A Plague Tale Requiem – Chapter 10 Bloodline Walkthrough

Bloodline is hoofdstuk 10 in A Plague Tale Requiem. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Chapter 10: Bloodline.

Verzamelobjecten: 1 Hugo’s Herbarium, 1 souvenir, 1 geheime kist, 2 messen, 3 gereedschapskisten
Trofeeën:   Bloodline

Subhoofdstukken en doelstellingen:
 • Naar de ronde toren
  • Vind de ronde toren
  • Vind een weg naar het fort
 • De kust
  • Vind het fort
  • Bereik het fort
 • slavenhandelaren
  • Bereik het fort
 • De oude tempel
  • Bereik het fort
 • Het fort naderen
  • Bereik het fort
 • In de binnenplaats
  • Steek de binnenplaats over
  • Het prisma van Sophia gebruiken
  • Bereik de BinnenplaatsBereik de Binnenplaats
 • De kapel
  • Ga de kapel binnen
  • Vind het spoor van Aelia
  • Overleef de aanval

Naar de ronde toren

Op zoek naar antwoorden op Hugo’s mysterieuze droom, ontmoetten de broers en zussen Sophia opnieuw. In het hart van het eiland ontdekten ze een kaart gebaseerd op het symbool van de Orde. Het leidde hen naar een heiligdom, ooit eigendom van het college van alchemisten. Daar waren ze in het geheim getuige van een heidens ritueel geleid door de graaf en zijn vrouw, die ernaar verlangden de ouders te worden van het Kind van Sintels. Amicia dn Hugo hoorde ook over het bestaan ​​van een voormalige Macula Carrier, Basilius, en zijn beschermer, Aelia, die van het kind werden weggenomen en naar een fort werden gebracht. Hugo en Amicia volgen nu samen met Sophia het spoor van hun voorgangers, hopend op een manier om Hugo te redden.

Vind de ronde toren

Hugo en Amicia zijn terug in hun normale kleding en zijn nu klaar om naar het fort te gaan. We moeten echter eerst de ronde toren vinden.

Ga terug naar het amfitheater dat we in hoofdstuk 9 hebben gevonden en Sophia zal de weg wijzen.

Keer terug naar de heuvel met de windmolens en ga naar de poort achter de bloemenvelden.

Vind een weg naar het fort

Ga verder naar de toren en ga er dan omheen om naar binnen te gaan.

Eenmaal binnen, klim de ladder op en schuifel dan langs de muur.

Werp nu een steen naar het deurslot met behulp van het gat in de muur dat zich direct na het shimmy-gedeelte bevindt.

Spring terug naar beneden en naar buiten, ga dan door de deur naar binnen en ga naar boven. Interactie met de deur om door te gaan. De ronde toren kijkt uit over het fort, onze eindbestemming.

De kust

Vind het fort

Ga verder bergafwaarts en laat je over de kapotte brug vallen. Benader het ankerpunt en Amicia zal automatisch de enterhaak op haar kruisboog plaatsen.

Richt nu op het touw op de houten structuur die de helft van de brug ondersteunt en trek om het naar beneden te halen.

Ga nu de oprit op om verder te gaan. Blijf bergafwaarts gaan en wanneer je een splitsing bereikt, ga je naar links naar het strand om een ​​kist te vinden met wat upgradematerialen. Ga dan verder met zoeken naar het fort.

Bereik het fort

Vervolg het pad tussen de rotsen en je zult al snel een gebied bereiken met enkele patrouilles van soldaten. Buig door het gras en verstop je achter de muur bij de richel. Wacht nu tot de bewakers vertrekken en de prompt om naar beneden te vallen verschijnt, ga er dan mee om.

Amicia zal helemaal in de catacomben vallen en een bewaker in een vuur duwen.

Open de deur om terug te gaan en je te herenigen met Hugo en Sophia.

slavenhandelaren

Bereik het fort

Je bent nu weer te zien, dus houd de linkerkant van het gebied aan, en meteen de catacomben in.

Pak vanaf hier de stukken in de donkere lege kamer en ga dan naar de kist in de kamer die wordt bewaakt door een soldaat.

Ga vanuit de kist naar de andere kant van de kamer om terug naar buiten te klimmen en de heuvel op te gaan tegenover de ingang van de catacomben.

