A Plague Tale Requiem – Chapter 13 Nothing Left Walkthrough

Nothing Left is hoofdstuk 13 in A Plague Tale Requiem.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Chapter 13: Nothing Left.

Verzamelobjecten: 1 Hugo’s Herbarium, 1 souvenir, 1 geheime kist, 3 messen, 3 gereedschapskisten
Trofeeën:  Immortal Memories, Ornithologist, Explorer, Nothing Left

Subhoofdstukken en doelstellingen:
 • Rouw
  • Vind een weg naar de oppervlakte
 • Binnen in het Nest
  • Steek het Nest over
 • Verse lucht
  • Bereik de oppervlakte
  • Bereik de haven
 • Verwoeste dorp
  • Bereik de haven
 • Redden
  • Gratis Arnaud

Rouw

Amicia, Hugo en Lucas zijn gekwetst en overmand door verdriet, geschokt om de dood van hun geliefde moeder en Magistra te zien door toedoen van Emilie die haar genadeloos heeft uitgeroeid, terwijl ze nog steeds de Child of Embers-cultus geloven waarmee de graaf haar heeft gehersenspoeld. Hugo nam wraak door duizenden ratten in het hele paleis los te laten die de gravin op de meest verdienstelijke manier verslonden. De graven zwoeren wraak. Een zichtbaar getraumatiseerde Hugo en een hopeloze Amicia willen niet blijven vechten, maar Lucas meldt zich vrijwillig aan om het voortouw te nemen.

Vind een weg naar de oppervlakte

Volg Lucas door het puin en Lucas zal Amicia’s gebroken schouder repareren.

Ga verder door de tunnel en de kelder in. Sla direct rechtsaf voor wat stukken die je van een plank kunt pakken.

Blijf nu de rechterkant flankeren en je zult een zijkamer kunnen betreden met een gereedschapskist met meer materialen.

Ga nu verder door de tunnels totdat je een kamer bereikt met een grote opening die naar buiten leidt en verschillende metalen staven. Zodra je het gebied binnenkomt, controleer je de metalen staven aan de rechterkant en schiet je een rots door het gat om de deur aan de andere kant te openen.

Ga nu het gebied in en trek de kar naar je toe.

Ga nu terug door de deur en naar rechts.

Klim over het hek om een ​​boekenkast op wielen te vinden.

Duw het opzij en ga door de opening in de muur. Werk nu met de tafel om Souvenir #21/21 A Mess te vinden.Dit is de laatste Souvenir in het spel en als je alle andere hebt opgepikt, zou je nu Immortal Memories moeten ontgrendelen.

Ga nu de andere kant op om een ​​ankerpunt te vinden. Gebruik je kruisboog door de metalen staven op het meubel op de bovenverdieping aan de andere kant. Trek nu om het naar beneden te laten vallen.

Benader het meubelstuk voor een nieuw filmpje.

Binnen in het Nest

Steek het rattennest over

De Macula heeft de leegte in Hugo’s geest opgevuld door de dood van Beatrice en de Hugo die we kenden lijkt verdwenen.

Ga bergafwaarts en pak de fakkel van de muur en ga verder, maar pas op dat je niet in de Macula-dampen loopt die uit de zakken barsten, want dat zal het vuur doven.

Uiteindelijk bereik je een gigantische rattenzak, waarbij Hugo het gevoel heeft dat hij een nieuw thuis heeft gevonden.

Geen tijd om te praten, we moeten rennen want de zak staat op barsten. Blijf door het nest rennen en weer naar buiten totdat een nieuw filmpje wordt geactiveerd.

Gelukkig is Hugo echter nog niet bezweken voor de duisternis van zijn geest.

Verse lucht

Bereik de oppervlakte

Ga verder bergopwaarts.

Bereik de haven

Ga verder bergafwaarts om meer zeeën van ratten en zakken te vinden die een manier lijken te hebben gevonden om de oppervlakte te bereiken. Hugo neemt echter de controle over zijn macht en beveelt de ratten om het gebied te verlaten.

Ga bergafwaarts en ga naar de lantaarn. Verstop je in het gras want er zullen nu drie bewakers op je jagen. Blijf het centrale pad aflopen om een ​​gereedschapskist met upgradematerialen te vinden, en elimineer bewakers naar eigen goeddunken.

