A Plague Tale Requiem – Chapter 4 Protector’s Duty Walkthrough

Protector’s Duty is hoofdstuk 4 in A Plague Tale Requiem. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van hoofdstuk 4: Protector’s Duty.

Verzamelobjecten: 1 Hugo’s Herbarium, 2 souvenirs, 1 geheime kist, 2 messen, 2 gereedschapskisten
Trofeeën: Mercy,  Protector’s Duty

Subhoofdstukken en doelstellingen:
 • Avondklok
  • Bereik de dokken
 • Nacht werk
  • Vind de boot van de bestelling
  • Bereik de boot van de bestelling
 • Riskant reisplan
  • Bereik de boot van de bestelling
 • De teerworkshop
  • Bereik de boot van de bestelling
  • Ambachtelijke Tar
  • Ga terug naar Lucas
 • Verplichte samenwerking
  • Werk samen met de soldaat om het dok over te steken
  • Bereik de boot van de bestelling
 • Het massagraf van de moerassen
  • Ga naar Joseph bij het ponton
 • Hugo’s oproep
  • Ren voor de ratten
  • Bereik de rivier

Avondklok

Amicia en Lucas wisten net op tijd uit het fort te ontsnappen om de kalmerende kruiden terug naar Hugo te brengen. Amicia is geduldig om te horen of Hugo de behandeling van de Magister heeft doorstaan, maar Lucas nodigt haar uit om zich te verzetten. De Magister zegt dat Hugo de laatste drempel van de vloek heeft bereikt en onvermurwbaar is Hugo op te sluiten, tot ergernis van Amicia. Alsof dit nog niet genoeg was, komt Amicia erachter dat Hugo ter dood is veroordeeld en dat er schijnbaar geen manier is om hem te redden. Amicia en Lucas moeten nu naar de haven gaan, op zoek naar een man die ons doorgang zal geven naar Marseille, waar het hoofdkwartier van de Orde is en waar Hugo’s vloek kan worden ingeperkt. Amicia wil dat Hugo blijft leven.

Bereik de dokken

Volg Lucas. Bewakers patrouilleren door de straten en herinneren de stedelingen eraan dat de avondklok al wordt gehandhaafd. Amicia en Hugo hebben geen keus, ze moeten de boot bereiken.

Uiteindelijk bereik je een strand met boten en schepen.

Nacht werk

Vind de boot van de bestelling

Ga na het filmpje verder en je voltooit dit doel automatisch.

Bereik de boot van de bestelling

Voordat u de Order’s Boat bereikt, maakt u een kleine omweg naar rechts en aan het einde van het strand vindt u Hugo’s Herbarium #3/12 Gentian.

Ga dan naar het andere uiteinde van het strand, open de kist en klim op de wit geschilderde richel om een ​​aanlegplaats te bereiken bezaaid met bewakers die een kar bedienen.

Blijf gehurkt en volg Lucas langs de kratten en klim uiteindelijk een ladder op. Open hier de kist voor materialen en ga dan vooruit. Je komt uiteindelijk bij een luik. Doe hier nog niets mee! Ga in plaats daarvan de andere kant op en kruip onder een gat in het hek. Dit leidt je naar een geheim gebied waar je een krat kunt vinden die je kunt duwen. Plaats de kist onder de wit geschilderde richel tegenover de locatie en klim omhoog. Hier vindt u Souvenir #5/21 Silk  Treasure.

Nu kun je op je stappen terugkeren en het luik openen om automatisch naar beneden te vallen.

Riskant reisplan

Bereik de boot van de bestelling

Zorg ervoor dat je in het volgende gebied een mes pakt  dat uit een hek in het midden van het gebied steekt. Vergeet niet om het niet te gebruiken, want we zullen de volgende geheime kist moeten kapen.

Om ongeschonden voorbij deze vijandelijke ontmoeting te komen, gooi je een steen naar de gereedschapskist bij de trap als er geen bewaker kijkt. Ga de trap op en til de balken op om eronder te kruipen.

Ga verder en zie, meer ratten. Het hele gebied is nu een rattenzee. Je kunt hier bij Ignifer het teervat in je voordeel gebruiken. Schiet op het vat voor je om de omgeving in brand te steken en veilig over te steken naar de volgende lantaarn.

Bij de lantaarn staat een vuurpot op een kar. Dit betekent dat het kan worden verplaatst en in ons voordeel kan worden gebruikt. Zet de vuurpot in brand en benader hem en duw hem met Lucas. De volgende stap is een korte omweg naar een geheime kist. Duw de kar naar de nabijgelegen ladder, klim omhoog en open de geheime kist 2/10. Onthoud dat je messen nodig hebt om geheime kisten te openen, dus gebruik ze nooit om vijanden te doden. Wat betreft deze specifieke geheime kist, we hebben een mes gevonden tijdens de laatste vijandelijke ontmoeting.

Klim terug naar beneden en duw de kar deze keer naar het andere uiteinde totdat je niet meer kunt. Je zou nu bij een nieuwe vuurpot moeten zijn.

