A Plague Tale Requiem – Alle Hugo’s Herbarium Locaties (Bloemen en Veren)

A Plague Tale Requiem heeft 12 Hugo’s Herbarium-locaties (5 bloemen, 7 veren). Als je alle Herbaria vindt, ontgrendel je de Herbalist en Ornithologist-trofee. Ze heten Flowers and Feathers in de trofeeënlijst, maar in de game worden ze vermeld als “Hugo’s Herbarium”. 
De 12 collectibles in totaal zijn opgesplitst in de 5 bloemen en de 7 veren.

Geen van Hugo’s Herbarium inzendingen zijn te missen. Je kunt ze nog steeds allemaal krijgen via Chapter Select na het verhaal of in New Game+. Alles wordt overgedragen naar New Game+. Je kunt ze bijhouden in de Codex en via de Collectible Counter in Chapter Select. Ze hebben allemaal een unieke naam, dus het is gemakkelijk om erachter te komen welke je nog nodig hebt.

» Voor alles-in-één verzamelgids inclusief alle andere soorten zieje de guide ->  A Plague Tale Requiem – Alles-in-één verzamelgids.

Chapter 1: Under a New Sun

Hier zijn geen bloemen of veren te vinden. 

Chapter 2: Newcomers

Hugo’s Herbarium #1 (Flower 1/5): Arrowhead
Sub-Chapter: Ignifer
Doelstelling: Bereik de zuidelijke toren
Nadat Amicia en Lucas het ondergrondse gedeelte met de ratten zijn ontsnapt via een lift met een vuurpot erop, gaan ze naar buiten naar de stad . Hier loop je door een tuintje (standaard verhaalpad) en Lucas gaat automatisch bij een plant zitten. Inspecteer die plant, het is de eerste bloem voor Hugo’s Herbarium. Onthoud dat de 5 Stromen & 7 Veren allemaal tellen onder de 12 “Hebarium”-vermeldingen in de Codex.

Chapter 3: A Burden of Blood

Hugo’s Herbarium #2 (Bloem 2/5): Chamomile
Sub-Hoofdstuk: At the edge of the city
Doelstelling: Bereik het bos van de kruidendokter
Nadat je met veel vijanden hebt gevochten in een door ratten geteisterd dorp, kom je bij de hut van de herborist. VOORDAT je de hut van de herborist binnengaat, ga je links naar het einde van het pad. Er staat een grote boom waar verschillende bloempotten aan hangen. Schiet de bloempotten omver met de slinger. Raak de metalen ketting net boven de bloempotten, je kunt ze gemakkelijk van achter de boom schieten. Dan kun je de kamille uit de potten pakken.

Chapter 4: Protector’s Duty (1 Hugo’s Herbarium, 2 Souvenirs)

Hugo’s Herbarium #3 (Flower 3/5): Gentian
Sub-Chapter: Night Work
Doelstelling: Bereik de boot van de order
Wanneer je het strand bereikt waar veel grote schepen zijn aangemeerd, ga naar de rechterkant van het strand om deze paarse bloem te vinden, aan het einde van het pad.

Chapter 5: In Our Wake

Hugo’s Herbarium #4 (Flower 4/5): Anemone
Sub-chapter: Bridge under construction
Doelstelling: Vind een manier om de boot te bereiken.
Ga vanaf de locatie van het vorige verzamelobject verder langs de rivieroever tot je de brug bereikt. Hier, positioneer jezelf zoals in de 1e screenshot hieronder en schiet de ketting naar beneden om een ​​kleine ophaalbrug vrij te geven. Gebruik dan de slinger om de richel op te gaan en blijf doorgaan totdat je de bloem op de rand van de klif kunt vinden.

Chapter 6: Leaving all Behind

Hugo’s Herbarium #5 (Feather 1/7): Jay
Sub-Chapter: Towards the sea
Doelstelling: Vind een weg naar de kust
Kort na het begin van Hoofdstuk 6 kom je bij een groot open veld. Nadat ze naar voren is gelopen in het veld, daagt Amicia Hugo uit voor een kleine race naar de grote boom in het midden van het veld. Hugo zal er als eerste zijn en vindt wat veren op de grond. Werk samen met Hugo om de Collectible te krijgen.

Chapter 7: Felons

Hugo’s Herbarium #6 (Feather 2/7): Black headed gull
Sub-Chapter: Arrival at the beach
Doelstelling: Steek het strand
over Kort na het begin van het hoofdstuk bereik je een strand. Na een paar stappen te hebben gelopen, zal Hugo enkele meeuwen tegenkomen, direct daarna zie je aan de linkerkant een huisje. Ga erin, een mes ligt op een matras. Dan door het linker raam. Aan het einde van dat pad na het raam vind je de veer op de grond.

