan naar het vrachtruim waar je kunt communiceren met een kompas.

Praat met de anderen

Ga nu terug naar Sophia en praat met haar voor een nieuw filmpje. Na een tijdje het schip te hebben geloodst, ​​vraagt ​​Hugo weer om aandacht. La Cuna verschijnt in de verte. Hugo weet dat hij gaat sterven, maar Amicia stelt hem gerust dat alles goed komt en dat ze blij is om bij hem te zijn.

Sophia, die ons vertelt dat we op het punt staan ​​land te maken, vraagt ​​ons om hulp.

Praat met Sophia om te dokken

Praat met Sophia aan het roer en je activeert automatisch een filmpje en dock. Het dorp waar we zijn aangemeerd valt onder de wet van de graaf, dus we kunnen een paar soldaten verwachten. Voorlopig viert de stad van het eiland echter de Brighter Days waarin elk kind een dag koning is. Een vrouw verwelkomt ons in de stad en bekroont Hugo.

Betreed het dorp

Volg Arnaud door de straten van het dorp. Terwijl we ons een weg banen door het dorp, wil Arnaud meer weten over Hugo’s droom.

Kijk rond voor informatie over het eiland

We zijn nu op de dorpsmarkt. Sla rechtsaf zodra u de markt bereikt en ga verder door de tweede boog. Je zult een geitenhok bereiken waarmee je kunt communiceren en Souvenir #13/21: Silent Lucinda kunt ontgrendelen.

Keer terug naar de markt en praat met de kruiden- en stoffenverkopers, de man in het midden van de markt, dan de vrouw en haar menigte in de tuin.

Hier ga je langs de vrouw en je vindt Hugo’s Herbarium #7/12 / Feather #3/7 Black Kite bij de boom boven de trap.

Ga nu terug naar de eigenlijke markt en benader de bewaker die bij de poort staat om de straat omhoog te openen.

Ga de straat op, ga de trap op, maar ga nog niet rechtdoor. Klim in plaats daarvan de trap aan de linkerkant af en ga bij de standaard met de bloemkronen staan. Nadat de man klaar is met praten, vraagt ​​Amicia hem of ze kunnen spelen. Als je deze minigame voltooit, word je beloond met Souvenir #14/21 Flower Crown. Je kunt hier de trofee “Perfect Throw” ontgrendelen , op voorwaarde dat je alle worpen met succes voltooit. Voor een succesvolle worp laat u de trekker gewoon los wanneer de witte lijn door de bloemen gaat en het zeil erachter raakt.

Ga nu achteruit en ga de straat op en je zou een menigte mensen moeten zien die op het punt staan ​​een parade te beginnen bij een witte kerk.

Volg de parade

Ga verder langs de straat, langs de smidsewerkplaats en de dansers, en nader dan het hek om getuige te zijn van de parade. Je kunt communiceren met de vrouw naast je die Hugo wat bloemblaadjes in de paraderende mensen laat gooien.

Ga verder om de dansers heen, langs de kraampjes, de trappen af ​​en weer op. De parades zijn nu tot stilstand gekomen. De graaf is er!

Arnaud verwacht dat Hugo zich aan zijn afspraak houdt en de ratten op de graaf loslaat, maar Amicia staat dat niet toe. Arnaud neemt dan het heft in eigen handen en haalt zijn zwaard uit de schede, klaar om de graaf te verslaan.

De overeenkomst

Ontsnap aan de soldaten van de graaf

Terwijl de graaf tegen Arnaud vecht, kunnen Amicia en Hugo alleen maar vluchten. De camera wijst je al in de goede richting, dus blijf rennen en pas je koers aan wanneer je inkomende bewakers ziet.

Amicia is vastbesloten om Arnaud te stoppen voordat hij nog meer schade aanricht. Steek de stal over tot je aan je rechterkant een werkbank ziet en aan je linkerkant een houten deur. Rechts van de deur zit een gat in de muur waar je Hugo onder kunt laten kruipen.

Plaats nu de kar halverwege de werkbank en de tegenoverliggende muur, onder de witgeverfde richel en klim omhoog. Open de gereedschapskist om upgradematerialen te vinden. Ga verder naar het bovenste niveau van de stal en spring terug naar beneden in het plein.

Arnaud stoppen

Ontsnap aan de valkenier

Op het plein staat een valkenier op ons te wachten. Zijn valk reageert snel op je bewegingen en geluiden en kan je met één klap doden. Voor dit onderdeel moet je zoveel mogelijk achter dekking blijven en je gereedschap gebruiken om het af te leiden. Het doel is om de ijzeren deur links van de valkenier te bereiken.

Werp eerst een steen naar de gereedschapskist aan de rechterkant.

Nadat je het hebt geraakt, ga je vooruit naar het laatste gebloemde hek. Werp nu een ontstoken steen naar de vuurpot voor je en ren snel achter de nabijgelegen houten bank. Werp nu een steen naar de gereedschapskist aan je linkerhand en spring naar het gebloemde hek voor je.

Doe nu nog een keer hetzelfde, maar wacht deze keer tot de vogel terugvliegt naar de valkenier, anders zal hij je doden als hij naar de gereedschapskist duikt.

Doe nu nog een keer hetzelfde.

Voor de laatste stap, blust de vuurpot met een Exstinguis-steen en spring over en naar de deur.

Zoek Arnaud

Ga vooruit om Arnaud te zien vechten tegen de graaf. Amicia haalt een houten paal omver die Arnaud neerslaat en precies wanneer de graaf klaar is om Hugo en Amicia neer te halen, stopt haar vrouw, Emilie, het moordinstinct van haar man. Omdat we de graaf hebben geholpen, nodigen hij en de gravin ons uit voor een diner in hun paleis.

Gasten

Volg de graaf en de gravin

Volg de graaf en de gravin in hun paleis en help jezelf met wat dadels van de tafelhoek.

Volg ze vervolgens naar de binnenplaats waar ze meer informatie delen over het Kind van Embers.

In het volgende deel van de tuin, benader je de steen en jaag je erop.

Als je klaar bent, herenig je met de graven en volg je ze naar boven naar de nieuwe vertrekken van Hugo en Amicia.

Hier maakt Hugo zich zorgen of Arnaud zal worden gedood of niet, maar de graaf stelt hem gerust dat ze allebei kunnen getuigen tijdens het proces als ze dat willen.

Dit besluit hoofdstuk 8 “A Sea of ​​Promises” in A Plague Tale: Requiem. Nu begint Chapter 9 “Tales and Revelations”.

Voor alle andere hoofdstukken in A Plague Tale: Requiem, bekijk de volledige guide -> A Plague Tale Requiem – Complete Walkthrough.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 3 A Burden of Blood Walkthrough
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Alle Mes Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here