A Plague Tale Innocence: The Ravens’ Spoils

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

The Ravens’ Spoils is Hoofdstuk 5 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hoofdstuk 5: The Ravens’ Spoils.

Verzamelobjecten: 
Gladiolus (Herbarium), Wheat Flail (Curiosity), Oliphant (Curiosity), Ballastella (Jacob’s Staf) (Gift)

Trofeeën: Savior, The Ravens’ Spoils

Doelen:

  • Volg het aquaduct
  • Steek het slagveld over

Video Guide:

Walkthrough:

Amicia en Hugo zijn erin geslaagd te ontsnappen aan het vuur en de hordes ratten van de boerderij van Laurentius. Naast hen is Lucas, de leerling-alchemist van Laurentius die vrijwillig zijn kennis van alchemie wilde gebruiken om de reis van Amicia en Hugo naar het kasteel te vergemakkelijken. Als ze het meer oversteken, vraagt ​​Amicia aan Lucas wat Hugo in zijn bloed heeft. Lucas zegt dat Hugo mogelijk getroffen is door de Prima Macula, een zeldzame aandoening die in het bloed van bepaalde families zit en die lijkt te zijn ontwaakt in Hugo’s bloed toen de grote plaag, de pest, uit barstte. Terwijl we onze reis voortzetten, zal de Prima Macula een grote rol spelen in Hugo’s leven.

Volg het aquaduct

Tijd om naar het aquaduct te gaan. Dat lijkt de veiligste en snelste manier om bij Chateau d’Ombrage te komen. Het eerste waar we voor moeten zorgen, is een verzamelobject (Herbarium 3 – Gladiolus). Begin te lopen in de richting van het aquaduct en als je er dichtbij komt, ga je linksaf en moet je een behoorlijk stuk terug lopen om bij de locatie van het Herbarium te komen. Het pad is lineair en aan het einde ervan is het verzamelobject. Gebruik de plaatjes als dat nodig is.

Keer nu terug en ga verder onder het aquaduct door tot je bij een enorm slagveld komt.

Steek het slagveld over

Verspreid over het slagveld liggen talloze lijken van mensen die zijn omgekomen in de strijd of het slachtoffer zijn geworden van de pest. Amicia, Hugo en Lucas hebben niet veel keus, ze moeten oversteken. Blijf rechtdoor gaan, volg de fakkels en kort daarna zal de plaats wemelen van de ratten. Steek de vuurpot onder de gevallen bak aan en doe hetzelfde voor degene in de buurt. Blijf van de ene fakkel naar de andere rennen en gebruik daar waar nodig de Ignifer.

Loop door tot je bij een grote houten structuur komt met twee manoeuvreerbare handvatten. Kijk omhoog en gebruik Ignifer bovenop de grote houten paal, gebruik dan de handvatten met Lucas om het naar beneden te brengen om een ​​pad voor Hugo te creëren. Hugo zal een stok voor je gaan halen. Gebruik de vuurpot bij u in de buurt om de stok aan te steken en ga verder.

Je zult wat gras bereiken. Verberg je erin om te voorkomen dat je wordt opgemerkt door de nabijgelegen bewaker. Rust je met een steen uit en richt op de lantaarn van de bewaker om deze te laten vallen. De bewaker wordt gedood door de ratten en terwijl ze het lichaam verslinden, heb je vrije ruimte om verder te gaan.

Steek de brug over en rust in het volgende verlichte gebied Ignifer uit om een ​​vuurpot aan te steken. Ga naast de vuurpot staan ​​en rust jezelf met een steen uit om de kettingen los te maken en de ophaalbrug te laten vallen en de ratten eronder te doden. Een bewaker wordt gewaarschuwd. Pak nog een steen en schiet hem met het hoofd. Betreed de houten toren en sla een voorraad knutselmateriaal in.

Om verder te gaan, klim je de ladder op en werp je een Ignifer-projectiel op de vuurpot op de kar in de verte. Ga dan terug naar beneden en pak een stok. Steek het aan met de nabijgelegen fakkel en ga naar de kar.

Nu is het hoofdpad aan de rechterkant, maar we moeten eerst naar links voor een verzamelobject
(Curiosity 9 – Wheat Flail). Benader de kar en duw hem naar links. Stop halverwege voor de bewaker en neem even de tijd om hem vast neer te halen met een steen uit je slinger. Doe je dit niet zal de bewaker op je afkomen en heb je maar heel even de tijd om hem te raken. Ga dan verder, het verzamelobject bevindt zich in een kist naast de bewaker. Nadat je het verzamelobject hebt gepakt, keer je om om terug te gaan naar de kar. Vervolg nu het pad naar de andere bewaker.

Duw de kar deze keer naar rechts. U waarschuwt een bewaker, wat u ook doet. Stop even met het duwen van de kar, richt op zijn lantaarn met een steen, de bewaker zal nu verslonden worden door de ratten. Ga verder tot de kar vast komen te zitten in de modder.

