A Plague Tale Requiem – Alle Souvenir Locaties

A Plague Tale Requiem heeft 21 souvenirlocaties. Als je alle souvenirs vindt, ontgrendel je de trofee en prestatie voor onsterfelijke herinneringen. Het zijn gesprekken die worden geactiveerd door interactie met bepaalde objecten, door het voltooien van minigames en door simpelweg op verborgen zijpaden te lopen.

Geen van de souvenirs kan worden gemist. Je kunt ze nog steeds allemaal krijgen via Chapter Select na het verhaal of in New Game+. Alles wordt overgedragen naar New Game+. Je kunt ze bijhouden in de Codex en via de Collectible Counter in Chapter Select. Ze hebben allemaal een unieke naam, dus het is gemakkelijk om erachter te komen welke je nog nodig hebt.

» Voor alles-in-één verzamelgids inclusief alle andere soorten zie de guide -> A Plague Tale Requiem – Alles-in-één verzamelgids.

Chapter 1: Under a New Sun

Dit hoofstuk heeft geen souvenirs.

Chapter 2: Newcomers

Souvenir #1: Best player
Subhoofdstuk: 
Arrival in the town
Doelstelling: Loop naar het huis
Ga vanaf het begin van het hoofdstuk rechtdoor het pad op totdat Amicia zegt: “Het huis met de windwijzer, dat is van ons!”. Dan stap je een grote tent binnen op het marktplein. Een vrouw in een blauwe jurk houdt je tegen om haarstylingdiensten aan te bieden, nadat je met haar hebt gepraat, neem je het pad naar rechts en praat je met de dame die bloemen verkoopt buiten de tent. Nadat Hugo klaar is met praten met de bloemendame, ga je naar links en neem je de volgende rechts om een ​​man te vinden die een minigame met potgooien aanbiedt. Beëindig de minigame door potten op de bodem van de gestapelde papieren kubussen te gooien zodat ze instorten. Dan zal de man aankondigen dat je de beste speler van de dag was en krijg je de Souvenir.

Souvenir #2: Be at peace
Sub-Chapter: Confrontation in the stands
Doelstelling: Volg de symbolen van de Orde
Na een vijandelijke ontmoeting waarbij je de eerste boogschutter in het spel ziet, wordt je gevraagd om het vaardighedenmenu te openen om verder te gaan. Dan is de volgende kamer die je binnenkomt een kelder met veel vliegen en lijken en Lucas zegt: “Wat is deze plek? Een ziekenhuis?”. Hier, ga de rechter trap op om een ​​stervende vrouw boven te vinden, ga met haar om voor de Souvenir.

Chapter 3: A Burden of Blood

Souvenir #3: A Grave
Sub-Hoofdstuk: The Gate
Doelstelling: Bereik het bos van de herborist
Na het verlaten van de stad kom je bij een klein houten gebied. Waar je de eerste werkbank vindt, is rechts een omheinde tuin. Schiet vanaf de rechterkant op het tuinhek met de katapult. Ga nu de tuin in en communiceer met het graf om de Souvenir te krijgen.

Souvenir #4: Our home
Sub-Chapter: The Warehouse
Doelstelling: Ontsnap uit het fort
In het pakhuis, nadat je je slinger hebt teruggenomen, ga je de ladder weer op en draai je naar links. Schiet het luik neer en steek het over. Pak nu gewoon de kaart.

Chapter 4: Protector’s Duty

Souvenir #5: Silk treasure
Sub-Chapter: Night Work
Doelstelling: Bereik de boot van de bestelling.
Draai vanaf de laatste bloemenlocatie om en blijf het normale pad naar voren volgen, je kunt maar in één richting vooruit gaan. Blijf altijd rechtdoor gaan, je wurmt je tussen wat dozen, dan ga je een ladder op, dan blijf je rechtdoor gaan. GEBRUIK GEEN INTERACTIE MET HET LUIK DAT EEN  PROMPT HEEFT! Ga rechtdoor tot het einde van het pad, er zit een gat in de muur, hurk eronder. Daarachter staat een kist die je naar de muur er tegenover kunt verplaatsen om omhoog te klimmen, die naar een balkon leidt. Daar vind je de zijde, ga ermee om. Als je een vijandelijke ontmoeting hebt bereikt, ben je te ver gegaan, in dit geval ga je naar het hoofdmenu en speel je het subhoofdstuk opnieuw.

Souvenir #6: A grain of sand
Sub-Chapter: The Tar Workshop
Doelstelling: Bereik de boot van de order
Nadat je de teerworkshop hebt verlaten, ga je verder langs het gescripte pad totdat je een kist ziet die een spleet afsluit waar je doorheen kunt knijpen. Knijp er nog niet doorheen. Kijk in plaats daarvan naar de gevallen structuur er tegenover en je zou een ketting moeten zien die je met je slinger kunt vernietigen. Als je de ketting vernietigt, wordt er een pad geopend dat je naar de locatie van de Souvenir leidt. Aan het einde van een steiger kun je naar het kasteel kijken en op  drukken om een ​​gesprek op gang te brengen.

