A Plague Tale Innocence: The Strangers

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

The Strangers is Hoofdstuk 2 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van hoofdstuk 2: The Strangers.

Verzamelobjecten:  
Amulets and Talismans (Gift), Soap (Curiosity), Incense and Herbs (Curiosity)

Trofeeën: Feeding the Hungry, The Strangers


Doelen:

  • Zoek hulp
  • Ontsnap aan de dorpelingen
  • Pak de kleren uit de kist op de bovenste verdieping
  • Praat met de oude dame
  • Pak het gereedschap van dichtbij de werkbank
  • Pak het stuk leer uit de achtertuin
  • Bevestig de draagband op de werkbank
  • Praat met de oude dame
  • Volg en bescherm Hugo

Video Guide:

Walkthrough:

Zoek hulp

Amicia en Hugo wisten het landgoed te ontvluchten dankzij het offer van Beatrice. Hugo weet het echter nog niet en Amicia probeert hem te beschermen tegen de bittere waarheid. Er is een dorp in de buurt. Tijd voor Amicia en Hugo om hulp te zoeken. Baan je een weg door het gebladerte en wanneer je bij de markt komt, ga je naar een nabijgelegen dok om een verzamelobject te vinden (Gift 2 – Amulets and Talismans).

Betreed het dorp dat helemaal verlaten lijkt. Mensen zijn gebarricadeerd in hun huizen om te voorkomen dat ze besmet raken en staan ​​vijandig tegenover iedereen die nadert, zoals aangegeven door de grote witte kruisen voor hun deur, inclusief onze twee nieuwe weeskinderen. Niemand wil Hugo en Amicia binnenlaten, ook al zijn ze de kinderen van de Heer. Waarom?

Terwijl je doorgaat met verkennen, is er een verzamelobject (Curiosity 3 Soap) om op te halen voordat je de stenen brug oversteekt. Het verzamelobject staat op een houten tafel, in de achtertuin van een huis links van de brug.

Hugo vertelde ons dat hij honger heeft. We zouden dan naar voedsel moeten zoeken. Een appel zou kunnen doen. Gebruik de onderstaande afbeeldingen om bij de boom te komen. Pak gewoon een appel om hem aan Hugo te geven. Hiermee wordt de hoofdstuk specifieke trofee Feeding the Hungry ontgrendeld.

Terwijl je door het dorp vordert, hoor je luide stemmen vanaf een plein. Sommige heksenjachtende dorpelingen hebben vrouwen verbrand waarvan wordt gedacht dat ze besmet zijn en die niemand lijken te willen sparen van hun reiniging. Tijd om te rennen, alweer!

Ontsnap aan de dorpelingen

Het pad hier is lineair en je doel door dit hele gedeelte is om altijd in de tegenovergestelde richting van de dorpelingen te rennen. Gebruik de onderstaande afbeeldingen als u moeite heeft om erachter te komen waar u heen moet. Blijf rennen totdat je een schuilplaats in een huis hebt gevonden.

Het huis wordt echter bewaakt en om vooruit te komen, moeten we een bewaker afleiden. Rust een steen uit en gooi deze op de potten aan de muur. Als de bewaker je de rug toekeert, loop je de trap op en verlaat je de deur.

Tijd om weer te rennen! Gebruik de onderstaande afbeeldingen als u hulp nodig heeft waar u heen moet. Je komt uiteindelijk bij een workshop.

Om verder te gaan moeten we een krat bij de opening verplaatsen, zodat Amicia en Hugo eroverheen kunnen klimmen. In het bovenste gedeelte moeten we hetzelfde doen, maar deze keer moeten we de kist die boven ons hangt loskoppelen. Rust je met een steen uit om hem te laten vallen, duw hem dan onder de opening en klim erover om de uitgang te bereiken.

Blijf het lineaire pad volgen en al snel wordt je veraden door een oudere vrouw die “Buitenstaanders!” schreeuwt vanuit een raam. Ja, je raadt het al, tijd om er nog een keer voor te rennen. Wanneer je het kleine markeervakje bereikt, ga je eerst naar de ladder om Hugo omhoog te helpen. Ga dan door de opening aan je linkerhand om Hugo te ontmoeten die boven je staat.

Rust je wederom met steen uit en breng de hangende kist naar beneden zodat Hugo hem op zijn beurt voor je naar beneden kan brengen. Klim er dan overheen. Wees bereid om langs enkele vijanden te sluipen.

Volg de afbeeldingen als je hulp nodig hebt. Gooi voor de eerste bewaker een pot in het nabijgelegen gedeelte van de tuin, zodat je de vrijheid hebt om onopgemerkt te bewegen.