In het volgende gebied schiet je het karkas neer en doof je de nabijgelegen lantaarn om de ratten ernaartoe te lokken. Nu kunnen we de deur openen, maar zorg ervoor dat je eerst de kist op de pier opent.

De teerworkshop

Bereik de boot van de bestelling

Waad in de werkplaats door de teer en draai dan 180° om een ​​gat in de cel te vinden. Werp er een steen doorheen en bij de ketting om de deur te openen.

Keer nu op je stappen terug en ga door de ontgrendelde deur. In deze nieuwe kamer is een kist met upgradematerialen. Wacht nu tot Lucas de ladder opklimt en bedien dan de zwengel om een ​​platform dichter bij hem te brengen zodat hij erop kan lopen en de tweede zwengel kan bedienen. Ga terug naar het bassin en wacht tot Lucas er teer in giet. Schiet er nu Ignifer op af om de eerste zwerm ratten kwijt te raken.

Lucas heeft een idee en wil dat we iets vangen. Richt de camera op de rechterbovenhoek en instrueer hem ( + ) om te gooien met wat hij vasthoudt. We kunnen nu teer maken.

Ambachtelijke Tar

Om teer te maken, om het keuzemenu te openen, dan twee keer en om te knutselen.

Ga terug naar Lucas

Combineer nu teer met een pot om een ​​plas teer op het lege bassin te maken en steek vervolgens beide bassins aan met Ignifer.

Voordat je verder gaat, beklim je de ladder waar Lucas vanaf klom en ga je verder tot je een grote kist vindt met veel nuttige upgradematerialen, waaronder een gereedschap.

Nu ben je klaar om verder te gaan en de deur te openen. Ga verder vooruit en steek de bloederige balken over en maak een kleine omweg naar links voor wat upgradematerialen in een hoek.

Ga door, maar knijp er nog niet doorheen. Kijk in plaats daarvan naar de gevallen structuur tegenover de kist en je zou een ketting moeten zien die je met je slinger kunt vernietigen.

Als je de ketting vernietigt, komt er een pad vrij dat je naar Souvenir #6/21 A Grain of Sand leidt . 

Nu kun je de kist verwijderen en door de kratten knijpen en de deur openen. In het nieuwe, door ratten geteisterde gebied, open je de kist aan de linkerkant en gebruik je de zwengel.

Verplichte samenwerking

Werk samen met de soldaat om het dok over te steken

Door interactie met de zwengel spawnt een soldaat aan de andere kant van de voetgangersbrug die we moeten redden om Mercy te ontgrendelen. Deze trofee is een terugroepactie naar een soortgelijke trofee die we hebben ontgrendeld in Innocence. Om hem te redden en de trofee te ontgrendelen, moet je het volgende doen.

 1. Schiet vanaf de locatie van de zwengel op de ophaalbrug links van de soldaat, zodat hij vooruit kan. De soldaat zal nu communiceren met een tweede slinger aan zijn zijde die de boot in het midden van het gebied zal optillen en een platform naar onze locatie zal verplaatsen.

2. Werk samen met de krukas om teer in het bassin eronder te laten stromen. Gooi dan Ignifer in het bassin om het op te lichten.

3. Blijf op het platform en instrueer Lucas om de slinger te bedienen die we aan het begin van dit gebied bedienden. Dit leidt ons naar het volgende gedeelte dat voor ons ligt en Lucas blijft voorlopig achter.

4. Wanneer je het gebied aan je linkerhand kunt bereiken, instrueer je Lucas om de slinger los te laten. Pak hier de materialen uit de kist.

5. Stap opnieuw op het platform en maak opnieuw contact met het teervat. Werp Ignifer weer in het bassin.

6. Verlaat het platform en nader de zwengel bij de kist die we zojuist hebben geopend en zeg tegen Lucas dat hij zijn zwengel moet bedienen. Terwijl hij dat doet, bedien je de slinger voor je. Lucas zal het platform naar voren bewegen en jij zal de boot optillen. Zodra het platform voorbij de boot is, laat je de zwengel los en vertel je Lucas hetzelfde te doen.

7. Werk nu met de zwengel op het platform om weer teer in het bassin te laten stromen en het aan te steken met Ignifer.

8. Met alle drie de teerbassins verlicht, kan Lucas nu bij ons terugkomen, maar het licht is niet helder genoeg om alle ratten af ​​te schrikken en het veilig te maken voor Lucas om over te steken. Maak teer en werp het op het eerste bassin om het vuur helderder te maken en Lucas door te laten.

9. Werk opnieuw met de slinger om de boot omhoog te brengen en Lucas toe te staan ​​om over te steken.

10. Klim de trap af om je te herenigen met Lucas.
11. Schiet nu op de ketting om de ophaalbrug vrij te geven en laat de soldaat oversteken. LET OP!: pauzeer nu het spel en lees voordat je verder gaat, zodat je je kunt voorbereiden op de volgende stappen.