Chapter 5: In Our Wake

Souvenir #7: The stag’s roar
Sub-Chapter: On the river
Doelstelling: Vind een manier om de boot te bereiken
Nadat je de boot hebt verlaten, volg je het enige pad vooruit omhoog het bos in. In het bos, wanneer het pad zich splitst, neem het juiste pad. Loop gewoon langs dit zijpad en je hoort een hert brullen, Lucas en Amicia zullen er een gesprek over hebben en je krijgt deze Souvenir. Er is niets om mee om te gaan, gewoon op het zijpad lopen is voldoende. Als je een boomtak bereikt voor een spleet waar je mee kunt werken, ben je te ver gegaan en moet je teruggaan om het zijpad te vinden.

Souvenir #8: Huuuugooooo!
Sub-chapter: On the River
Doelstelling: Steek de bouwplaats
over Direct na de vorige Tool & hereniging met Lucas, ga nog niet verder richting de vuurpots. In plaats daarvan, als je achter en boven je kijkt, zou je een ladder moeten zien die wordt vastgehouden door een ketting. Vernietig de ketting en blijf dan omhoog klimmen. Benader bovenaan het gevlochten hek en samen met Lucas kun je naar Hugo schreeuwen.

Chapter 6: Leaving all Behind

Souvenir #9: Imagine you’re flying!
Sub-Chapter: A pilgrim road
Doelstelling: Vraag de weg naar de kust
Als je aankomt bij het kamp waar een vrouw je begroet, ga je langs de linkerkant, er is een zijpad tussen de tenten dat naar een schommel leidt. Interactie met de schommel. Hugo duwt je even op de schommel, daarna ontgrendelt de Souvenir.

Souvenir #10: Which colour do you want?
Sub-Chapter: Call of the rats
Doelstelling: Vind een uitweg uit het gebouw. ​​
Ga na de geheime kist terug naar de gang en ga door de deur aan het einde naar buiten. In de volgende kamer leer je een nieuwe vaardigheid om vijanden te verslaan. Dan wordt de kamer besmet met ratten. Steek de vuurbronnen aan door ze te beschieten met Ignifer-lichtschot, gooi een vuurpot om van de richel te springen en pak dan de fakkel om langs de ratten naar boven te gaan. In de volgende kamer is een werkbank, beklim de ladder ernaast, hurk dan door een gat in de muur boven en laat je dan in de kleine kamer beneden vallen. Hugo zal aanbieden om je verband te verwisselen. Werk met hem samen om dit verzamelobject te krijgen.

Chapter 7: Felons

Souvenir #11: The Survivor
Sub-Chapter: Passage in the caves
Doelstelling: Vind de schuilplaats van de smokkelaar
Nadat je de door ratten geteisterde grot hebt verlaten, kom je buiten op een ander strand met een werkbank aan de linkerkant. Voorbij de werkbank kun je de kliffen aan de linkerkant beklimmen, wat leidt tot een scheepswrak boven de werkbank. Inspecteer het om de Souvenir te activeren.

Souvenir #12: The first men
Sub-Chapter: The fishing village
Doelstelling: Bereik Sophia’s boot
Na de vijandelijke ontmoeting op het strand, moet je een kist opzij duwen om door een opening te wurmen om het volgende gebied binnen te gaan. Hier, voor de volgende strandontmoeting, slaat u linksaf en klimt u de richels op, die naar een grot leiden. Pak de fakkel vanaf de rechterkant van de grot, loop naar het einde van de grot. Er hangt een grotschildering aan de muur, inspecteer het voor deze Souvenir.

Chapter 8: A Sea of Promises

Souvenir #13: Silent Lucinda
Sub-Chapter: Celebration of the brighter days
Doelstelling: Kijk rond voor informatie over het eiland
Vanuit de tuin waar je het Herbarium hebt gevonden, ga je direct over naar de andere kant van de markt. Er is een poort, ga er doorheen om wat geiten in de steeg te vinden. Communiceer met hen voor deze Souvenir.

Souvenir #14: Flower crown
Sub-Chapter: Celebration of the brighter days
Doelstelling: Kijk rond voor informatie over het eiland
Ga vanaf de vorige Souvenir naar de uitgang van de markt (normaal verhaalpad, kan maar één kant op), ga dan bij de eerste gelegenheid de eerste trap links af (in plaats van rechtdoor). Daar vind je een kleine marktkraam met een verkoper die een minigame voor het gooien van potten aanbiedt, dat is het “Kronenspel” dat vereist is voor de trofee / prestatie “Perfect Throw”. Je moet alle 4 de potten door de hangende “kronen” gooien EN op het gekleurde zeil achter elk potten slaan (van links naar rechts: 1) Geel > 2) Paars met Groen > 3) Oranje > 4) Bruin). Als je de muur achter de kronen raakt, maar niet het gekleurde zeildoek, wordt de trofee mogelijk niet correct ontgrendeld. Na het voltooien van de minigame verdien je ook de Souvenir.

