A Plague Tale Requiem – Hoe krijg je geheime wapenrusting

A Plague Tale Requiem heeft een geheime wapenrusting in hoofdstuk 9: Tales and Revelations. Deze gids laat zien hoe je de Secret Armor (Bracers) kunt krijgen. Het zorgt ervoor dat je gezondheid sneller herstelt. Om het te krijgen, moet je de windmolenpuzzel oplossen om een ​​geheime grot in hoofdstuk 9 binnen te gaan.

Waar vind je Windmills Puzzle in hoofdstuk 9

Nadat je het eerste gedeelte in hoofdstuk 9 (binnenplaats) hebt verlaten, bereik je een groot open gebied buiten. Hier kun je vrij rondlopen. Vanaf waar je dit gebied begint, zie je in de verte al 4 Windmolens. Ze bevinden zich in de rechterachterhoek van het grote open gebied. Ga daarheen.

Hoe de windmolenpuzzel op te lossen

Je moet Windmills 1+2 uitschakelen en Windmills 3+4 aanzetten. Het windmolennummer staat boven de toegangsdeur. Windmill 3 is standaard al ingeschakeld, dus die kun je overslaan en hoef je niet in te voeren. Na de juiste windmolens aan en uit te hebben gezet, gaat er een deur open in een geheim ondergronds gedeelte. Ga tussen Windmolens 2 & 3, er is een afdalingspad tussen het gras met 4 stenen bogen. Ga daar door om de ingang van de grot te vinden. Klim de ladder af en ga naar het einde van de grot om het pantser te vinden. Het is een bracer voor je armen en zorgt ervoor dat je gezondheid sneller herstelt.

Hieronder zullen we het stap voor stap in detail doornemen.

1. Windmolen 1

De deur naar Windmolen 1 staat al open. Ga gewoon door de deur, ga naar boven, duw de hendel helemaal naar binnen om de windmolen te laten stoppen.

2. Windmolen 2

Achter Windmolen 2 is een touw bevestigd aan een houten paal. Trek aan het touw om enkele kratten naar beneden te laten vallen, klim dan op die kratten om de windmolen in te gaan. Druk nogmaals op de hendel om deze molen te laten stoppen.

3. Windmolen 3

De derde Windmolen staat al aan, je komt er niet in. Sla deze over.

4. Windmolen 4

Links van de ingang van de vierde windmolen staat een kar. Kruip onder de kar en klim dan de ladder erachter op. Richt door het open raam en schiet op het slot aan de achterkant van de deur. Nu is de deur open en kun je erin. Trek de hendel naar buiten om de windmolen aan te zetten.

5. Vind geheime wapenrusting in grot

Ga tussen Windmolens 2 & 3, er is een afdalingspad tussen het gras met stenen bogen. Ga daar naar beneden. Aan het einde van dit pad is een ladder, klim naar beneden in de grot.

Volg het lineaire pad door de grot tot het einde. Het pad zou nu open moeten zijn als je de juiste windmolens aan en uit hebt gezet zoals hierboven beschreven (Windmolen 1+2 uitgeschakeld / Windmolen 3+4 ingeschakeld). Pak de Bracer helemaal aan het einde van de grot.

Je kunt het pantser bekijken in het upgrademenu:

Dat is alles wat er is om de geheime pantserlocatie te vinden in A Plague Tale Requiem.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem Walkthrough – Alle hoofdstukken
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 2 Newcomers Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here