A Plague Tale Requiem – Chapter 2 Newcomers Walkthrough

Newcomers is hoofdstuk 2 in A Plague Tale Requiem. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hoofdstuk 2: Newcomers.

Verzamelobjecten: 1 Hugo’s Herbarium, 2 souvenirs, 1 mes
Trofeeën:  Newcomers

Subhoofdstukken en doelstellingen:
 • Aankomst in de stad
  • Loop naar het huis
 • Naar de Arena
  • Vind Vaudin
  • Vind de bloemist
  • Vind de man van de bloemist
  • Bereik de Arena
  • Vind een weg in de Arena
 • Arcades
  • Vind Vaudin
 • Confrontatie op de tribunes
  • Volg de symbolen van de bestelling
 • Ondergronds
  • Bereik de zuidelijke toren
  • Laat het centrale platform zakken
  • Verken de nissen
  • Krijg zwavel
  • Krijg alcohol
  • Hergroeperen met Lucas
  • Maak wat Ignifer
  • Verlicht de centrale vuurpot
 • Ignifer
  • Laat het centrale platform zakken
  • Verlaat de ondergrondse gebieden van de Arena
 • Gladiatoren
  • Bereik de zuidelijke toren
  • Vind Vaudin
  • Zet de symbolen in de juiste volgorde
  • Vind Vaudin

Aankomst in de stad

Hugo, Amicia, Lucas en Beatrice staan ​​nu voor de deur van de rode stad en geven ons bescherming dankzij het toezicht van de graaf van de Provence. Deze stad is ook de thuisbasis van de gewaardeerde Magister Vaudin, een sleutelfiguur in het ontrafelen van het mysterie achter Hugo’s vloek.

Loop naar het huis

Loop vanaf de stadspoorten de straat op, voel je vrij om te communiceren met de verschillende stands en stedelingen. Je komt uiteindelijk bij een dame die bloemen verkoopt die met Hugo zal praten.

Nadat Hugo klaar is met haar te praten, neem je het pad naar rechts totdat je met een man kunt praten voor een pot-gooiwedstrijd. Als je deze minigame voltooit, verdien je de collectible Souvenir #1/21 Best Player.

Nu kunnen we onze wandeling naar het huis bergopwaarts hervatten. Als je naar een toneelstukje komt, wil Hugo wel kijken en Amicia zet hem op haar schouders. Blijf daarna door de steegjes lopen.

Je zult uiteindelijk Lucas weer ontmoeten en het huis kunnen betreden. Bij het huis doet Hugo een dutje, maar heeft nog een nachtmerrie die de Macula schijnbaar weer heeft gewekt. Amicia moet samen met Lucas Magister Vaudin opsporen die ons zal helpen licht te werpen op Hugo’s vloek.

Naar de Arena

Vind Vaudin

Ga verder de stadsheuvel af en volg Lucas, totdat hij een bewaker vraagt ​​waar Vaudin zich bevindt. Hij verwijst ons naar een bloemist op de markt.

Vind de bloemist

Vervolg het pad dat naar de markt leidt en spreek met de bloemist die u eerder bij uw eerste bezoek aan de markt heeft ontmoet.

Vind de man van de bloemist

We zullen nu haar man moeten opsporen, van wie ons is verteld dat hij weet waar Magister Vaudin zich bevindt. De man draagt ​​een bruine tuniek en is te vinden bij een van de afdalingen van de markt, bladeren op de grond harkend.

Bereik de Arena

Ga bergafwaarts tot je de poorten van de arena bereikt, alleen om te worden buitengesloten door de bewakers. Zoals Lucas suggereert, moeten we er een manier omheen zien te vinden.

Vind een weg in de Arena

Ga verder langs de stallen en de trap op om een ​​deur te vinden waar je in kunt breken.

Bij het betreden van de arena leren Amicia en Lucas dat de beet zich verspreidt omdat Hugo daar is. Tijd om onze zoektocht naar de Magister te hervatten.

Arcades

Vind Vaudin

Ga door totdat je een nieuwe deur bereikt.

Confrontatie op de tribunes

Volg de symbolen van de bestelling

Open de deur, pak de kar van rechts en duw deze richting de richel aan het einde van het gebied.