Chapter 9: Tales and Revelations

Souvenir #15: A thousand more years
Sub-Chapter: Exploration
Doelstelling: Volg de vogelstandbeelden
Je verlaat het kasteel en ontmoet Sofia weer, en als onderdeel van het verhaal zul je vogelstandbeelden moeten volgen. Nadat je het 1e vogelstandbeeld hebt gevonden (verhaalgerelateerd), volg je het pad naar rechts rechtdoor tot het einde (niet het bergafwaartse pad, maar het pad naar huizen). Volg het pad in een rechte lijn tot het einde (niet linksaf). Ga door de achtertuin van een huis, het leidt naar een rivier aan de rand van de kaart. Aan het einde van het pad staat een boom stroomopwaarts. Communiceer met de boom voor het Souvenir-gesprek.

Souvenir #16: Nice screeching
Sub-Chapter: Exploration
Doelstelling: Volg de vogelstandbeelden
Boven op de toren waar je de geheime kist vond. Daar krijg je een  knop prompt wanneer je het gebied over het hoofd ziet om een ​​gesprek te starten.

Souvenir #17: Tramontane
Sub-Chapter: On the mountain
Doelstelling: Vind een weg rond het checkpoint
Zodra je het grote open gebied met de vorige verzamelobjecten hebt verlaten, kom je op een pad naar de berg. Na een kleine wandeling kom je bij een controlepost die geblokkeerd is door wat geiten, je moet nu linksaf het bergje/heuveltje op klimmen en het pad volgen, je komt een kapot gebouw tegen, binnenin dat gebouw zit een geit. Achter dat gebouw ligt een gras dat verbrand moet worden, laat Hugo nu maar naar binnen kruipen en hij zal de deur openen. Je kunt nu communiceren met de kist met het gereedschap erin en vervolgens communiceren met de geit, de geit is nu vrij en je krijgt het souvenir.

Chapter 10: Bloodline

Souvenir #18: A rag doll
Sub-Chapter: Approaching the fort
Doelstelling: Het fort bereiken
Na het volgende filmpje rent Hugo over een veld. Ga met hem praten en ga dan de ruïnes naast hem in. Direct na binnenkomst ga je naar links en gebruik je enterhaak om een ​​muur te openen. Klim op de muur, draai onmiddellijk naar rechts om een ​​boom te vinden, interactie ermee geeft de Souvenir.

Chapter 11: The Cradle of Centuries

Souvenir #19: The Chateau d’Ombrage
Sub-Chapter: Defence system
Doelstelling: Verken het ondergrondse gebied
Nadat je een muur hebt opgeblazen met een wagen vol explosieven, kom je bij een grote open kamer met brandende karren die je kunt duwen. Pak het karretje rechts, duw het halverwege in de richting van de brug. Wanneer je een grote rots bereikt, duw je de kar naar rechts totdat hij niet verder kan. Je ziet een kist. Gebruik Sophia’s prismakristal (richt op vuurpot en + ), spring dan van de richel links van de kist om de Souvenir op een tafel te vinden. (Om terug te gaan naar de kar moet je Pyrite gebruiken of een Ignifer-pot gooien).

Souvenir #20: His toys…
Sub-Chapter: Aelia
Doelstelling: Open de poort
Nadat je de brug bent gepasseerd in de grote open ruimte waar je de karren hebt geduwd, begint een filmpje. Na het filmpje sta je voor een grote gesloten poort. Draai je om, aan je linkerkant langs de muur is een kleine deur met een rode vlag, maar die is ook dicht. Laat Hugo in het gaatje naast de deur kruipen en hij zal hem openen. Het souvenir ligt op een tafel in die kamer.

Chapter 12: The Life We Deserve

In dit hoofdstuk zijn geen collectibles te vinden. 

Chapter 13: Nothing Left

Souvenir #21: A mess
Sub-Chapter: Grief
Doelstelling: Vind een weg naar de oppervlakte.
Na de Tool, in de volgende kamer die je binnengaat. Aan de rechterkant kun je je slinger door een gat in de metalen staven schieten om het slot van een deur te raken. Ga door de deur. Daarachter staat een kar, trek deze naar je toe. Ga de deur weer uit en ga de gang in die de kar blokkeerde. Spring over het kleine hek, draai dan onmiddellijk naar rechts om een ​​andere kar te vinden die je naar je toe kunt trekken. Daarachter is een klein gaatje waar je doorheen kunt hurken, de laatste Souvenir in het spel ligt daar op een tafel. Het is net voordat je je grijphaak moet gebruiken om een ​​grotere kar van bovenaf naar beneden te trekken. Hierna zou je de trofee Immortal memories moeten verdienen als je er geen hebt gemist.

Chapter 14: Healing our Wounds

In dit hoofdstuk zijn geen souvenirs te vinden.

Chapter 15: Dying Sun

In dit hoofdstuk zijn geen souvenirs te vinden.

Chapter 16: King Hugo

In dit hoofdstuk zijn geen souvenirs te vinden.

Chapter 17: Legacy of De Rune Family

In dit hoofdstuk zijn geen souvenirs te vinden.

Dit zijn alle 21 locaties van de souvenirs die je kunt vinden in A Plague Tale Requiem.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Alle Verzamel Objecten Locaties
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 15 Dying Sun Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here