Zodra je de heuvel op bent, draai je naar rechts om een ​​trap op te gaan en een andere kist met upgradematerialen te vinden.

Ruim het gebied op en gebruik de locatie van de laatste kist als referentiepunt en klim de juiste set daken op.

Aan het einde van de daken, dus rechts van de tempel als je er tegenover staat, is een ankerpunt. Communiceer ermee en schiet je kruisboog naar het touwpunt van de balk die de ingang naar de tempel blokkeert, en trek dan.

Als je wilt, is er ook een gereedschapskist op het dak waar de boogschutter was.

Ga vervolgens de tempel in.

De oude tempel

Bereik het fort

Instrueer Sophia om de slinger te bedienen.

Terwijl Sophia de slinger vasthoudt, kruip je onder de opening en ga je de richel op.

Interactie met het ankerpunt en schiet je kruisboog naar het touw onder de kroonluchter, trek dan om de deur open te rammen.

Ga verder en zorg ervoor dat je een kleine omweg naar links maakt zodra je de trap af bent. Er is een verborgen pad door het gras dat naar een richel leidt waar je vanaf kunt vallen. Flank langs de klif tot je Hugo’s Herbarium #9/12 / Feather #5/7 Raven vindt.

Ga dan terug naar het hoofdpad met behulp van de wit geschilderde richels. Tijdens het volgende filmpje ontmoeten we Milo, een brute slavenhuurling die de graaf en gravin wil onttronen en over het eiland heersen. Hugo grijpt in, maar Amicia is niet blij met de manier waarop Hugo het heeft aangepakt.

Loop over het gras, terwijl Amicia aan een geschokte Sophia uitlegt wat ze zojuist heeft gezien.

Benader Hugo om met hem te praten en ga dan, na excuses aan Sophia, de ruïnes in.

Direct nadat je de ruïnes bent binnengegaan, kijk je naar links om een ​​ankerpunt te vinden. Ga vooruit en naar links om het te openen en ermee te werken. Schiet nu je kruisboog boven de witte muur voor je en trek dan.

Klim de richel op en sla rechtsaf om een ​​bebloede boom en Souvenir #18/21 Rag Doll te vinden.

Ga nu terug naar beneden en vervolg het hoofdpad.

Het fort naderen

Bereik het fort

We zijn nu in een nieuw door vijanden geteisterd gebied. Zodra je naar beneden valt, houd je de linkerkant en ga je langs de kooien om een ​​kist te vinden met wat upgradematerialen.

Draai je nu om en loop langs de soldaat die de kar bekijkt en de trap op. Zak naar beneden, klim over het raam en verschuil je achter het hek.

Ga rechtdoor, voorbij de dikke slavenhandelaar totdat je een martelkamer kunt betreden. Er ligt hier een mes.

Ga dan naar boven en open de gereedschapskist.

Ga dan terug naar beneden en door het luik om toegang te krijgen tot een gevangenis. In een hoek zitten wat stukjes.

Ga terug naar buiten, verstop je in het gras en ga naar rechts totdat je een kist vindt in een gebied met een vijand die tegen de muur leunt. Wacht tot een tweede vijand verschijnt en gooi dan een teerpot tussen hen en de vuurpot om ze in brand te steken.

Ga door de openingen en verstop je achter het hek, bij de kooi. Dood vanaf hier de vijand op de brug en dan de boogschutter op de verwoeste toren.

Ga naar het gebied dat de boogschutter bewaakte en pak het gereedschap van de tafel en de kist er tegenover.

Keer dan terug achter de kooi van zojuist en laat je van de richel vallen. Open hier de kist voor meer upgradematerialen en de stukken die aan het einde van het waterige pad zijn gevonden.

Knijp tenslotte door de opening aan de andere kant en klim de richel op om het fort binnen te gaan.

Ga naar boven en open de deur. Amicia wordt overvallen door een bewaker, maar Sophia redt haar.

Ga nu naar beneden langs de werkbank en communiceer met de celdeur om een ​​nieuw filmpje te activeren. Hugo en Amicia verschuilen zich achter een karren met slaven en gebruiken deze om toegang te krijgen tot de binnenplaats van het fort, maar enorme zwermen ratten teisteren het gebied.

