A Plague Tale Requiem – Alle Tool Locaties

Een Plague Tale Requiem heeft 24 Tool Chest locaties. Tools vinden is vereist om uw apparatuur te upgraden. Voor trofeeën moet je alle 5 uitrustingsstukken die in totaal 30 gereedschappen kosten, volledig upgraden. Het zet je voortgang over naar New Game+, zodat je daar meer tools kunt krijgen. Je krijgt ook 1 gereedschap van elk van de 10 geheime kisten, een ander verzamelobject dat nodig is voor trofeeën. Dus in totaal zijn er 10 extra gereedschappen uit geheime kisten, wat samen met de 24 gereedschapskisten 34 in totaal maakt die in één keer gespeeld kunnen worden.

In tegenstelling tot andere Collectibles, zijn Tools technisch gezien “misbaar” omdat je ze niet gewoon via Chapter Select kunt krijgen en ze laten meetellen voor latere Chapters. De reden hiervoor is dat het je voortgang terugzet naar wat het was aan het begin van het hoofdstuk en dat je vanaf dat moment alle hoofdstukken opnieuw zou moeten spelen om je voortgang in latere hoofdstukken bij te werken. Gelukkig wordt alles overgedragen naar New Game+, dus het is niet erg als je er een paar mist. Je kunt er nog 24 krijgen in New Game+, wat meer dan genoeg is om alles te upgraden.

» Voor alles-in-één verzamelgids inclusief alle andere soorten zie de guide: A Plague Tale Requiem – Alles-in-één verzamelgids.

Chapter 1: Under a New Sun

Er zijn geen tools beschikbaar in dit hoofdstuk.

Chapter 2: Newcomers

Er zijn geen tools beschikbaar in dit hoofdstuk.

Chapter 3: A Burden of Blood

Tool #1
Sub-Chapter: The gate
Doelstelling: Verlaat de stad
Nadat je de mogelijkheid hebt vrijgespeeld om blusmiddelen te maken, gebruik je deze op de volgende 3 vijanden om hun vuren te blussen en de ratten ze op te laten eten. Nadat je een trap bent opgegaan, moet je een vuurpot aansteken om ratten kwijt te raken. Direct hierna, als je de volgende trap op gaat, is er een zijkamer met een grote kist met een Tool.

Tool #2
Sub-Hoofdstuk: At the edge of the city
Doelstelling: Bereik het kruidkundige bos
Na het souvenir moet je een ladder af, dan kom je in een door ratten geteisterd dorp met veel vijanden die ronddwalen. In het laatste gebouw links staat een grote kist met daarin een gereedschap (voordat er 3 vijanden uit een grote poort komen). Je kunt de fakkel in de buurt ervan aansteken om veilig over te steken.

Chapter 4: Protector’s Duty

Tool #3
Sub-Chapter: The Tar Workshop
Doelstelling: Ga terug naar Lucas
In de tar-workshop, waar je de bewerkbare teer in je voorwerpwiel ontgrendelt. Nadat je het einde van de kamer hebt bereikt waar je je herenigt met Lucas, ga je de ladder op waar Lucas was en ga je over het platform met het vat dat Lucas voor Tar gebruikte. Aan de andere kant staat een kist met daarin 1 gereedschap.

Tool #4
Sub-Chapter: The mass grave of the marshes
Doelstelling: Ga naar Joseph bij het ponton
Hetzelfde vijandelijke gebied als het mes. Links van het grote brandende vreugdevuur staat een gebouw met een boogschutter erop. In dat gebouw is de gereedschapskist. Gooi een teerpot in de buurt van de kist en steek hem in brand om de ratten kwijt te raken (gooi hem niet rechtstreeks naar de borst om jezelf onderweg niet te verbranden). Je kunt ook teer in je vuur gooien om de straal te versterken.

Chapter 5: In Our Wake

Tool #5
Sub-Chapter: On the river
Doelstelling: Steek de bouwplaats over.
Je komt op een punt waar je Lucas moet helpen door met je slinger op een barricade te schieten en vervolgens een hooiberg in brand te steken zodat hij zich met je kan herenigen. Waar de hooiberg hangt is een kist met een gereedschap erin. Schiet de hooiberg met vuur en open de kist snel voordat het vuur dooft.