Nadat je de kar hebt geparkeerd, kun je erop klimmen en jezelf op de richel trekken. Ga vooruit totdat je onder een paar tonnen kunt kruipen. Er komt een bewaker met een helm opdagen, maar omdat Amicia’s slinger niet effectief is tegen vijanden met helmen, kunnen we hem alleen maar voorbijsluipen.

Dus blijf gehurkt, ga door de deur en laat je vallen om je te verstoppen in het grasveld.

Pak een pot bij het houten hek en gooi deze naar de gereedschapskist om de bewaker weg te lokken en verder te gaan.

Zodra je hem voorbij bent, ga je de eerste opening links in en ga je de deur rechts van je binnen.

Zorg ervoor dat er geen bewakers in zicht zijn, ga naar de overkant tot je een trap aan je rechterkant ziet. Er is hier echter een bewaker die moet worden afgeleid, dus lok hem weg door met de hand een steen naar de gereedschapskist naast hem te gooien (of gooi een pot). Ga nu verder de trap op en open de deur.

Je komt in een gebied met veel lijken. Gebruik hier je slinger om een ​​steen naar de ring te werpen die de kist met de lijken vasthoudt. Als de kist naar beneden valt, komt hij op een set wielen terecht, waardoor hij kan worden verplaatst.

Duw de kar bij de opening in de muur die Lucas aanwees bij het betreden van het gebied.

Ga door totdat je een mes kunt pakken en een nieuwe deur kunt openen.

We zijn nu in de arena. Klim naar beneden en verberg je direct achter een muur als er nieuwe vijanden verschijnen. Je kunt sluipend langs iedereen sluipen of de ongepantserde vijanden doden en de anderen verdoven om te ontsnappen. Als je het in volledige stealth wilt doen, is het pad aan de linkerkant het gemakkelijkst en kun je een pot gooien om de laatste vijand af te leiden. De uitgang is boven, achter de boogschutter moet je door een deur waar een gepantserde vijand is. Als je agressief wilt spelen, is een gemakkelijke methode om elke ontmoeting te beëindigen, ongepantserde vijanden te doden met de rotssling, vervolgens de gepantserde vijanden weg te lokken van de uitgang, ze te verdoven met melee-aanvallen en snel naar de uitgang te rennen. Je kunt de gepantserde vijanden ook in melee verdoven en je vervolgens verbergen zodat ze je uit het oog verliezen. Ontsnappen is niet mogelijk als je wordt achtervolgd door een vijand die dicht achter je staat, omdat de vijand je terugtrekt wanneer je de deur probeert te gebruiken. Maar als vijanden ver genoeg zijn, zelfs in gevechten, heb je genoeg tijd om de deur te gebruiken. Gelukkig herstelt je gezondheid na een tijdje automatisch als je geraakt wordt (het duurt langer om te herstellen bij hogere moeilijkheden).

Na het verlaten van de deur ben je veilig. Voordat je verder gaat, wil de game dat je het vaardigheidsmenu opent, doe dit voordat je Lucas volgt.

Loop door tot je aan je rechterhand een trap ziet.

Ga dan weer rechts tot je een stervende vrouw ziet. Communiceer met haar om Souvenir #2/21: Be at Peace te krijgen . Ga nu op je stappen terug en ga deze keer links de trap op en open de deur aan het einde.

Ondergronds

Bereik de zuidelijke toren

We moeten nu de zuidelijke toren binnen het terrein van de Orde bereiken. Begin met het afdalen van de steigers en activeer een nieuw filmpje waarin de instabiliteit van de houten constructies wordt onthuld.

Lucas en Amicia zullen neervallen in een put met dode lijken en zwermen ratten die een omstander snel afhandelen.

Zodra je een enorme golf ratten je kant op ziet komen, bereid je voor om ervoor te rennen.

Verlaat de ondergrondse gebieden van de Arena

Wanneer Lucas de deur achter je sluit, pak je de fakkel van de muur rechts van je en beweeg je ermee rond, zodat je een pad creëert tussen de ratten. (Opmerking: er kan een bug zijn waardoor de zaklamp geen interactiepictogram heeft. Als dit gebeurt, kun je het subhoofdstuk opnieuw afspelen via Chapter Select om het te repareren). Uiteindelijk bereik je een vuurpot die je kunt aansteken.