Nieuwe bewakers patrouilleren in dit gebied, maar om door te gaan hebben we vuur nodig. Besluip achter de bewaker en doe niets. Terwijl hij begint te lopen, volgt hij hem door gehurkt te lopen. Probeer zo dicht mogelijk bij het licht van zijn fakkel te blijven. Pak dan de fakkel van de muur en keer terug naar Hugo en Lucas om te voorkomen dat ze in paniek raken.

Ga dan verder naar links totdat je een tweede montageplek voor je fakkel bereikt en een richel waar je overheen kunt klimmen.

Blijf in het volgende gedeelte dicht bij het licht en rust je uit met stenen uit om de kadavers voor de ratten neer te schieten.

Voordat je de houten structuur aan de rechterkant binnengaat, ga je naar links en aan het einde van het pad vind je een verzamelobject (Curiosity 10 – Oliphant).

Ga dan de houten structuur binnen.

Hier vind je een soldaat die om hulp smeekt. Dit is onze kans om de hoofdstuk specifieke trofee Savior te ontgrendelen. Pak eerst de fakkel van de montageplek en ga verder tot je de eerste opening oversteekt. Kijk naar links en je ziet een nieuwe bergplek voor de fakkel. Plaats hem hier want als je gewoon met de fakkel naar hem toe loopt, zullen de ratten hem opeten. Rust dan een Ignifer-projectiel uit en richt op de lantaarn naast hem. Door dit te doen, red je de soldaat en als dank voor je vrijgevigheid zal hij niet aan de bel trekken. Dit ontgrendelt meteen de trofee Savior

Pak nu nog een keer de fakkel en baan je een weg naar het einde. Je verliest de fakkel en in het volgende gebied wacht ons een nieuwe puzzel. Verberg je achter de muur en gebruik het nieuwe inventarisitem dat Lucas je geeft, Somnum. Meng het door elkaar, benader dan stilletjes de bewaker van achteren en druk op wanneer daarom wordt gevraagd. Gebruik dan Ignifer op de nabijgelegen fakkel en benader het nieuwe apparaat.

Het gebied wemelt van de ratten, dus we moeten een pad voorwaarts maken. Laat Lucas de hendel gebruiken om de schommel omlaag te brengen en ga er dan met Hugo dichter naar toe.

Even nadat de touwen van het mechanisme zijn gebogen, laat Lucas los en begint het apparaat te slingeren. Gebruik het momentum om over te steken en de trap op te gaan.

Gebruik vervolgens Ignifer om de fakkel over de poort aan te steken en geef Hugo dan de opdracht om door het gat te kruipen en een stok voor je te pakken. Pak de stok en gebruik de nabijgelegen fakkel om hem in brand te steken.

Ga snel de trap af en ga naar rechts. Onder de ratten bevindt zich een verzamelobject (Gift 5 – Ballastella) naast een zwaard. Gebruik de afbeelding voor hulp.

Steek vanaf de verzamellocatie een stok aan en keer terug naar je stappen. Pak nog een stok van de trap en vraag Hugo om het apparaat nog een keer te activeren. Terwijl het apparaat zwaait, ga je naar hem terug met je onverlichte stok.

Steek de stok in brand en ga verder door de stenen boog. Wanneer je de eerste fakkel bereikt, laat je de stok vallen en ren je van de ene fakkel naar de volgende. Ondertussen vernietigt een enorme explosie een deel van het aquaduct.

Ga de weg op en werp Ignifer naar de nabijgelegen hooiberg. Ren naar het blok en klim erover.

Maak vervolgens de kar los en volg hem terwijl hij tussen nog meer ratten afdaalt. Zorg ervoor dat Lucas je bijhoudt terwijl je het volgt.

Een nieuwe bewaker patrouilleert nu op het slagveld. Rust jezelf uit met een rots uit en werp hem naar zijn lantaarn. Nadat je hem hebt vermoord, gaat een van de deuren van de houten toren erboven open. Om de zee van ratten over te steken, rust een rots uit om hem los te maken.

Draai 180 ° en werp Ignifer naar de fakkel achter je, pak dan een stok en steek deze aan met de laatste fakkel die beschikbaar is voor de ratten.

Aan het einde van dit gedeelte is een muur waar je overheen kunt klimmen, maar pas nadat je Hugo door nog een van zijn aanvallen hebt gesteund.

Voor de volgende sectie moeten we langs een andere reeks bewakers sluipen. Wacht tot de weg voor je vrij is van vijanden en hurk dan achter de muur om ongezien verder te gaan. De beste manier om voorbij dit gebied te komen, is door alle bewakers volledig te negeren en degene die op je pad staat met Somnus gewoon uit te schakelen. Nogmaals, negeer alle andere bewakers.

Ga gewoon door naar een andere muur om te klimmen. Als we het einde van het level naderen, heeft een bewaker twee overvallers gezien die weten te ontsnappen. Amicia wil hen volgen, maar terwijl ze ontsnappen, reist Hugo en wordt Amicia betrapt op haar poging om hem te redden. Zodra Amicia bewusteloos is geslagen, eindigt hoofdstuk 5.

Dit besluit Hoofdstuk 5: The Ravens’ Spoils in A Plague Tale: Innocence. Nu begint Hoofdstuk 6: Damaged Goods.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Innocence: The Apprentice
Volgend artikelA Plague Tale Innocence: Alive

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here