A Plague Tale Requiem – Chapter 3 A Burden of Blood Walkthrough

A Burden of Blood is Chapter 3 in A Plague Tale Requiem. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Chapter 3: A Burden of Blood.

Verzamelobjecten: 1 Hugo’s Herbarium, 2 souvenirs, 1 geheime kist, 2 messen, 2 gereedschapskisten
Trofeeën: A Burden of Blood

Subhoofdstukken en doelstellingen:
 • De stad oversteken
  • Volg Lucas naar het slagersdistrict
 • Slagerswijk
  • Verlaat de stad
 • Het gereedschap van Rodric
  • Verlaat de stad
 • De poort
  • Verlaat de stad
  • Bereik het kruidkundige bos
  • Gebruik de werkbank
 • Aan de rand van de stad
  • Bereik het kruidkundige bos
  • Red de kruidkundige
  • Bereik het kruidkundige bos
 • Bij de Herbalist
  • Vind en red Lucas
  • Overleef de aanval
 • In de gevangenis
  • Ontsnap uit de kerker
  • Ontsnap aan het fort
 • Het warenhuis
  • Vind de spullen
  • Ontsnap aan het fort
  • Vind een manier om een ​​afleiding te creëren
  • Gebruik de Ballista om een ​​afleiding te creëren

De stad oversteken

Magister Vaudin, de verheven alchemist, heeft ermee ingestemd Hugo te onderzoeken en uit te zoeken waarom de Macula, Hugo’s vloek, weer is ontwaakt. Hugo lijkt echter niet goed te reageren op de behandeling van de Magister en heeft epileptische aanvallen. Beatrice vertelt ons dat een specifieke plant, nachtschade genaamd, kan helpen de trillingen te verminderen die Hugo ervaart, maar wordt verkocht door een kruidendokter in het slagersdistrict, een gevaarlijk gebied vol vijanden en ratten.

Volg Lucas naar het slagersdistrict

Na het eerste filmpje volg je Lucas die de weg naar onze bestemming lijkt te weten. Terwijl we ons een weg banen door de stad, zal Amicia merken dat iedereen weg is omdat Hugo de Bite heeft gewekt.

Slagerswijk

Verlaat de stad

We zijn nu in het slagersdistrict, met een vieze stank die het gebied doordringt. Blijf bergafwaarts lopen, langs de tribunes, tot je een kleine menigte bereikt die protesteert tegen het afsluiten van een straat.

Helaas lijkt er geen manier te zijn om verder te gaan en moeten we een andere manier vinden om binnen te komen. Gelukkig voor ons ziet Lucas een steegje, maar we hebben een manier nodig om er doorheen te wurmen. Ga een stukje terug de straat op om een ​​spleet te zien tussen een paar houten balken waar je doorheen kunt knijpen.

Glijd dan de helling af, om in een stinkende put van afgeslachte karkassen en vliegen te eindigen. Waad door het water en klim weer omhoog. Knijp dan door de balken achter de houten kar en open de kisten voor nieuwe upgradematerialen.

Duw dan samen met Lucas de kar van de helling om een ​​weg vooruit te creëren.

Dit zorgt er echter voor dat de ratten door de grond razen. Steek de eerste vuurpot aan en die onder de hangende varkenskarkassen, gooi dan een ontstoken pot halverwege de twee vuurpotten om veilig over te steken.

Het gereedschap van Rodric

Verlaat de stad

Aan de andere kant, schiet op de ring om het karkas te laten vallen en werp dan een steen naar de nabijgelegen salpeterzak om een ​​wolk te creëren die de vlam in de buurt dooft. Hierdoor zullen de ratten zich naar het vlees haasten, waardoor we verder kunnen gaan.

Duw nu de kar het huis in en parkeer hem naast de vuurpot. Schiet dan de karkassen in de kamer neer, duw de salpeterwagen naar de vuurbron en activeer ten slotte een wolk van salpeter door een steen op de wagen zelf te schieten.

Nu is het veilig om over te steken en de ladder op te klimmen. Pak de upgradematerialen uit de kist in de kamer, het mes uit de afgeslachte grote kop, verlaat dan de kamer en we worden bedreigd door een soldaat.