Wat betreft de tweede bewaker, pak een pot van de bank of het vat en verstop je dan in het gras. Gooi een pot in het nabijgelegen deel van de tuin, zodat je het gebied onbesmet kunt verlaten via het hek tegenover je.

Tijd om weer te rennen! Je komt snel bij een huis. De deur die naar buiten leidt, is echter op slot. Om het huis te verlaten, help Hugo door het kleine raam zodat hij de deur voor je kan openen.

Het is echter nog niet voorbij. Tijd om weer te rennen. Je bereikt wat een doodlopende weg lijkt te zijn, maar je wordt gered door een oude vrouw die je welkom heet in haar huis.

Pak de kleren uit de kist op de bovenste verdieping

De oude dame geeft ons zelfs wat droge kleren. Zulke vrijgevigheid komt een lange weg! Loop naar boven en pak de kleren uit de kist zodat Amicia en Hugo ze kunnen aantrekken. 
Terwijl je hier bent, pak je een verzamelobject (Curiosity 4Incense and Herbs).

Hugo mist Beatrice nog steeds en stelt voor haar te gaan zoeken. Amicia staat erop te doen wat de oude vrouw voorstelde: Laurentius gaan zoeken. Hugo ontsnapt naar beneden.

Praat met de oude dame

Loop naar beneden om een ​​nieuw filmpje te beginnen waarin de oude dame, Clervie en Amicia praten over wat er in het dorp is gebeurd. Ze vertelt ons dat we, om meer over Laurentius te weten te komen, de monniken van een nabijgelegen kerk moeten vragen, maar niemand durft daar nog heen. Waarom? Clervie merkt Amicia’s slinger op en nodigt ons uit om haar werkbank te gebruiken om hem te upgraden.

Pak het gereedschap van dichtbij de werkbank

Ga naar de werkbank om het gereedschap uit de ton te halen.

Pak het stuk leer uit de achtertuin

Ga nu naar de achtertuin en pak het stuk leer bovenop een stapel in de linkerhoek van het gebied.

Bevestig de draagband op de werkbank

Ga nu terug naar binnen en gebruik de werkbank om je eerste upgrade te maken. Volg de zelfstudie op het scherm om te bepalen wat nodig is om door te gaan.

Praat met de oude dame

Ga terug naar de eetkamer om nog een keer met Clervie te praten. Er volgt een nieuw tussenfilmpje waarin Hugo een herrie maakt met een hamer. Hugo wil zijn moeder zien en wordt ongeduldig. Amicia besluit hem de waarheid te vertellen, maar niet zo tactvol.

Hugo reageert hard, denkend dat Amicia tegen hem liegt. Hugo rent weg in woede. Ugh, Hugo! Tijd om achter hem aan te gaan.

Volg en bescherm Hugo

Haast je achter Hugo door door de deur in de achtertuin naar buiten te gaan.

Gelukkig is het pad vrij lineair. Ren vooruit, beklim de muren en de trap op.

Terwijl Amicia haar excuses aanbiedt, wordt Hugo lastiggevallen door een bewaker. Rust snel je slinger uit met een steen en dood de vijand.

Ga dan verder door de kapotte poort, ren de trap op en klim uiteindelijk de muur op.

Tijd om van een omvangrijke, gepantserde vijand af te komen. Het doel hier is om de bewaker van delen van zijn pantser te ontdoen door met stenen naar hem te slingeren elke keer dat zijn knots op de grond vast komt te zitten. Om zijn bijl vast te houden, moet je je ontwijking timen met wanneer hij naar je zwaait. Richt dan met een steen op het pantser totdat het dradenkruis geel wordt. Laat los als het geel wordt. herhaal dit, zorg ervoor dat je altijd vermijdt als hij met zijn knots slingert. Als het je raakt, is het spel voorbij. Het laatste stukje bepantsering dat naar beneden moet, is de helm. Op dat moment kun je hem in één keer doden door op zijn hoofd te schieten.

Als het gevecht voorbij is, worden Hugo en Amicia weer herenigd en besluiten ze de kerk binnen te gaan om hun gevaarlijke reis naar de alchemist voort te zetten.

Zodra je de kerk binnengaat, eindigt Hoofdstuk 2.

Dit besluit Hoofdstuk 2: The Strangers in A Plague Tale: Innocence. Nu begint Hoofdstuk 3: Retribution.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Innocence: The De Rune Legacy
Volgend artikelA Plague Tale Innocence: Retribution

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here