A Plague Tale Requiem – New Game +

In A Plague Tale Requiem kun je “New Game+” (New Game Plus) starten nadat je je eerste playthrough hebt voltooid. Deze functie is echter een beetje verborgen, dus in deze korte handleiding wordt uitgelegd hoe u dit moet doen:

  1. Druk in het titelscherm op Cirkel (PlayStation) / B (Xbox) om terug te gaan naar het scherm “Selecteer een slot”.
  2. Blader over je huidige opslag en druk op Driehoek (PlayStation) / Y (Xbox). In de rechterbenedenhoek zou er ook “Create NG+” moeten staan ​​bij uw voltooide opslag.
  3. Het zal een nieuwe NG+ save creëren in een gratis slot. Het behoudt je bestaande save-slot vanaf de eerste playthrough, het overschrijft je oude save niet. Hierdoor kun je nog steeds teruggaan via Chapter Select om ontbrekende Collectibles te pakken.
  4. Laad je nieuw aangemaakte NG+ save slot om een ​​nieuwe playthrough te starten. Het draagt ​​al je voortgang, verzamelobjecten, upgrades, vaardigheden enz. over die je had aan het einde van je eerste playthrough.

Als je alle vaardigheden volledig wilt benutten, is een New Game+ playthrough verplicht. Dat komt omdat je niet alle vaardigheden in een enkele playthrough kunt maximaliseren. Dat betekent dat het ook nodig is als je de platina-trofee of 1000 Gamerscore wilt. Gelukkig wordt al je vaardigheidsvooruitgang overgedragen. Maar onthoud dat je je vaardigheidsvoortgang pas halverwege hoofdstuk 2 kunt bekijken. Je begint ook niet met alle wapens, je krijgt je wapens terug als ze in de eerste playthrough zijn ontgrendeld, vanwege verhaalredenen (anders zou het een beetje spelbrekend).

Houd er rekening mee dat er geen New Game++ is ten tijde van de release van de game (misschien een dag later via een patch). Op je New Game+-opslag is er geen optie om nog een NG+ te maken om je voortgang naar een derde playthrough te brengen. Als je niet alle vaardigheden op je NG+ run hebt gemaximaliseerd, moet je de 2e playthrough opnieuw doen en je concentreren op de ontbrekende vaardigheid.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Verhaallengte
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 6 Leaving All Behind Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here