Ontdoe je van hem met een hoofdschot, om erachter te komen dat de soldaten de stedelingen afslachten en iedereen zuiveren die door de beet zou kunnen worden getroffen. Nieuwe zwermen ratten zullen spoedig uit de grond komen barsten, waarbij Lucas ons te hulp komt met een salpeter, waardoor we Exstinguis kunnen maken, een nieuw type munitie dat lantaarns, vuurpotten en fakkels dooft, waardoor we ratten in ons voordeel kunnen gebruiken en vijanden op ons pad elimineren. Houd volgens de instructies ingedrukt om het selectiemenu te openen, druk vervolgens op: rechts: twee keer en houd ingedrukt om wat Exstinguis te maken.

Richt nu op en schiet op de fakkel om hem uit te doen, wat resulteert in de ratten die naar de soldaat razen. Doe hetzelfde met de fakkel gedragen door de tweede soldaat.

Doof onmiddellijk daarna de fakkel die door de soldaat naar boven wordt gedragen, evenals de lantaarn.

Ga dan verder naar links van het steegje. Hier pak je een stok uit de voorraad in de hoek en ga je de zijkamer in. Open de kist voor materialen en steek de stok aan met de fakkel. Klim dan door het raam en ga naar boven naar de volgende vuurpot.

De poort

Verlaat de stad

Open vanaf hier de kist voor materialen en werp Ignifer naar de nabijgelegen vuurpot.

Ga verder de trap op en open de grote kist, waarbij je een gereedschap onthult dat nodig is om Amicia’s uitrusting te upgraden op speciale werkbanken.

Verlaat de kamer en ga naar boven en er verschijnen nog twee soldaten met fakkels. Wanneer de twee soldaten tot stilstand komen, maak je een pot Exstinguis en werp je deze naar hen om een ​​wolk van salpeter te creëren.

Terwijl de ratten aan hun avondeten knabbelen, klim je terug de straat op om verder te gaan. Het valhek is echter dicht en we moeten er een andere weg doorheen zien te vinden. Ga de enige beschikbare deur binnen en ga naar boven om de slinger te activeren die het valhek omhoog brengt.

Ren dan snel terug naar beneden en steek de poort over. We zijn eindelijk buiten de stad.

Bereik het kruidkundige bos

Loop de weg af en je vindt twee huizen aan je rechterkant. Het eerste huis aan de rechterkant heeft een afgesloten tuinhek dat kan worden geopend vanaf een van de twee zijden van het hek door de ketting te vernietigen.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, ga je de tuin in en communiceer je met het graf om Souvenir #3/21: A Grave te ontgrendelen . Ga nu de verlaten smederij in en ga naar de werkbank om deze te gebruiken.

Gebruik de werkbank

Met werkbanken kan Amicia haar slinger, alchemistische vaardigheden, uitrusting en instrumenten upgraden. Omdat het je primaire aanvalsinstrument is, raden we je aan er prioriteit aan te geven, maar het maakt niet echt uit, want je moet ze allemaal maximaliseren voor trofeedoeleinden. Dus, kies welke en ga verder.

Aan de rand van de stad

Bereik het kruidkundige bos

Verlaat de smidse via de ladder die je bij de werkbank vindt en ga weer naar buiten. Steek de lantaarn aan en ga het gehucht voor je binnen.

Er is een speerman die je hier probeert te vermoorden, dus zorg ervoor dat je hem snel uitschakelt.

Pak nu een stok uit de voorraad, steek hem aan met de fakkel in het gehucht en ga naar de vuurpot bij het geslachte koekarkas.

Vanaf hier steek je de fakkel aan bij het raam van het gehucht aan je linkerhand en ga je naar binnen.

Open de kist en ga verder naar voren. Direct buiten, gebruik Exstinguis op zowel het vreugdevuur als de fakkel die door een van de bewakers wordt vastgehouden om de ratten ze onmiddellijk te laten doden.

Steek nu het vreugdevuur weer aan en kijk vanaf hier naar de houten schuur vlakbij waar je door een gat in de gevel kan schieten om een ​​dierlijk karkas voor de ratten naar beneden te laten vallen.

Ga vervolgens naar het volgende vreugdevuur en je zou een kleine kerk voor je moeten hebben. Vanaf hier zou je de vuurpot bij een van de bewakers moeten kunnen doven.

Pak vervolgens een stok, steek hem aan en ga in de richting van waar de bewaker was en steek de vuurpot aan die je net hebt overgoten.

