A Plague Tale Requiem – Chapter 16 King Hugo Walkthrough

King Hugo is hoofdstuk 16 in A Plague Tale Requiem.
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van hoofdstuk 16: King Hugo.

Verzamelobjecten: 1 Hugo’s Herbarium, 1 gereedschapskist
Trofeeën: Herbalist,  King Hugo

Subhoofdstukken en doelstellingen:
 • Marseille
  • Hugo vinden
 • De afdaling
  • Hugo vinden
 • nevel
  • Hugo vinden
  • Bereik Hugo

Marseille

Amicia leeft op wonderbaarlijke wijze na de aanval van de graaf op zee. Arnaud verzorgde haar wond, maar verliest dapper op het veld door toedoen van de graaf zelf. Zijn offer gaf Amicia echter de kans om hem eindelijk voorgoed te doden. Ondertussen heeft Hugo een enorme nevelwolk losgelaten waardoor de ratten zich ongecontroleerd overal zouden kunnen verspreiden. Amicia, Lucas en Sophia bereiken uiteindelijk de stadspoorten.

Hugo vinden

Marseille wordt verwoest, waar verwoesting en ratten de boventoon voeren. Zelfs te midden van al deze chaos, deelt het trio nog steeds een lief moment, elk dankbaar dat ze elkaar aan hun zijde hebben.

Kort na het begin van het hoofdstuk zou je aan je rechterkant een werkbank moeten zien. In dezelfde kamer staat een gereedschapskist.

Volg nu Lucas de trap op en hij stopt bij een bloem. Benader de bloem om Hugo’s Herbariums #12/12 Anjer te verzamelen, voltooi de verzameling en ontgrendel de trofee  Herbalist.

Open nu de deur voor een nieuw filmpje. Hugo is daar, tussen de ratten en we moeten een manier vinden om bij hem te komen.

Het drietal liet zich meeslepen door een enorme rattengolf en viel op de grond beneden, maar Sophia moet achterblijven en kan niet verder.

De afdaling

Hugo vinden

Verlaat het gebouw en Lucas zal zich bij ons voegen. Benader de richel en laat je vallen wanneer een rattengolf verdwijnt en maak het achter de muur voor je.

Ga nu naar links en ga naar de volgende muur en weer naar de volgende bij de poort.

Wacht bij de poort tot de tweede golf het vernietigt en ga dan naar de muur voor je.

Zodra de muur instort, stop niet en ren verder naar de volgende.

Deze andere muur zal ook meteen instorten, dus ga verder naar de volgende muur en dan naar de daken.

Ga ten slotte verder naar de kist. Knijp er doorheen en blijf naar de brug rennen.

Amicia en Lucas zijn nu bij de laatste drempel, waar Hugo, Nebula en Macula nu één zijn en alle natuurwetten ophouden te bestaan. Amicia en Lucas moeten verder, glijdend van de brug.

Nevel

Hugo vinden

Onder de brug is Lucas nergens te bekennen. Ga verder, voorbij het kapotte dak en blijf doorgaan tot je een vogelstandbeeld ziet.

De game probeert je hier voor de gek te houden door in de richting te gaan waarin de vogelstandbeelden staan, maar dit zou je in cirkels houden. In plaats daarvan moet je in een rechte lijn rennen totdat je de rand van het gebied bereikt en een kort filmpje begint. Het maakt niet uit in welke richting je rent, ren gewoon in een rechte lijn, in elke richting totdat je de rand van het gebied raakt.

Nadat je de rand hebt bereikt, word je omringd door gigantische schedelkoppen, met grote rattenmonsters die je kant op komen. Deze ontmoeting is meer een puzzel dan een gevecht. Vecht met niemand, noch de ratten, noch de rattenfiguren. Gebruik in plaats daarvan Extinguis op de vuurpot om “op te geven”, waarmee je verder kunt gaan. Als je probeerde de ratten te bevechten of gedood te worden, zou je terug naar het vorige gebied worden geteleporteerd en vast komen te zitten in een lus totdat je Extinguis op de vuurpot gebruikt.

Nadat je de vuurpot hebt gedoofd, ben je herenigd met Hugo, dus blijf rechtdoor lopen en open de deur helemaal aan het einde.

Tijdens de wandeling die voor hem ligt, vraagt ​​Hugo Amicia om het ultieme offer te brengen om degenen te redden die de bedreigingen van de Macula nog kunnen overleven. Ga verder, richting het rode licht, voor een nieuw filmpje. Lucas is terug!

Bereik Hugo

Navigeer door de ratten en bereik Hugo in het hart.

Wanneer je het gat in de grond bereikt, stop dan. Ademen. Haal nu langzaam je slinger tevoorschijn en werp te midden van de rivier van ratten en tranen de rots die je nooit had willen werpen. Moge het Requiem beginnen.

Dit besluit hoofdstuk 16 “King Hugo” in A Plague Tale: Requiem. Nu begint Chapter 17 “Legacy of De Rune Family”.

Voor alle andere hoofdstukken in A Plague Tale: Requiem, bekijk de volledige guide -> A Plague Tale Requiem – Complete Walkthrough.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelToem Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 17 Legacy of De Rune Family Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here