A Plague Tale Requiem – Alle geheime Kist Locaties

Een Plague Tale Requiem heeft 10 geheime kistlocaties. Het vinden van alle geheime kisten ontgrendelt de Explorer trofee. 
Het zijn verborgen werkbanken die een mes nodig hebben om te openen.

Geen van de geheime kisten kan worden gemist. Je kunt ze nog steeds allemaal krijgen via Chapter Select na het verhaal of in New Game+. Alles wordt overgedragen naar New Game+. In tegenstelling tot andere Collectibles worden ze niet gevolgd in Chapter Select of in de Codex. Als je er een mist, moet je het hoofdstuk onmiddellijk opnieuw spelen om niet uit het oog te verliezen. Je totale aantal kan worden gecontroleerd via de trofee-tracker, maar het laat niet zien welke je precies mist.

LET OP! – Hald misbaar als je geen messen hebt. Je hebt messen nodig (zie de guide -> Alle Messenlocaties) om de geheime kisten te openen. Breek geen messen op vijanden! Ze zijn voor eenmalig gebruik en breken bij het uitvoeren van een enkele moord. Houd altijd 1 mes in je inventaris om de volgende geheime kist te openen. Soms gebruik je automatisch een mes tegen melee-vijanden om een ​​dodelijke slag te voorkomen, wanneer dat gebeurt, start je het checkpoint onmiddellijk opnieuw. Als je een geheime kist bereikt maar geen mes hebt, moet je opnieuw spelen vanaf de laatste meslocatie via Chapter Select. Meer messen spawnen op Narrative Moeilijkheidsgraad (Easy) en minder spawnen op hogere moeilijkheidsgraden. Om deze reden wordt het ten zeerste aanbevolen om op de laagste moeilijkheidsgraad te spelen om alle mogelijke messen te krijgen.

» Voor alles-in-één verzamelgids inclusief alle andere soorten zie je de guide -> A Plague Tale Requiem – Alles-in-één verzamelgids.

Chapter 1: Under a New Sun

Er zijn geen geheime kisten in dit hoofdstuk.

Chapter 2: Newcomers

Er zijn geen geheime kisten in dit hoofdstuk.

Chapter 3: A Burden of Blood

Secret Chest #1
Sub-Chapter: The Warehouse
Doelstelling: Ontsnap uit het fort
In het pakhuis, nadat je je slinger en mes hebt teruggekregen, is het direct tegenover waar je deze hebt opgepikt (rechterbovenhoek van het pakhuis). Het is duidelijk zichtbaar en moeilijk te missen. De geheime kisten zijn allemaal vergrendeld en hebben 1 breekbaar mes nodig om te openen, ze bevatten een werkbank en veel knutselonderdelen. Er zijn 10 van deze “Geheime Kisten” (werkbanken), dus houd in de toekomst altijd 1 mes over om deze te openen. Breek nooit de messen van vijanden.

Chapter 4: Protector’s Duty

Secret Chest #2
Sub-Chapter: Risky Itinerary
Doelstelling: Bereik de boot van het bevel
Na de eerste vijandelijke ontmoeting van dit hoofdstuk, kom je in een door ratten geteisterd gebied. Wanneer je een kar met een brandende vuurpot erop kunt duwen, duw je deze naar het linkeruiteinde van het gebied waar een ladder is, klim dan de ladder op om de vergrendelde werkbankkist bovenop te vinden. Zoals gewoonlijk heb je een mes nodig om het te openen, een werd gevonden tijdens de vorige vijandelijke ontmoeting.

Chapter 5: In Our Wake

Secret Chest #3
Sub-Chapter: Reaction ferry
Doelstelling: Vind een manier om de boot te bereiken.
Nadat je het bewegende platform hebt gebruikt om de rivier over te steken, schiet je op het contragewicht om de ketting los te maken die de rivier blokkeert. Dan wordt het hek aan de zijkant vernietigd, zodat je het strand kunt verkennen. Ga achter het huis waar je net het contragewicht hebt neergeschoten, daar zit een ladder achter die naar boven leidt naar de zolder. De geheime kist is daar. Je hebt het mes van de vorige Souvenir-locatie nodig om het te openen, als je het mes hebt gemist, moet je hoofdstuk 5 vanaf het begin opnieuw spelen via Chapter Select om de kist ermee te openen.

Chapter 6: Leaving all Behind

Secret Chest #4
Sub-Chapter: Call of the rats
Doelstelling: Vind een uitweg uit het gebouw
Nadat je het mes hebt gepakt, verlaat je deze vijandelijke ontmoeting via de deur aan het einde van het gebied bij het gebouw. Meteen nadat je in dit gebouw bent, kruip je onder de planken in de rechterhoek (er hangt een stuk zeildoek aan de plank, het is een enigszins verborgen pad). Nadat je gehurkt bent, vind je de geheime kist. Gebruik het mes dat je in de vorige ontmoeting hebt gevonden om het te openen, zoals gewoonlijk onthult het een werkbank en enkele upgrade-onderdelen. GA NOG NIET DOOR DE VOLGENDE DEUR NAAR EEN KAMER MET VERBRANDE LIJKEN.