In de buurt van deze vuurpot is een kist met wat materialen als je wilt, maar om er toegang toe te krijgen, moet je een pot aansteken. Ga vervolgens de kerk binnen en ga aan de andere kant naar buiten, zorg ervoor dat je de kist tegenover de uitgang opent.

Dood de binnenkomende bewaker die een speer vasthoudt en steek de lantaarn buiten aan om over te steken en een nieuwe kist te openen.

Red de kruidkundige

Als je het einde van dit gebied nadert, zou je nog drie mensen door een poort moeten zien komen. Een van hen is in een gewaad, hij is de kruidendokter. Hem redden is een optioneel doel. Er zijn echter geen gevolgen, of je hem nu redt of doodt. Tijdens het verhaal komt hij niet meer opdagen. Om hem te redden, steek de fakkel aan bij de poort waar hij vandaan komt. Schiet de ongepantserde vijand neer en lok de gepantserde naar je toe, gebruik dan Extinguis op zijn fakkel terwijl hij door de ratten gaat. De truc is om de fakkel af te schieten bij de poort wanneer de Herbalist ernaast loopt, anders zullen de ratten hem opeten (omdat je de twee vijanden doodt die fakkels vasthouden, die de ratten ook weghielden van de Herbalist). Als de Herbalist sterft, zal Lucas er een negatieve opmerking over maken, maar buiten deze lijn van dialoog is er geen consequentie.

Bereik het kruidkundige bos

Als alle bewakers zijn uitgeschakeld, staat in het laatste gebouw aan de linkerkant een Tool.

Schiet vervolgens op de salpetervoorraad bij de houten kar waar de kruidkundige het vuur zou doven en de ratten naar de lichamen zou lokken.

Steek nu het vreugdevuur weer aan en pak een stok uit de voorraad.

Steek het aan en bereik de lantaarn bij de houten deur en klim dan over de stam en wring je door de spleet aan het einde van het pad.

We zijn nu in het gehucht van de kruidendokter. Voordat je zijn hut binnengaat, moet je de potten bekijken die aan de grote eik aan de linkerkant van het gebied hangen. In een van deze potten zit een bloem. Schiet het neer met je slinger om Hugo’s Herbarium #2/12 Kamille te verzamelen .

Nu kunt u de zoektocht naar nachtschade hervatten. Controleer de verschillende planten buiten de hut en open dan, wanneer Lucas daarom vraagt, de deur en ga naar binnen. Ga naar het venster om een ​​nieuw filmpje te starten. Amicia is niet in de juiste mentale toestand om door te gaan en er is duidelijk iets met haar aan de hand.

Maar omdat we onze vertrouwde alchemist Lucas aan onze zijde hebben, biedt hij zich vrijwillig aan om haar plaats in te nemen en de zoektocht naar de nachtschadeplant voort te zetten. Lucas wordt echter gepakt en Amicia moet hem te hulp schieten.

Bij de Herbalist

Vind en red Lucas

Blijf vanaf het startpunt gehurkt en ga door tot je aan je rechterkant een trap ziet. Bestudeer de bewegingen van de patrouillewacht en als hij niet kijkt, ga je verder naar het volgende stuk planten.

Je zou nu een bewaker moeten zien die een speer vasthoudt die kan worden uitgeschakeld met een hoofdschot.

Probeer vanuit dezelfde struik beide bewakers te doden die boven op het bloemenveld patrouilleren. Voordat je naar boven gaat, is er een kist aan de linkerkant.

Ga nu naar boven of gebruik de wit geschilderde richel om het veld met witte bloemen te bereiken. Sluip langs de bewakers en de kas om een ​​deur te vinden die je naar Lucas leidt. Als je de kamer binnenkomt, zul je merken dat Lucas herhaaldelijk wordt geslagen door een bewaker die door het hoofd kan worden geschoten.

Overleef de aanval

Kort nadat je je bij Lucas hebt gehergroepeerd, word je overvallen door verschillende bewakers. Werp stenen naar de salpeterzakken of dood de inkomende bewakers met headshots.

Wanneer een afgeschermde vijand zich in de hinderlaag voegt, moet je op de salpeterzakken schieten om hem te verblinden. Dit maakt zijn hoofd immuun voor een eenmalige moord.

De rest van de inkomende vijanden zullen speren vasthouden, die gemakkelijk kunnen worden gedood met een hoofdschot. Echter, Amicia, ten prooi aan haar nieuwe woede, negeert het advies van Lucas om gewoon te vertrekken, wat resulteert in hun gevangenneming.