Flank nu aan de linkerkant van het gebied dat toegankelijk is vanaf de gevallen kolom, ga verder bij de klif en blijf doorgaan totdat je een kist ziet bij een gekantelde kar. Hier zit ook een mes vast in een houten balk.

Ga vanaf hier naar de rechterkant van het gebied, voorbij het gebied dat wordt gepatrouilleerd door grote gepantserde soldaten en ga naar de ruïnes op de richel. Open hier de kist en schiet op de ketting die de kar tegen de muur houdt. Klim nu omhoog en open de deur.

Verwoeste dorp

Bereik de haven

Arnaud leeft op de een of andere manier nog en Hugo wil hem redden, ondanks wat hij deed.

Klim de richel af en neem het pad links door de schuur.

Dood de soldaat hier en gebruik dan een ontstoken pot op de ratten om bij de vuurpot te komen.

Ga rechtdoor, het huis in en uit om met een ander mes wat bloemkronen te vinden op een houten standaard.

Draai je nu om en ga naar boven voor een kist.

Ga nu naar de andere kant van het gebied, alsof je het andere pad hebt gekozen na het filmpje. Hier vind je nog twee kisten in een huis, een beneden en een boven.

Ga door de straat en pak de stukken bij het ingestorte dak.

Je zult uiteindelijk een kerk bereiken met een gereedschapskist en upgradematerialen. Links en rechts van de kerk staan ​​nog twee kisten.

Als je klaar bent met verkennen, kruip je onder de balken in de basis van het ingestorte belfort.

Loop nu langs het belfort en laat je naar beneden vallen. Onmiddellijk nadat je naar beneden bent gevallen, ga je het huis aan de rechterkant binnen door het raam voor een kist. Klim vervolgens de richel op, pak de stukken van het lijk aan je rechterkant en laat je dan naar beneden vallen.

Meteen aan je linkerhand, voor de huismuur, zit een mes in een houten balk. Tegenover het mes, bij een boom, ligt nog een lijk met stukken.

Ga nu verder tot je een winkelwagentje vindt. Duw de kar bij de witgeverfde richel links van de deur waar je net doorheen bent gegaan en klim omhoog om Hugo’s Herbarium #11/12 / Feather #7/7 Greylag Goose te vinden . Dit is de laatste veer in het spel en als je alle andere tot nu toe hebt verzameld, ontgrendel je nu de trofee  Ornithologist. Open vanaf de locatie van de Feather de deur rechts van je om  Secret Chest 10 te vinden . Dit is de laatste geheime kist in het spel en als je ze tot nu toe allemaal hebt geopend, ontgrendel je nu de trofee Explorer.

Klim nu weer naar beneden en duw de kar naar de andere witgeverfde richel om verder te gaan met het verhaal. Klim omhoog en om de hoek bij een ander lijk zijn meer stukken.

Ga de trap af en je zou Sophia’s boot in de verte moeten zien liggen.

Redden

Bevrijd Arnaud

Benader de hekken en verstop je achter een. Je zou wat teerpotten bij de soldaten moeten zien. Raak er een om ze allemaal in brand te steken. Schiet nu de overgebleven soldaten neer en bereid je voor om de grote, gepantserde en afgeschermde soldaat te bevechten. Verblind hem met een salpeterzak of een koperen tank. Schiet dan zijn zwakke punt op de borstplaat en dan een bout op zijn borst om hem voorgoed te doden. Spoel en herhaal voor de volgende twee jongens en ruim ten slotte het gebied van de mobs op.

Nu ben je vrij om Arnaud vrij te laten.

Er komen echter nieuwe soldaten jouw kant op, maar Hugo zal op zijn eigen manier voor ze zorgen. Benader hem als hij klaar is.

Hugo geeft Arnaud zijn schild terug en we zijn nu klaar om te vertrekken.

Op Sophia’s boot rouwen de broers en zussen naar behoren om de dood van hun moeder, klaar om verder te gaan en vastbesloten om hun wonden te helen.

Dit besluit hoofdstuk 13 “Nothing Left” in A Plague Tale: Requiem. Nu begint Chapter 14 “Healing Our Wounds”.

Voor alle andere hoofdstukken in A Plague Tale: Requiem, bekijk de volledige guide -> A Plague Tale Requiem – Complete Walkthrough.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 12 The Life We Deserve Walkthrough
Volgend artikelA Plague Tale Requiem Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here