Chapter 8: A Sea of Promises

Hugo’s Herbarium #7 (Feather 3/7): Black kite
Sub-Chapter: Celebration of the brighter days
Doelstelling: Kijk rond voor informatie over het eiland
Nadat je van de boot bent gestapt en het eiland hebt bereikt, moet je even met Arnaud praten , dan bereik je een marktplein. Ga naar de linkerkant van het marktplein, daar is een tuin en een vrouw die haar helpers bedankt voor het goede werk met de decoraties. Voorbij de vrouw, aan het einde van de tuin is er een paadje aan de linkerkant dat leidt naar een boom met veren op de grond. Interactie met de veren voor deze Herbarium-inzending.

Chapter 9: Tales and Revelations

Hugo’s Herbarium #8 (Feather 4/7): Barn owl
Sub-Chapter: Entering the sanctuary
Doelstelling: Vind een weg rond het controlepunt
Er zullen 2 stealth-secties zijn op weg naar het heiligdom (je mag niet gezien of gedood worden iedereen). Na het tweede stealth-gedeelte bevind je je in een toren. Je moet helemaal naar boven, GEBRUIK NIET de uitgang halverwege de toren. Bovenaan kun je links omhoog klimmen, aan het einde van het pad ligt de veer op de grond.

Chapter 10: Bloodline

Hugo’s Herbarium #9 (Feather 5/7): Raven
Sub-Chapter: The old temple
Doelstelling: Bereik het fort
Na het beëindigen van de eerste vijandelijke ontmoeting kom je bij een oude tempel. Hier moet je Sophia opdracht geven om met een wiel te communiceren terwijl je de touwkruisboog op een kroonluchter gebruikt om een ​​deur open te breken. Hierna is er een verhard pad rechtdoor, en een pad in het gras aan de linkerkant. Neem het linker pad met gras erop en volg het tot het einde waar je naar de kliffen kunt springen. Aan het einde van de kliffen zijn de veren.

Chapter 11: The Cradle of Centuries

Hugo’s Herbarium #10 (Feather 6/7): European goldfinch
Sub-Chapter: Byzantine technology
Doelstelling: Verken het ondergrondse gebied
In het ondergrondse gebied, nadat je de eerste deur hebt opgeblazen met een explosief vat. In de volgende kamer, aan de rechterkant, staat nog een explosief vat achter een muur. Je kunt het opblazen met Ignifer slingshot (blaas de poort aan de linkerkant van dezelfde kamer nog niet op). Daarachter is de veren collectible.

Chapter 12: The Life We Deserve

In dit hoofdstuk zijn geen bloemen of veren te vinden. 

Chapter 13: Nothing Left

Hugo’s Herbarium #11 (Feather 7/7): Greylag goose
Sub-Chapter: Ruined village
Doelstelling: Bereik de haven
Direct na het mes, in de volgende steeg, vind je een kar die je moet duwen voor verhaaldoeleinden (verplicht om vooruit te komen ). In plaats van hem 180° te duwen tegenover waar de wagen stond, moet je hem duwen naar waar je vandaan kwam. Dan kun je naar boven klimmen en de veer boven vinden. Dit is de laatste Feather en ontgrendelt de Ornithologis trofee. De volgende geheime kist is er ook.

Chapter 14: Healing our Wounds

In dit hoofdstuk zijn geen bloemen en veren te vinden.

Chapter 15: Dying Sun

In dit hoofdstuk zijn geen bloemen en veren te vinden.

Chapter 16: King Hugo

Hugo’s Herbarium #12 (Flower 5/5): Carnation
Sub-Chapter: Marseille
Doelstelling: Vind Hugo
Direct na de Tool/Workbench, blijf het lineaire verhaalpad een paar meter volgen. Lucas stopt bij bloemen voor wat dialoog, interactie met de bloemen voor Hugo’s laatste Herbarium Collectible. Hiermee ontgrendel je de Herbalist-trofee / prestatie. Als je verzamelobjecten hebt gemist, kun je ze krijgen via Chapter Select.

Chapter 17: Legacy of De Rune Family

In dit hoofdstuk zijn geen bloemen of veren te vinden.

Dit zijn alle bloemen en veren die je kunt vinden in A Plague Tale Requiem.
Voor al het andere check dan onze -> A Plague Tale Requiem Wiki Guide.

A Plague Tale Requiem Trofee Guide & Roadmap

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 15 Dying Sun Walkthrough
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Alle geheime Kist Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here