A Plague Tale Requiem – Chapter 5 In Our Wake Walkthrough

In Our Wake is Chapter 5 in A Plague Tale Requiem. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Chapter 5: In Our Wake.

Verzamelobjecten: 1 Hugo’s Herbarium, 2 souvenirs, 1 geheime kist, 1 mes, 2 gereedschapskisten
Trofeeën: :bronzen: In Our Wake

Subhoofdstukken en doelstellingen:
 • Op de rivier
  • Bevrijd de boot
  • Vind een manier om de boot te bereiken
  • Steek de bouwplaats over
 • Reactie veerboot
  • Maak een pad vrij voor de boot
 • Brug in aanbouw
  • Vind een manier om de boot te bereiken
  • Help Lucas
 • Hinderlaag
  • Weg met de bandieten
  • Maak een pad vrij voor de boot
  • Weg met de bandieten
 • Grijpers
  • Weg met de bandieten
  • Bevrijd de boot
  • Ren van Arnaud
  • Bereik de boot voor Arnaud

Op de rivier

Veilig en wel na de vernietiging van de rode stad door toedoen van een radeloze Hugo, worden onze geliefde personages door kapitein Joseph naar Marseille geëscorteerd, waar ze hopen antwoorden te krijgen op Hugo’s vloek. Tijdens de reis droomt Hugo nog steeds van het eiland en de feniks en staat erop om daarheen te gaan omdat hij denkt dat het hem kan genezen. Amicia, die nog steeds worstelt met haar ziedende woede, stelt Hugo gerust dat ze er voor hem zal zijn. Beatrice en Amicia zijn het echter niet eens over hoe ze Hugo’s vloek moeten aanpakken.

Bevrijd de boot

Er is wat puin in de rivier dat de romp heeft verstopt en dat we moeten verwijderen om verder te gaan. Klim uit de boot en duw hem samen met Lucas.

Vind een manier om de boot te bereiken

Het losmaken van de boot van de klomp zorgt ervoor dat hij weer gaat varen, maar Amicia en Lucas zitten er niet op. Stroomafwaarts kunnen we ons bij de anderen hergroeperen, maar we moeten eerst de weg om de rivier heen zien te vinden. Volg het pad de klif op tot je bij een splitsing komt. Voor een Souvenir moeten we een kleine omweg naar rechts maken.

Open de kist en blijf vooruit gaan totdat je een hert hoort brullen. Lucas en Amicia zullen er dan een gesprek over hebben en Souvenir #7/21 Stag’s Roar wordt automatisch ontgrendeld. Ga na de Souvenir verder op het hoofdpad en knijp door de spleet. We zijn nu bij een enorme nautische bouwplaats die we moeten oversteken.

Steek de bouwplaats over

Klim de richel af en nieuwe zwermen ratten zullen het gebied teisteren. Voordat je verder gaat, draai je om om een ​​kist met materialen te vinden. Werp nu Ignifer naar de hangende hooibaal en ren snel naar de richel voor je om erop te klimmen.

Instrueer Lucas om de kraan te bedienen en dit zal de hooibaal in een positie brengen waarin Amicia Ignifer ernaar kan werpen. Het vuur is echter niet helder genoeg om Alicia en Lucas genoeg ruimte te geven om de overkant te bereiken. Dus, werp Tar erop en je bent klaar om te gaan.

Open de kist en gebruik de tweede slinger om de kraan in de richting van Lucas te bewegen, zodat hij ook kan overkomen. Als de hooibaal in de juiste positie staat, zal Lucas er automatisch Stupefacio naar werpen en oversteken.

Geef Lucas nu opdracht om de slinger weer te bedienen en als de kraan stopt, steek je de hooibaal aan met Ignifer en daarna met teer.

Instrueer Lucas dan om los te laten en de hooibaal te volgen terwijl deze beweegt, en zo een pad tussen de ratten te creëren.

Het vuur gaat echter af, maar Lucas komt ons te hulp. Hij zal ons pyriet geven, zodat we op de grond kunnen slaan en het naar de ratten kunnen slaan en verder kunnen gaan naar de volgende trap aan de linkerkant.

Hier, open de kist. Bedien nu de slinger en houd  ingedrukt totdat u niet meer kunt. Laat dan los en werp snel Ignifer naar de hooibaal. Terwijl het beweegt, ren naar de andere kant.

