A Plague Tale Innocence: The De Rune Legacy

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

The Rune Legacy is Hoofdstuk 1 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hoofdstuk 1: The De Rune Legacy.


Collectibles: 
Duck Whistle (Gift), Spices (Curiosity), Tablecloth (Curiosity)

Trofeeën: More Practice, The De Rune Legacy


Doelen:

 • Vooruitgang door het bos
 • Verzamel rotsen voor de slinger
 • Schiet op de appels
 • Volg Lion
 • Besluip het jonge everzwijn
 • Schiet op het hoofd van het everzwijn
 • Zoek Lion
 • Vind Beatrice in Hugo’s Quarters
 • Vind Hugo
 • Ga uit het huis
 • Volg Beatrice
 • Ontsnap aan de inquisitie

Video Guide:

Walkthrough:

Vooruitgang door het bos

Amicia en haar vader zijn in het bos voor de dagelijkse slag. Volg je vader het bos in tot je je eerste slinger-oefenterrein bereikt.

Raap de rotsen bij de stam vlakbij op en ga naar de appelboom om te slingeren.

Schiet op de appels

Houd ingedrukt en laat los wanneer de treffer geel wordt. Je vader geeft je 10 seconden om alle appels neer te halen. Probeer er zoveel mogelijk te raken voordat de tijd om is, maar maak je er niet te druk om. Hoewel dit deel uitmaakt van je training, is het NIET nodig om alle appels binnen de 10 seconden te raken om de trofee More Practice te ontgrendelen.

Volg Lion

Ondertussen heeft uw hond, Lion, iets geroken en is er achteraan gegaan. Volg hem en de aanwijzingen op het scherm om verder het bos in te gaan. Het blijkt dat Lion een wild zwijn heeft gespot.

Besluip het jonge everzwijn

Luister naar de instructies van je vader en gebruik het hoge gras om onopgemerkt te blijven en het everzwijn te benaderen.

Schiet op het hoofd van het everzwijn

Aangezien het voorlopig je enige inventarisitem is, zou Amicia al stenen moeten hebben uitgerust. In de omgeving liggen rotsen. Richt, hoewel onzichtbaar, op de snuit. Amicia’s vader feliciteert haar met haar katapult, maar het everzwijn is nog niet uitgeschakeld en Lion gaat er achteraan.

Zoek Lion

Lion is te ver weggelopen en Amicia maakt zich zorgen. Dwaal door het bos en het modderige water tot je bij een gat in de grond komt. Wees klaar om getuige te zijn van een hartverscheurende filmpje, kort nadat je het karkas van het wilde zwijn tegenkomt. Daarna zijn we terug op het landgoed de Rune met onze Amicia die nog steeds zichtbaar geschokt is door het verlies van haar geliefde hond.

Vind Beatrice in Hugo’s Quarters

Voordat we de wijk binnengaan, zijn er nogal wat dingen die we eerst nodig hebben. Terwijl je Amicia bestuurt, ga je naar rechts en aan je linkerhand zie je stallen. 
Beklim de ladder die je in de derde stal vindt om een verzamelobject te ontdekken (Gift 1 – Duck Whistle).

Ga nu terug naar het hoofdgedeelte van het landgoed tot je voor een grote deur staat. Ga naar rechts en loop tot je een klein gebied bereikt met wat karren onder een afdak. In dit gebied kun je je training voltooien door meer stenen te gooien met je slinger, waardoor je de trofee More Practice ontgrendelt. Schiet alle 6 de vazen stuk die op de tonnen staan.

Ga nu terug naar het hoofdgedeelte en ga de wijk binnen door toegang te krijgen via de kerk. 

Voordat we naar boven gaan, is er een verzamelobject dat we moeten vinden. Zodra je het kwartier binnenkomt, ga je naar rechts en ga je de keuken binnen.

Ga het gebied aan je linkerhand binnen en klim de ladder op. 
Draai je om en blijf lopen tot je een verzamelobject vindt (Curiosity 1 – Spices).

Ga nu terug naar de ingang van het kwartier en beklim de wenteltrap.

Betreed het gebied voor je, ga dan naar links door de eerste deur en op het bed vind je een nieuw verzamelobject
(Curiosity 2 – Tablecloth).

Open nu de deur bovenaan de wenteltrap. Hier ontmoeten we Amicia’s moeder, Beatrice, die druk bezig is met het vinden van een remedie voor Hugo en niet al te geïnteresseerd lijkt in tijd doorbrengen met haar dochter. Ondertussen hebben enkele inquisiteurs de boerderij bereikt en ontstaan ​​er problemen. Tijd om ons kleine broertje Hugo te zoeken.

Vind Hugo

Ga vanuit de moeders kamer door de deur links van haar bureau en je komt in een nieuwe kamer. Blijf rechtdoor gaan. Hugo speelt onder de tent in de hoek.

Ondertussen zijn de inquisiteurs op de binnenplaats op zoek naar Hugo om een ​​onbekende reden en lijken ze voor niets te stoppen. Amicia’s vader wordt gedood en we moeten het huis uit om niet opgemerkt te worden.