Tool #6
Sub-Chapter: Reaction ferry
Doelstelling: Vind een manier om de boot te bereiken.
Vanaf de geheime kistrug naar het begin van het strand kun je hurken onder hetzelfde huis waar je het contragewicht hebt neergeschoten. Er is een gat aan de zijkant van het huis, het leidt naar de andere kant waar je een grote kist vindt met een Tool erin.

Chapter 6: Leaving all Behind

Tool #7
Sub-Chapter: Connection
Doelstelling: Een uitweg vinden
Nadat je de steengroeve bent binnengegaan, neem je het juiste pad, bij de doodlopende weg geef je Hugo opdracht om onder de muur door te kruipen ( + ) en hij zal de deur voor je openen . Er is een grote kist achter de deur met daarin een Tool. Er staat ook een Pyriet naast.

Tool #8
Sub-Chapter: The orches
Doelstelling: Bereik het gebouw
Hetzelfde gebied als het mes, op de heuvel in het midden van het vijandelijke gebied. Je kunt de richels eromheen beklimmen.

Tool #9
Sub-Chapter: Hunting Lesson
Doelstelling: Verlaat de verffabriek
Dezelfde vijandelijke ontmoeting als het mes. Neem het pad rechts, er is een hut aan de rechterkant van het pad waar twee brandende fakkels zijn. Binnen is een gesloten deur. Ga achter het huis en schiet je slinger door het raam om het slot aan de binnenkant van de deur te raken. Ga dan terug naar de hoofdingang, nu kun je de deur openen om een ​​grote kist te vinden met Tool Crafting Pieces erin.

Chapter 7: Felons

Tool #10
Sub-Chapter: Passage in the caves
Doelstelling: Bereik het scheepswrak
Terwijl je de brandende vuurpotwagen in de grotten duwt, is er een grote kist aan de linkerkant van het grotgedeelte met daarin een gereedschap. Moet Ignifer katapult op de vuurpot voor de borst schieten om de ratten weg te jagen.

Tool #11
Sub-Chapter: The fishing village
Doelstelling: Bereik Sophia’s boot
Tijdens de ontmoeting met de vijand in het vissersdorp is er een interactief trekkoord op de bovenste verdieping aan de rechterkant waar de huizen zijn. Door ermee te communiceren stort een groot platform in met een kist erop. Het wordt omringd door ratten, maar je kunt Hugo’s vaardigheid met + gebruiken om de ratten weg te sturen, dan kun je de kist bereiken met 1 gereedschap en 10 knutselstukken erin.

Chapter 8: A Sea of Promises

Tool #12
Sub-Chapter: Stopping Arnaud
Doelstelling: Ontsnappen aan de soldaten van de graaf
Als je een kar moet duwen om een ​​schuur met ezels erin te beklimmen (normaal verhaalpad), wordt de kist gevonden nadat je aan de rechterkant omhoog bent geklommen.

Chapter 9: Tales and Revelations

Tool #13 & Tool #14
Sub-Chapter: Exploration
Doelstelling: Volg de vogelstandbeelden
Volg de vogelstandbeelden tot je bij windmolens op een heuvel komt. Binnenin de windmolens vind je hendels om ze aan/uit te zetten. Je moet Windmills 1+2 hebben uitgeschakeld en Windmills 3+4 hebben ingeschakeld (3 is standaard ingeschakeld, je hoeft niet naar binnen te gaan). Nadat je dit hebt gedaan, ga je het pad af tussen Windmills 2+3 dat 3 stenen bogen heeft en naar een grot leidt. De grotdeur zou nu geopend moeten worden als je de juiste windmolens aan/uit hebt gezet. Aan het einde van de grot is dit geheime harnas en ook 2 gereedschapskisten. Het pantser geeft je een sneller gezondheidsherstel als je schade oploopt, erg handig voor New Game+.

Tool #15
Sub-Chapter Exploration
Doelstelling: Volg de vogel standbeelden
Ga terug naar buiten nadat je het geheime harnas hebt gekregen. Kijk na de windmolens in de lucht naar vliegers die in de lucht vliegen. Ga naar het gebouw waar de vliegers aan vast zitten, klim naar het dak. Op het dak zit een gat, schiet de slinger er doorheen om een ​​doos aan een ketting binnenin te raken. Klim via het dak naar beneden, het balkon op (niet de grond) en schiet de katapult twee keer door het raam om de metalen haken op het hek te raken. Nu kun je een Tool Chest binnengaan en vinden.