Vanaf het nieuwe platform. pak een stok en gooi die naar Lucas. Hij zal het grijpen, het aansteken en het tweede platform bereiken.

Steek nu de hooibaal aan en werp er teer op. Laat je snel naar beneden vallen, open de Tool aan je linkerhand en klim dan weer omhoog.

Je zou nu op een nieuw platform met een werkbank moeten zijn. Voordat je ermee omgaat, zijn er wat upgradematerialen die je op een krat in de buurt kunt pakken. Werk nu met de werkbank om te zien of er upgrades beschikbaar zijn. Ga een beetje achteruit en schiet op de ring in de buurt van Lucas’ locatie om een ​​richel te openen, steek dan de hooibaal weer aan, zodat Lucas naar de overkant kan komen en zich kan hergroeperen met Amicia.

Ga nu nog niet verder richting de vuurpotten. In plaats daarvan, als je achter en boven je kijkt, zou je een ladder moeten zien die wordt opgehouden door een ketting. Vernietig de ketting en blijf dan omhoog klimmen.

Ga bovenaan naar het gevlochten hek en samen met Lucas kun je naar Hugo schreeuwen, verdien Souvenir #8/21 Huuuugoooo!.

Draai je om en er is nog een Mes hier onder de schuur. Als je het mes uit hoofdstuk 4 hebt bewaard, hoef je het niet op te rapen, maar als je het mes per ongeluk hebt gebruikt, kun je dit mes pakken voor de volgende geheime kist.

Daal nu af, pak een stok, steek hem aan en ga naar de twee vuurpotten beneden. Verplaats ten slotte de balken om naar de andere kant te kruipen.

Reactie veerboot

Maak een pad vrij voor de boot

De boot zit vast en we moeten nu het pad opruimen. Voordat je iets anders doet, open je de kist op de pier voor wat materialen. Bedien de slinger alleen om te beseffen dat de ketting vastzit, waardoor we opnieuw een alternatieve oplossing moeten vinden.

Tegenover de spleet waar we vandaan kwamen, is een opening waar je onder kunt hurken, die ons naar een kar leidt.

Ga om de kar heen en instrueer Lucas om hem te trekken.

Dit onthult een gat in de grond dat we kunnen gebruiken om onder de pier door te gaan.

Waad door de modder en communiceer met het lijk om het wiel te bevrijden dat de ketting bedient.

Lucas zal automatisch de slinger erboven bedienen en een platform dichter bij Amicia brengen zodat je het kunt gebruiken en weer omhoog kunt gaan. Instrueer Lucas vanaf het platform om de slinger los te laten en je gaat naar de andere oever van de rivier.

Halverwege het platform ben je net gereden en het einde van de structuur is een gat in het plafond waardoor een ketting zichtbaar is die eraf kan worden geschoten. Dit zal de ketting vernietigen, maar ook de pontons voor Amicia om zich te herenigen met de anderen. Tijd om een ​​andere alternatieve oplossing te vinden.

Brug in aanbouw

Vind een manier om de boot te bereiken

Nu het gebouw is vernietigd, kunnen we de bank verkennen. Ga eerst om het gebouw heen, wring je door het hek en klim de ladder op waar je Secret Chest #3/10 vindt. Je hebt het mes nodig dat we in hoofdstuk 4 op de boomstronk hebben gevonden om het te kapen. Als je het op een vijand hebt gebruikt, moet je het gerelateerde subhoofdstuk in hoofdstuk 4 opnieuw spelen om het te openen.

Ga terug naar beneden en keer op je stappen terug, langs de zijkant van de structuur. Halverwege, op de gevel, zou je een gat moeten zien waar je onder kunt hurken en dat je naar een Tool voor materialen leidt.

Ga nu verder met joggen langs de oever van de rivier tot je de brug bereikt. Nadat je de helling op bent gegaan, maak je een kleine omweg naar links voor wat upgrademateriaal in een kapotte kruiwagen. Ga dan op de locatie staan ​​die wordt getoond in de onderstaande schermafbeelding om een ​​ketting te vernietigen die een kleine ophaalbrug vrijgeeft.

Beklim nu de structuur met behulp van de kar, loop over de ophaalbrug en de klif op.

