A Plague Tale Innocence: The Path Before Us

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

The Path Before Us is Hoofdstuk 7 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hoofdstuk 7: The Path Before Us.

Verzamelobjecten:
Horseshoe (Curiosity), Hawthorn (Herbarium), Map (Curiosity), Alchemist Cart 1/5, Vinegar (Gift)

Trofeeën: The Path Before Us

Doelen:

 • Volg Melie
 • De rivier oversteken
 • Bereik Melie’s schuilplaats
 • Ontsnap aan de inquisitie
 • Red Lucas
 • Zoek en betreed het aquaduct
 • Steek het meer over
 • Vind het kasteel
 • Bereik het kasteel
 • Bereik de woonruimte
 • Verjaag de ratten in de put
 • Bereik de woonruimte
 • Verjaag alle ratten de put in

Video Guide:

Walkthrough:

Volg Melie

Amicia, Hugo en Melie wisten levend uit het kamp te ontsnappen. Er is een schuilplaats in de buurt van Melie en Arthur weten die op weg naar het kasteel. Voor je eerste doel loop je gewoon met Melie tot je bij een rivier en een watermolen komt.

De rivier oversteken

Om de rivier over te steken moeten we een simpele watermolenpuzzel oplossen. Laat Melie eerst de deur openen om toegang te krijgen tot het watermolen-puzzelgebied. Om de puzzel op te lossen moet je 4 verschillende handvatten manoeuvreren om Amicia, Hugo en Melie te laten oversteken. Om het gemakkelijker te maken, gaan we de handvatten met letters noemen. Degene die zich het dichtst bij de ingang bevindt is A, degene rechts van de ingang is B, de tegenovergestelde A is C en degene rechts van C is D.

Begin door met Amicia aan hendel A te draaien. Dit zal de waterstroom vertragen, maar het is niet genoeg voor Hugo of Melie om over te steken.

Vraag Hugo om hendel B te bedienen. Hierdoor stopt de molen en kan Melie oversteken. Laat Melie communiceren met handvat D.Door interactie met handvat D kan Amicia handvat A loslaten.

Bedien nu hendel C om Hugo te laten oversteken. Als het correct is gedaan, zou een pictogram boven Hugo’s hoofd moeten verschijnen om aan te geven dat het oké is om hendel B los te laten. Terwijl Melie en Amicia hun hendels gesloten houden, zal Hugo zonder al te veel moeite oversteken. Puzzel opgelost.

Bereik Melie’s schuilplaats

Voordat we verder gaan, is er een verzamelobject (Curiosity 13 – Horseshoe) dat we moeten pakken. Rechts van de werkbank zie je een opening. Gebruik je slinger om het slot van de deur aan de andere kant stuk te gooien. Keer dan terug op je schreden en klim met Melie door het raam. Het hoefijzer hangt links van de kamer aan een houten plank.

Laten we nu verder gaan door tegen de balken tegenover de werkbank te trappen.

Als we bij het dorp aankomen, is er nog een verzamelobject (Herbarium 4 – Hawthorn) dat we moeten ophalen. Ga naar het noorden, naar het laatste verwoeste huis in de verte. Binnenin vind je het verzamelobject.

Sluit je weer aan bij Melie en loop omhoog om een ​​luik te bereiken en de schuilplaats van Melie en Arthur binnen te gaan.

In de schuilplaats leren Melie en de weeskinderen elkaar beter kennen. Melie verwacht betaling voor het redden van Amicia en Hugo. Ze kreeg bericht van Lucas dat de wezen rijk zijn. Melie heeft echter medelijden met de situatie waarin ze zich bevonden en houdt al snel op. Melie nodigt Amicia en Hugo uit om uit te rusten. Veiligheid is echter niet blijvend. De inquisitie is weer op ons af. Tijd om rustig te ontsnappen.

Ontsnap aan de inquisitie

Volg Melie door de tunnels. Kort daarna zie je een bewaker die het pad voor je blokkeert. De bewaker heeft een helm en er zijn geen ratten, dus onze huidige uitrusting zal geen enkel doel dienen. Gelukkig heeft Melie Devorantis, een brouwsel dat je gezicht verbrandt en staal smelt, perfect om langs de bewaker te komen. Neem Devorantis van Melie, maak er een paar en richt op de helm van de bewaker. Terwijl de bewaker zijn helm afzet, rust je jezelf met een steen uit en richt je op het hoofd. Wanneer de bewaker stopt met bewegen, laat je los om hem te doden.