In de binnenplaats

Steek de binnenplaats over

Terwijl je nog in de kar zit, steek je het dichtstbijzijnde vreugdevuur aan en Sophia zal zich met ons herenigen en haar prisma gebruiken om een ​​pad voorwaarts te creëren. Klim van de kar af wanneer je wordt gevraagd door Sophia en bereik het vreugdevuur.

Het prisma van Sophia gebruiken

Steek het tweede vreugdevuur aan en instrueer Sophia om haar prisma erop te gebruiken, waardoor het licht wordt gebroken en we door de ratten kunnen lopen. Ga door tot je in de toren in de hoek bent en ga naar boven om Secret Chest #8 te vinden .

Keer terug naar het vreugdevuur met Sophia’s prisma en steek dan de lantaarn aan.

Loop ernaartoe met behulp van Sophia’s prisma nogmaals, en dan weer op het vreugdevuur

Vanaf hier werp je een pot Exstinguis op de nabijgelegen vlammen, steek dan een stok uit de voorraad aan en steek over naar de andere kant naar de fakkel bij de trap.

Ga naar boven en kijk naar de binnenplaats als daarom wordt gevraagd.

Bereik de binnenplaats

Laat Hugo vanaf hier een van de rattenhordes hieronder besturen en gebruik het op dodelijke vijanden om het gebied een beetje op te ruimen totdat Hugo’s stressniveau het toelaat.

Van waar je ook bent, er is ook een kist voor je met upgradematerialen.

Een andere kist met upgradematerialen staat achter je en beneden, buiten het gebouw, in de algemene richting zoals hieronder beschreven. Gebruik een stok uit de voorraad en steek deze aan met de fakkel en bereik dan de kist.

Ga nu naar de andere kant van het laatste stuk van de binnenplaats en zorg ervoor dat je eerst Exstinguis op de vuurlinie gebruikt. Pak dan een stok uit de voorraad, steek hem aan en ga naar de andere kant waar de lantaarn is.

Laat de ratten je nu een beetje opeten en Amicia zal automatisch pyriet gebruiken om verder te komen.

Ga naar boven en steek een stok aan, ga dan naar de kist om hem te openen.

Ga nu de trap weer af en loop langs het hek naar de andere kant.

Klim omhoog en ontdoe je van de vijand die in dit gebied patrouilleert, ga dan terug naar beneden voor een kist en ga weer omhoog totdat je toegang hebt tot de slinger die de poort opent.

Ga terug naar beneden en ontdoe je van de fakkels die de twee soldaten vasthouden zodat de ratten ze kunnen doden, maak dan een pad naar de poort.

De kapel

Ga de kapel binnen

Loop naar de kapel om deze binnen te gaan.

Vind het spoor van Aelia

Ga verder naar beneden in de crypte van de kapel en ga naar het marmeren altaar met een ketting.

We hebben nu een nieuwe rubriek. Ga nu terug naar boven waar Milo op ons wacht.

Milo slaat Amicia neer, maar Sophia redt iedereen door Milo te doden.

Overleef de aanval

Na getuige te zijn geweest van Milo’s dood, zijn er nu overal soldaten. Het allereerste dat je wilt doen, is een mes pakken dat we in het volgende hoofdstuk nodig hebben. Flank aan de rechterkant van de arena en je zult zien dat het naast een bout in een krat zit.

Nu moet je alle binnenkomende vijanden doden tot het volgende filmpje waarin Hugo de ratten op de plaats loslaat.

Gelukkig vindt Sophia echter een uitweg naar zee. Op de boot scheldt Sophia Hugo uit omdat ze niet luistert en Amicia omdat ze geen goed voorbeeld geeft aan haar broer. Uitgeput vervolgen de drie hun weg naar hun nieuwe bestemming.

Dit besluit hoofdstuk 10 “Bloodline” in A Plague Tale: Requiem. Nu begint Chapter 11 “The Cradle of Centuries”.

Voor alle andere hoofdstukken in A Plague Tale: Requiem, bekijk de volledige guide -> A Plague Tale Requiem – Complete Walkthrough.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 9 Tales and Revelations Walkthrough
Volgend artikelA Plague Tale Requiem Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here