Chapter 7: Felons

Secret Chest #5
Sub-Chapter: More Rats
Doelstelling: Vind de schuilplaats van de smokkelaar
Na een vijandelijke ontmoeting in een grot, wanneer je het einde van de ontmoeting bereikt (nadat er geen ratten meer in de weg zijn), ga je naar rechts om in een boot te kruipen . Het heeft de geheime kist erop. Zoals gewoonlijk heb je een mes nodig om te openen, er werd er een gevonden met het Herbarium aan het begin van hoofdstuk 7. WERK GEEN INTERACTIE MET DE KOFFER DIE HET PAD BLOKKERT WAAR EEN AANLICHTE TOORTS IS – de boot bevindt zich rechts van de kist.

Chapter 8: A Sea of Promises

Er zijn geen geheime kisten in dit hoofdstuk.

Chapter 9: Tales and Revelations

Secret Chest #6
Sub-Chapter: Exploration
Doelstelling: Volg de vogelstandbeelden
Ga nog steeds in het enorme verkenningsgebied richting de berg met de twee grote toppen. Net voordat we het pad naar de berg opgaan, is aan de linkerkant een verwoeste toren. Schiet door het raam om het slot op de deur te raken. Dan kun je door de deur gaan, direct daarachter zit een mes (als je al een mes hebt, pak het dan op nadat je de Geheime Kist hebt geopend). Klim de ladder op om een ​​geheime kist te vinden en breek deze open met het mes. De volgende Souvenir staat op het dak van deze toren.

Secret Chest #7
Sub-Chapter: On the mountain
Doelstelling: Vind een weg rond het checkpoint
Na het souvenir klim je naar een andere richel, halverwege het pad kun je aan de linkerkant omhoog klimmen (zie afbeelding hieronder). Als je geen mes meer hebt, moet je het hoofdstuk opnieuw spelen, er was er een in de toren met geheime kist #6 (zelfs als je maar 1 kist per run opent via hoofdstukselectie, telt het nog steeds beide in de trofeetracker).

Chapter 10: Bloodline

Secret Chest #8
Sub-Chapter: In the courtyard
Doelstelling: Sophia’s prisma gebruiken
Als je door een door ratten geteisterde binnenplaats moet, zal Sophia haar kristal gebruiken om de weg te verlichten. Na het aansteken van de 2e vuurpot, is er een toren in de rechterhoek van het gebied. Beveel Sophia om haar kristal uit de 2e vuurpot te gebruiken + en loop naar de ingang van de toren. De kist is boven in die toren. (Om terug naar buiten te gaan, ga naar beneden en beveel Sophia om haar kristal weer op het vuur te gebruiken).

Chapter 11: The Cradle of Centuries

Secret Chest #9
Sub-Chapter: Rat tank
Doelstelling: Verken de rest van het ondergrondse gebied.
Nadat je de grote poort van voren hebt geopend en het volgende filmpje hebt gezien, moet je door een met ratten geteisterde kamer gaan. Onmiddellijk na de ratten moet je twee richels beklimmen en je katapult gebruiken om kettingen te breken, zodat je er doorheen kunt knijpen. Onmiddellijk nadat je je door de kettingen hebt geperst, draai je naar links om door een 2e set kettingen te knijpen, waarachter je de geheime kist vindt.

Chapter 12: The Life We Deserve

Er zijn geen geheime kisten in dit hoofdstuk.

Chapter 13: Nothing Left

Secret Chest #10
Sub-Chapter: Ruined village
Doelstelling: Bereik de haven
Vanaf de veer erboven, draai naar rechts en open de deur. De kist staat achter de deur. Dat is de laatste geheime kist en ontgrendelt de Explorer – trofee. Als je er een hebt gemist, kun je ze krijgen via Chapter Select en het wordt nog steeds ontgrendeld als je de ontbrekende in een eerder hoofdstuk krijgt.

Chapter 14: Healing our Wounds

In dit hoofdstuk zijn geen geheime kisten te vinden.

Chapter 15: Dying Sun

In dit hoofdstuk zijn geen geheime kisten te vinden.

Chapter 16: King Hugo

In dit hoofdstuk zijn geen geheime kisten te vinden.

Chapter 17: Legacy of De Rune Family

In dit hoofdstuk zijn geen geheime kisten te vinden.

Dat zijn alle geheime kisten in A Plague Tale Requiem. 
Zie voor alle andere verzamelobjecten de guide ->
A Plague Tale Requiem Collectibles Guide.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Alle Hugo’s Herbarium Locaties (Bloemen en Veren)
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 8 A Sea of Promises Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here