Aan de rand van de klif vind je Hugo’s Herbarium #4/10 Anemone.

Ga nu terug naar beneden en verplaats de kar naar de andere richel en ga vooruit.

Ga naar beneden en ga onder de richel waar je net vanaf bent gesprongen en schiet op de ketting om een ​​kleine ophaalbrug vrij te geven die naar de andere kant leidt.

Bedien nu de slinger om het hangende platform naar de andere kant te verplaatsen, ga terug naar de andere kant en plaats de kar erop.

Bedien dan opnieuw de slinger om de bewegende kar naar je toe te brengen en duw hem naast de witgeverfde richel om naar voren te klimmen.

Na het klimmen onthult een nieuw filmpje dat Lucas wordt achtervolgd door een paar bandieten. Terwijl Lucas worstelt voor zijn leven, komt Amicia hem automatisch te hulp door een kruisboogkoepel van Joseph te bemannen.

Help Lucas

Gebruik de kruisboogtoren om de twee bandieten uit te schakelen, volg dan de tutorial om de bouten te ontsteken en werp ze op houten voorwerpen om een ​​pad vrij te maken voor Lucas. Keuzemenu dus , dan . Nu kun je een Ignifer-bout op een houten voorwerp afvuren om een ​​permanente vuurbron te creëren. Schiet drie bouten af, die elk op de drie kratten op de oever terechtkomen. Zo kan Lucas veilig oversteken en zich bij ons herenigen.

Hinderlaag

Weg met de bandieten

We worden nu overvallen door andere gebieden. Blijf tijdens het laatste stuk van de boottocht de kruisboogtoren gebruiken om iedereen die op je pad komt te elimineren. Uiteindelijk komt de boot vast te zitten op een scheepswrak.

Maak een pad vrij voor de boot

Steek nu een bout aan om het scheepswrak te verwijderen en laat de boot vooruit gaan.

Weg met de bandieten

Er verschijnen nu meer bandieten, sommige in de buurt van teerpotten die je kunt aansteken met vuurbouten als je dat wilt. Dit zorgt voor een kettingreactie en doodt alle vijanden die dicht bij elkaar staan ​​in één keer.

Het ergste lijkt achter ons te liggen, maar een onverwachte wending van de gebeurtenissen dwingt een koppige en vastberaden Amicia om te blijven vechten, waarbij ze automatisch Josephs kruisboog bemannen.

Grijpers

Weg met de bandieten

Schiet de eerste bandiet neer en ga dan naar de boomstam voor je om een ​​mes te pakken .

Het is niet nodig om tegen de inkomende bandieten te vechten. Ren gewoon de heuvel op en beklim de richels om een ​​nieuw filmpje te activeren.

Bevrijd de boot

Amicia zal proberen het touw door te snijden dat de boot aan een boom vasthoudt, maar ze wordt onderbroken door Arnaud. We kunnen niets anders doen tegen zo’n machtige vijand dan vluchten.

Ren van Arnaud

Ren gewoon weg van Arnaud en druk op wanneer u wordt gevraagd om over hindernissen te springen of door gaten te wringen. Nadat je van de helling bent afgegleden, blijf je langs de klif rennen en dan het bos in en ten slotte een grot in.

Bereik de boot voor Arnaud

Nadat we de grot hebben bereikt, kunnen we afluisteren dat Arnaud dreigt Amicia’s familie te vermoorden en we moeten naar hen teruggaan voordat hij dat doet. Er is hier geen goed of fout pad, want ze leiden allemaal naar de boot van de Orde. Het is gewoon een kwestie van de weg van de minste weerstand kiezen. Dood dus vijanden als dat nodig is, maar blijf verder rennen over de lege paden. Uiteindelijk zullen we Arnaud inhalen, maar hij slaat ons neer, waardoor Amicia bewusteloos raakt.

Hugo wil helpen en graaft dus ratten uit de grond, waarmee hij zijn zus redt.

Maar ze gaan niet aan boord, wat Beatrice ontgoochelt. Nu, alles achterlatend, is het gewoon Hugo en Amicia tegen de wereld. Tijd om dat eiland te vinden.

Dit besluit hoofdstuk 5 “In Our Wake” in A Plague Tale: Requiem. Nu begint Chapter 6 “Leaving All Behind”.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Alle Tool Locaties
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 1 Under a New Sun Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here