Ga verder over het pad tot je een gat in de muur ziet, jij en Lucas kunnen omhoog klimmen. Plaats de fakkel in de houder en klim de muur op.

In het nieuwe gebied pak je een stok, steek hem aan en ga naar de nabijgelegen vuurpot om hem ook aan te steken. Onthoud dat stokken maar een paar seconden meegaan, dus je moet veel sneller van de ene vuurbron naar de andere gaan, anders ben je dood.

Probeer indien mogelijk te identificeren waar de volgende mogelijke vuurbron is en loop ernaartoe in een rechte lijn zoals vermeld door Amicia.

Kijk vanaf de tweede vuurpot omhoog en naar rechts om een ​​derde vuurpot te vinden die je met je mitella naar beneden kunt laten vallen.

Pak nu, zoals gewoonlijk, een stok, steek hem aan, maar gooi deze keer de brandende stok naar de vuurpot zelf om hem in brand te steken. Klim nu de ladder op.

Als jij en Lucas over een houten balk lopen, zal de balk wijken.

Pak een stok en steek hem aan om over de ratten te komen en een nieuwe vuurpot aan te steken.

Steek een nieuwe stok aan en werp deze naar de vuurpot aan de andere kant van de kamer om hem aan te steken voor Lucas.

Pak nu een nieuwe stok maar steek hem niet aan en gooi hem dan naar Lucas ( + ). Als de stok brandt, gaat hij uit voordat Lucas hem kan gebruiken, dus je moet er een gooien die niet brandt. Lucas zal het zelf aansteken en bij ons terugkomen.

Zodra Lucas weer bij ons is, klim je de ladder op en ga je verder naar de volgende deur en het lineaire pad totdat je een kamer vindt met een lift en een vuurpot in het midden.

Laat het centrale platform zakken

Bereik de slinger naar boven en activeer deze om het platform te laten zakken.

We hebben echter niets om het aan te steken, dus we moeten de juiste materialen vinden om Ignifer te maken. Gelukkig heeft de interactie met de slinger twee nissen geopend met de materialen die we nodig hebben.

Verken de nissen

Geconfronteerd met de slinger en de lift, zullen we eerst de linker alkoof verkennen.

Krijg zwavel

Klim de ladder op en nader de slinger.

Instrueer Lucas ( + ) om het voor je te activeren, zodat je eroverheen kunt lopen.

Pak het karretje en duw het op de lift en beveel dan Lucas opnieuw om de slinger los te laten.

Duw de kar en plaats deze naast de witgeverfde balken om er bovenop te kunnen klimmen en 4x zwavel uit de kist te pakken.

Krijg alcohol

Ga de tegenoverliggende nis in en schuifel langs de muur.

Werp dan een steen naar de ring die de twee witte stukken vlees vasthoudt om de ratten weg te lokken, zodat je naar beneden kunt vallen en de ladder kunt beklimmen naar waar de kist is.

Hergroeperen met Lucas

Met beide materialen tot onze beschikking en klaar om te worden gebruikt om Ignifer te maken, kunnen we ons nu hergroeperen met Lucas.

Maak wat Ignifer

Om Ignifer te knutselen, open het selectiemenu, houd  ingedrukt om te knutselen.

Verlicht de centrale vuurpot

Nu kunnen we de centrale vuurpot aansteken en alle ratten beneden verjagen, maar dat is niet genoeg, want we moeten het platform nog iets verder laten zakken om erbij te kunnen.

Ignifer

Laat het centrale platform zakken

Kijkend naar de zwengel boven, laten we de linker opening ingaan. Gebruik Ignifer om de vuurpot en de fakkel aan de rechterkant aan te steken.

Vervolgens moeten we het effect van Ignifer combineren met een pot. Open het keuzemenu om over de pot te zweven en over te schakelen naar Ignifer pot. Richt en gooi nu de pot zodat deze halverwege de vuurpot en de fakkel landt, waardoor het gebied wordt verlicht zodat u veilig kunt oversteken.

Werp vervolgens een steen naar het witte vlees om de ratten ernaartoe te lokken, zodat je veilig de trap op kunt klimmen en met de slinger kunt communiceren.