Ga uit het huis

Volg de instructies op het scherm om Hugo te roepen, die je zal bijstaan ​​als je probeert de plaats te verlaten. Ga terug van de weg waar je vandaan kwam en verstop je achter het bureau om de inkomende bewaker te ontwijken.

Verlaat de hoofdingang als hij niet kijkt. Baan je een weg naar de wenteltrap en wees altijd voorzichtig om bewakers te ontwijken.

Sluip langs de bewaker op de begane grond terwijl deze een niet-verdedigde vrouw dood en naar de keuken gaan.

Wacht tot de man gedood word door een speer op de grond valt en sluip langs de bewakers als ze bij de open haard een andere burger martelen en ga verder naar achteren en ga naar de kamer met een andere open haard en een pot.

Communiceer met de deur om de vertrekken te verlaten. Omdat een bewaker op het punt staat Amicia en Hugo te vermoorden, redt Beatrice je.

Volg Beatrice

Nadat je het huis hebt verlaten, moet je Beatrice volgen terwijl je langs een reeks bewakers sluipt. De sleutel om dit deel van het spel met succes te voltooien, is om zoveel mogelijk dicht bij Beatrice te blijven en naar haar te luisteren die zegt wanneer het veilig is om te gaan of niet. Voor het eerste gebied, hurk in het hoge gras en volg Beatrice.

Wacht in het tweede gebied tot Beatrice langs een bewaker loopt en volg haar naar een nabijgelegen muur waar jij en Hugo overheen kunnen klimmen.

In het derde gebied pak je de rotsen op de bank en richt je op de metalen pantserstukken in het midden van de tuin om de bewaker in de buurt af te leiden. De bewaker loopt erheen om het geluid te onderzoeken, zodat je de kans krijgt om verder te gaan.

Blijf je moeder volgen nadat je het harnas hebt geraakt en pak extra stenen als je ze nodig hebt.

Om de volgende bewaker af te leiden, doe je hetzelfde als bij de vorige. Richt op de metalen platen die aan de verre vogelverschrikker-achtige vleugel hangen en gooi je steen.

Blijf Beatrice volgen terwijl ze zich verschuilt achter een paar heggen. Ernaast staat een bank met wat potten erop. Grijp er een en houd vast om uit je inventaris te kiezen. Richt zoals op de afbeelding hieronder om de bewaker af te leiden en naar voren te kunnen lopen.

Je komt uiteindelijk bij een gesloten deur. Gelukkig zit er naast de deur een scheur in de muur die groot genoeg is voor Hugo om erdoorheen te kruipen. Laat Hugo los door op te drukken en hij zal naar de andere kant van de muur gaan om de deur voor je te ontgrendelen.

In het volgende gebied sluip je door de bomen als de bewaker voorbij komt en je moeder verder hurken. Beklim het open raam en luister naar Beatrice die Amicia eraan herinnert dat ze Hugo moet helpen over hekken en ramen te klimmen omdat hij te zwak is vanwege zijn gezondheidsproblemen.

Grijp Hugo en beklim het hek vlakbij, en verstop je dan snel weer in het hoge gras. Laat Hugo los en beklim de muur als de bewaker niet kijkt.

Terwijl je je in het gras tegenover je verstopt, pak je een pot als je die nodig hebt en gooi je deze in het gebied op de foto om de bewaker af te leiden.

Als de bewaker niet kijkt, druk dan op om Beatrice en Hugo bij je te roepen. Gooi indien nodig nog een pot zodat je genoeg tijd hebt om vooruit te blijven gaan. Blijf bij Beatrice en gooi een steen naar de vogelverschrikker-achtige vleugel om de volgende bewaker af te leiden. De bewaker loopt naar de vaan, maar het is nog steeds onveilig om over te steken. Wacht tot hij zich de rug toekeert om te voorkomen dat hij wordt gepakt.

Er komt een nieuwe film, waarin Lambert, de conciërge van het landgoed, ons zal helpen.

Beatrice vertelt ons dat Hugo genezing nodig heeft en de enige man die hem kan genezen is pater Laurentius. Een inquisiteur, Lord Nicholas, heeft ons echter gehoord en om haar kinderen te redden, besluit Beatrice zichzelf op te offeren. Terwijl Hugo niet kijkt, wordt Beatrice vermoord door Lord Nicholas. Maak je klaar om te vluchten voor je leven.

Ontsnap aan de inquisitie

Voor dit snelle gedeelte, houd je vast en blijf je het pad volgen. Het is vrij lineair. Er is alleen een splitsing. Hou links aan.

Zodra je de rivier bereikt, eindigt Hoofdstuk 1.

Dit concludeert Hoofdstuk 1: The De Rune Legacy in A Plague Tale: Innocence. Nu begint Hoofdstuk 2: The Strangers.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Innocence: Alle 17 Hoofdstukken
Volgend artikelA Plague Tale Innocence: The Strangers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here