12. De soldaat komt nu de trap af. Als de soldaat stilstaat, schiet je hem neer met Ignifer. Dit zal zijn outfit verbranden, maar zal hem niet doden. Het doel hier is om van de ratten om hem heen af ​​te komen en dit is de enige manier om het te doen.

13. Schiet nu snel teer op hem om het vuur feller te laten branden. Hierdoor zullen alle ratten tussen jou en de soldaat wegrennen. Ren nu snel de trap op en communiceer met de deur. De trofee zou nu moeten ontgrendelen. Als je op enig moment faalt voordat je de deur bereikt, laat de ratten je dan doden en probeer het opnieuw.

Bereik de boot van de bestelling

Nu we weer veilig zijn, kunnen we onze zoektocht naar de Ordesboot hervatten. In het huis waarin we onze toevlucht vonden, staat een werkbank. Je zou nu voldoende materiaal moeten hebben om zowel uitrusting als instrumenten minstens één keer te upgraden. Ga terug naar buiten om Jospeh te ontmoeten. Lucas en Amicia smeken om zijn hulp en hij stemt ermee in om hen te ontmoeten bij het volgende ponton. Joseph lijkt echt aan onze kant te staan, want hij redt ook ons ​​leven daarna.

Het massagraf van de moerassen

Ga naar Joseph bij het ponton

Ga verder de moerassen in en Joseph zal voor de eerste twee soldaten zorgen.

Plunder hun lichamen voor materialen en ga verder naar het gehucht in het midden. Steek de vuurpot aan en ga dan het gehucht binnen met de reeds aangestoken vuurpot.

Terwijl je de omgeving afspeurt naar een manier om vooruit te komen, zou Joseph beide soldaten voor je moeten verwijderen.

Gooi de speerman weg als dat nodig is.

Aan de andere kant van het kamp staat een kist.

En wat materialen in een andere hoek van het kamp.

Vlak voor het vreugdevuur wordt ook nog een mes in een boomstronk gestoken.

We hebben dit mes in hoofdstuk 5 nodig voor een geheime kist, dus gebruik het in geen geval. Wanneer je het vreugdevuur bereikt, zie je veel soldaten patrouilleren in het gebied. Buig door de linkerkant van het gebied en bestudeer zorgvuldig het looppatroon van de soldaat om te beslissen wanneer hij verder moet gaan.

Wanneer hij het door ratten geteisterde gebied betreedt, instrueer Lucas om Stupefacio naar de lantaarn te werpen en tegelijkertijd de lantaarn en de fakkel die door de bewaker wordt vastgehouden te doven. Dit zal snel van de bewaker afkomen.

Steek nu de lantaarn weer aan en ga verder waar de ratten de bewaker hebben gedood. Hier is ook een grote Tool die je veilig kunt bereiken nu de ratten op het lijk van de soldaat knabbelen.

Als een bewaker komt snuffelen, laat Lucas dan Stupefacio opnieuw gebruiken op vuurbronnen voor een snelle eliminatie. Blijf vooruit gaan, flankerend aan de linkerkant van het gebied zonder vuurbronnen en je zou een nieuwe kist moeten vinden in een donkere schuur.

Ga nu terug naar de rechterkant van het vreugdevuur waar nog een kleine kist is, bij het water.

Schiet vanuit de kleine kist op de boogschutter bovenop de schuur en klim hier omhoog om nog een grote kist te vinden.

Klim de trap af en steek de lantaarn aan om nog een kist te vinden.

We kunnen nu veilig de ophaalbrug oversteken en ons herenigen met Joseph.

Hugo’s oproep

Ren voor de ratten

Onze helden kunnen echter geen pauze nemen. Een luide donderende beving trekt de stad binnen.

Het is Hugo’s Macula die deze keer een enorme golf ratten heeft losgelaten die de stad verwoest. Amicia, terwijl ze Hugo en Beatrice probeerde te halen, komt over de golf en het enige wat ze kan doen is rennen om haar huid te redden.

Blijf het hele ontsnappingsgedeelte vasthouden, door steegjes rennen, door gaatjes knijpen, sprinten op daken.

Amicia slaagt erin om Hugo en Beatrice net op tijd te bereiken om haar kleine broertje te kalmeren, die de golven kalmeert.

Bereik de rivier

De rode stad is verdwenen. Alles staat in brand, maar Hugo, Amicia en Beatrice zijn springlevend en klaar om zich te hergroeperen met Lucas die hen opwacht in de haven, klaar om naar Marseille te zeilen.

Dit besluit hoofdstuk 4 “Protector’s Duty” in A Plague Tale: Requiem. Nu begint Chapter 5 “In Our Wake”.

Voor alle andere hoofdstukken in A Plague Tale: Requiem, bekijk de volledige guide -> A Plague Tale Requiem – Complete Walkthrough.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 11 The Cradle of Centuries Walkthrough
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 12 The Life We Deserve Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here