Tool #16
Sub-Chapter: On the mountain
Doelstelling: Vind een weg rond het checkpoint
Zodra je het grote open gebied met de vorige verzamelobjecten hebt verlaten, kom je op een pad naar de berg. Na een kleine wandeling kom je bij een controlepost die geblokkeerd is door wat geiten, je moet nu linksaf het bergje/heuveltje op klimmen en het pad volgen, je komt een kapot gebouw tegen, binnenin dat gebouw zit een geit. Achter dat gebouw ligt een gras dat verbrand moet worden, laat Hugo nu maar naar binnen kruipen en hij zal de deur openen. Je kunt nu communiceren met de kist met het gereedschap erin en vervolgens communiceren met de geit, de geit is nu vrij en je krijgt het souvenir.

Chapter 10: Bloodline

Tool #17
Subhoofdstuk: Slavenarbeiders
Doelstelling: Bereik het fort
In de eerste vijandelijke ontmoeting zul je op een punt komen waar je de touwkruisboog moet gebruiken om een ​​deur open te scheuren. Op het gebouw met het ankerpunt staat een gereedschapskist (je moet er voor het verhaal naartoe om de deur open te scheuren). Het is duidelijk zichtbaar en moeilijk te missen.

Tool #18
Sub-Chapter: Approaching the fort
Doelstelling: Het fort bereiken
Tijdens de volgende vijandelijke ontmoeting volg je het verharde pad in het midden tot het 2e verwoeste gebouw aan de rechterkant. In dat gebouw staat een mes (begane grond) en een gereedschapskist (bovenste verdieping).

Tool #19
Sub-Chapter: In the courtyard
Doelstelling: Bereik de binnenplaats
In de volgende vijandelijke sectie (2e sectie van de door ratten geteisterde binnenplaats), staat een kist in de linkerhoek aan het begin van die sectie. Het is omringd door ratten, om daar te komen moet je het gebouw aan de linkerkant betreden, een stok pakken, het in brand steken, naar buiten lopen en de gele Odoris-kristallen van de muren pakken, Odoris maken, erop schieten om ratten weg te lokken, dan de pad naar de kist is open.

Chapter 11: The Cradle of Centuries

Tool #20
Sub-Chapter: Rat tank
Doelstelling: Verken de rest van het ondergrondse gebied.
Direct na de geheime kist moet je een brandende kar duwen. Duw erop totdat het pad geblokkeerd is, dan moet je de richel naar rechts beklimmen om een ​​explosieve ton op te blazen, die de blokkade opheft. Daarna kun je de kar naar voren duwen en is er een Tool Chest aan de linkerkant. Er kunnen ratten voor staan, maar je kunt Ignifer of Odoris gooien om ze kwijt te raken (of teer in de vuurpotwagen gooien).

Chapter 12: The Life We Deserve

In dit hoofdstuk zijn geen Tools te vinden. 

Chapter 13: Nothing Left

Tool #21
Sub-Chapter: Grief
Doelstelling: Vind een weg naar de oppervlakte
Nadat je het hoofdstuk hebt gestart en een klein stukje naar voren hebt gelopen, krijg je nog een filmpje te zien. Hierna komt u in een kamer. Draai onmiddellijk naar rechts om een ​​open deur te vinden die naar de kist leidt.

Tool #22
Sub-Chapter: Fresh Air
Doelstelling: Bereik de haven
Wanneer je een gebied bereikt met menselijke vijanden, is er een Tool Chest in het midden van het gebied, bewaakt door een afgeschermde vijand.

Tool #23
Sub-Chapter: Ruined village
Doelstelling: Bereik de haven
Dezelfde vijandelijke ontmoeting als het Mes, bij de volgende groep vijanden, in een kerk.

Chapter 14: Healing our Wounds

In dit hoofdstuk zijn geen Tools te vinden.

Chapter 15: Dying Sun

In dit hoofdstuk zijn geen Tools te vinden.

Chapter 16: King Hugo

Tool #24
Sub-Chapter: Marseille
Doelstelling: Vind Hugo
Helemaal aan het begin van het hoofdstuk, in het gebouw recht voor je begint, naast de werkbank.

Chapter 17: Legacy of De Rune Family

In dit hoofdstuk zijn geen Tools te vinden.

Dit zijn alle tools die je kunt vinden in A Plague Tale Requiem.
Voor al het andere check dan onze -> A Plague Tale Requiem Wiki Guide.

A Plague Tale Requiem Trofee Guide & Roadmap

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Alle Mes Locaties
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 5 In Our Wake Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here