De slinger is echter te zwaar, dus we moeten met een tweede communiceren om de lift te kunnen laten zakken. Terwijl Lucas degene is die we net hebben gevonden, moeten we de tweede vinden en bedienen. Klim naar beneden en ga naar de andere opening. Steek zoals gewoonlijk de vuurpot aan.

Kijk dan omhoog en naar rechts om een ​​tweede vuurpot te vinden die je kunt neerschieten en dan aansteken.

Gooi vervolgens een ontstoken pot halverwege waar je bent en de ladder om deze veilig te bereiken en te beklimmen. En ten slotte, bedien de slinger om het hele platform te laten zakken.

Verlaat de ondergrondse gebieden van de Arena

Ren na het gebruik van de slinger snel naar de lift en blijf daar staan. Wacht terwijl de lift je naar boven brengt naar de uitgang.

Bereik de zuidelijke toren

Ga verder langs het lineaire pad tot je bij een kleine en verlaten tuin komt. Hier kun je Hugo’s Herbarium #1/12 Arrowhead ophalen .

Ga dan verder over het pad en zorg ervoor dat je de twee kisten opent voor materialen.

Eén vind je aan de rechterkant na het verlaten van de tuin, de tweede na het beklimmen van een ladder.

Gladiatoren

Nadat je de kisten hebt gekregen, kun je door de opening aan het einde van het gebied knijpen. Je komt uit op een wijd open gebied met verschillende grasvelden. Hier vindt een grotere vijandelijke ontmoeting plaats. Tijdens het gedeelte met de grasvelden sluip je makkelijk langs iedereen heen. Ga dan verder naar de ruïnes van de arena totdat ratten uit de grond komen razen.

Hier, tegenover de ruïnes, ga je naar links om een ​​stapel stokken te vinden.

Vanaf hier kun je twee overgoten lantaarns zien over de zwermen ratten die kunnen worden aangestoken met Ignifer.

Pak dan een stok uit de nabijgelegen voorraad en steek deze aan om over de eerste lantaarn te komen.

Pak dan een nieuwe stok en ga verder naar de volgende lantaarn, zorg ervoor dat je een omweg maakt langs de richel als je de vuurpot ziet. Hier kun je twee kisten openen voor materialen.

Zodra je de twee kisten hebt geopend, ga je terug de nabijgelegen trap af waar je een stok kunt pakken om te ontsteken met de nabijgelegen vuurpot of fakkel.

Klim de trap op tot je een nieuwe vuurpot ziet die je moet aansteken om af te dalen naar het nieuwe gebied.

Steek vervolgens de twee vuurpotjes links en rechts van de deur aan. Deze twee vuurpotten zullen zo meteen helpen.

Ga nu de trap op en baan je een weg rond de wallen om dan terug naar beneden te gaan waar een nieuwe lantaarn is om te ontsteken.

Klim met de lantaarn aan de trap af en pak een stok, maar steek hem niet aan. Deze stok is nodig om over de ratten heen te komen en de twee vuurpotten te bereiken die we eerder hebben aangestoken.

Dus ga terug en ga naar de overkant om de deur te openen.

Vind Vaudin

Loop over het schip en richting de lodge om het volgende doel te activeren.

Zet de symbolen in de juiste volgorde

Links en rechts van de symbolen van de Orde in het midden zijn vier bellen waarmee je kunt communiceren. Je moet aan weerszijden van elke bel een steen werpen om het juiste symbool te onthullen en de reeks te voltooien. Elke keer dat je de bel naar het juiste symbool draait, zal Lucas je bevestigen dat dit het geval is. De volgorde, van links naar rechts, is het symbool dat eruitziet als een “5”> gekruiste “0”> “0” met een lijn die naar beneden wijst> “o” met twee slangen.

Vind Vaudin

Nu kun je je zoektocht naar Vaudin hervatten door de trap op te gaan. Vaudin is in zijn studeerkamer en hoewel hij enigszins met tegenzin akkoord gaat, stemt hij ermee in Hugo te spreken.

Dit besluit hoofdstuk 2 “Newcomers” in A Plague Tale: Requiem. Nu gaan we door met Chapter 3 “A Burden of Blood”.

Voor alle andere hoofdstukken in A Plague Tale: Requiem, bekijk de volledige guide -> A Plague Tale Requiem – Complete Walkthrough.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Hoe krijg je geheime wapenrusting
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Verhaallengte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here