In de gevangenis

Ontsnap uit de kerker

Lucas en Amicia zitten nu in de gevangenis. Amicia heeft last van haar moordlustige instincten, maar Lucas is er voor haar en biedt een nieuwe oplossing voor een uitje.

Verlaat de gevangeniscel en nader het vuur in het midden van de kamer. Houd vast terwijl je de camera op het vuur zelf richt en druk op  om Lucas Stupefacio te laten uitvoeren.

Zodra de bewakers verblind zijn, begin je naar boven te rennen. De uitrusting van Amicia werd echter in beslag genomen door de bewakers en moet nu worden opgehaald. Klim door het raam om toegang te krijgen tot een dak met uitzicht op het fort.

Ontsnap aan het fort

Sla rechtsaf op het dak en schuifel langs de muur, klim dan de houten wallen op.

Er is een boogschuttervijand die niet kan worden uitgeschakeld aangezien Amicia zonder haar uitrusting is, dus kruip langs hem heen en klim door een nieuw raam en dan een ladder af.

Blijf gehurkt en als je een vuurpot ziet, laat Lucas dan een Stupefacio ( + ) gieten, zodat we verder kunnen.

Ga de toren in en klim nog door een ander raam. Ga verder langs het gescripte pad totdat je een wit geschilderde richel kunt laten vallen, dan door een raam en kruip onmiddellijk onder de tafel om te voorkomen dat je wordt opgemerkt door de bewaker die de trap afkomt.

Als Amicia zegt dat het veilig is om te gaan, kruip dan helemaal naar boven en open de deur.

Sprint langs de wallen tot je aan je linkerhand een opening ziet. Klim er doorheen om toegang te krijgen tot een depot.

Het warenhuis

Vind de spullen

Klim de ladders af en ga helemaal naar de achterkant van het depot om je uitrusting op te halen. Je krijgt ook een mes dat nodig is voor de geheime kist 1/10, direct tegenover de locatie waar je Amicia’s uitrusting terugkrijgt. Geheime kisten bieden zeldzame en nuttige upgradematerialen en fungeren ook als werkbanken, maar kunnen alleen worden geopend met messen, dus maak er een punt van om ze nooit te gebruiken tijdens ontmoetingen.

Ontsnap aan het fort

Hergroepeer je met Lucas voor de deur en open de deur. Er zijn echter te veel bewakers, dus we moeten een alternatieve manier vinden om via een omleiding te ontsnappen.

Vind een manier om een ​​afleiding te creëren

Gelukkig wijst Lucas erop dat hij zijn voorraad Stupefacio kan gebruiken met de ballista in het magazijn. Nu hoeven we het alleen nog maar naar beneden te halen.

Gebruik de Ballista om een ​​afleiding te creëren

Klim eerst de ladder weer op en schiet de ring naar beneden om de helling los te maken. Hiermee heb je toegang tot Souvenir #4/21: Our Home.

Pak vervolgens de kar bij Lucas’ positie, trek en duw hem links van de werkbank, onder een witgeverfde richel.

Klim omhoog en bedien de slinger. De ballista is echter te zwaar en als de slinger wordt losgelaten, gaat de ballista weer omhoog. Instrueer Lucas om de slinger te bemannen en de ketting te breken om de ballista vrij te laten wanneer de ring zichtbaar is.

Duw tot slot de ballista naar de deur.

Lucas zal nu de ballista aanvullen met Stupefacio en Amicia instrueren om hem op te laden. Dus interactie met de slinger aan de linkerkant van de ballista. Druk vervolgens op om los te laten.

Amicia en Lucas kunnen nu te midden van het lawaai ontsnappen en terugkeren naar Hugo, Beatrice en Magister Vaudin.

Dit besluit hoofdstuk 3 “A Burden of Blood” in A Plague Tale: Requiem. Nu begint Chapter 4 “Protector’s Duty”.

Voor alle andere hoofdstukken in A Plague Tale: Requiem, bekijk de volledige guide -> A Plague Tale Requiem – Complete Walkthrough.

A Plague Tale Requiem Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Requiem – Alle Hugo’s Herbarium Locaties (Bloemen en Veren)
Volgend artikelA Plague Tale Requiem – Chapter 8 A Sea of Promises Walkthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here