Ga verder en om bij het volgende gedeelte te komen. Dit gedeelte is opgesplitst in een eerste klein bosgebied en een tweede groter gedeelte. Beide secties worden zwaar bewaakt en om levend over te komen moet je een aantal bewakers uitschakelen. Gebruik hiervoor eenvoudige stenen voor bewakers zonder helm en Devorantis + stenen voor degenen die er een dragen. Gebruik bij het werpen van Devorantis + om te voorkomen dat u wordt gespot en in het gras blijft. Om over het eerste gebied te komen, kun je ofwel stealth gebruiken en onopgemerkt overkomen, of je kunt de twee bewakers afvoeren door afleidingsmiddelen en een mix van Devorantis en stenen te gebruiken. Kies je strategie en ga verder naar het tweede grotere gebied.

In het tweede gebied zal Melie je aanraden om eerst te gaan en enkele vijanden neer te halen terwijl zij en Hugo verborgen blijven in het gras. Als je ervoor kiest om Melie’s plan te volgen, druk dan om Hugo los te laten, maar denk eraan om niet te ver bij hem vandaan te gaan, anders zal hij in paniek raken. Om extra problemen te voorkomen, vond ik het persoonlijk gemakkelijker om Hugo de hele tijd bij Amicia te laten blijven. Het is echter aan jou. Nu zullen de bewakers zich splitsen en op zoek gaan naar Hugo.

Bij het uitschakelen van enkele van de bewakers met de bovengenoemde strategie, is het gebruik van stealth hier veel belangrijker, want als één bewaker wordt gewaarschuwd, zullen alle bewakers op je af stormen, wat jou of je medewerkers een zekere dood garandeert.

Voordat we naar de valhek in de verte gaan, moeten we een korte omweg maken voor een verzamelobject (Curiosity 14 – Map) dat onder een tent aan de noordoostkant van het gebied is gevonden. Het gebied wordt echter goed bewaakt, dus we moeten de twee vijanden uitschakelen die in het gebied patrouilleren. Als je bij het grasveld op de eerste foto hieronder komt, heb je een controlepunt bereikt.

Ga stilletjes naar het grasveld voor je, maak wat Somnum en rust het uit. Loop stilletjes achter de bewaker die het dichtst bij je staat en gebruik hem om hem neer te halen. Door andere middelen te gebruiken, waaronder Devorantis, wordt de bewaker in de buurt gewaarschuwd.

Wat betreft de overgebleven bewaker, je kunt Devorantis en stenen gebruiken of een andere Somnum maken en hem op deze manier neerhalen. Welke manier u ook verkiest. Ga dan naar de tafel om het verzamelobject te pakken.

Na het uitschakelen van de laatste paar bewakers aan het einde van het gebied, nadert u de valhek die helaas naar beneden is. Gelukkig voor ons is er een zij-ingang. Lucas is gevangengenomen.

Red Lucas

Om Lucas te redden, gebruik je simpelweg een Devorantis + stenen combo.

Zoek en betreed het aquaduct

Nadat je Lucas hebt gered, volg je Melie die niet in de stemming lijkt te zijn om te dollen.

Kort daarna ontmoet je een kleine groep ratten, maar we kunnen er niet overheen met onze huidige uitrusting. Gelukkig voor ons heeft Lucas een nieuw apparaat voor ons: Luminosa, een bom, een bijproduct van Ignifer. Nu, voordat we verder gaan, een paar woorden over Luminosa: Luminosa is het duurste wapen om in het spel te maken, maar het is verplicht om bij de meeste karren in het spel te komen. Zorg ervoor dat je altijd genoeg middelen hebt om er een te maken en gebruik deze ALLEEN om toegang te krijgen tot de Alchemist Carts. Luminosa dient niet echt een ander doel in het spel, omdat de meeste door ratten besmette gebieden kunnen worden gepasseerd door de omgeving of andere soorten munitie te gebruiken. Met uitzondering van Ignifer en een paar andere soorten munitie, onthoud dat de meeste van je knutselmaterialen moeten worden gebruikt voor upgrades van je sling en uitrusting. Maak nu Luminosa in je inventaris en werp het naar de ratten.

De ratten zullen verbranden, waardoor je kunt oversteken.

Zorg ervoor dat je de Alchemist Cart (1/5) betreedt voor de trofee Resource Sharing. Als je klaar bent met knutselen in de Alchemist Cart, ga je verder op het pad naar de “ackyduck”. Klim de richel op en wanneer je de ladder bereikt, rust je jezelf met een steen uit om hem neer te halen en hem te kunnen beklimmen. Ga door de geheime ingang om het aquaduct binnen te gaan.

Steek het meer over

Rust jezelf in de grot met een steen uit om de ophaalbrug los te maken en over te steken.

Laat Melie en Lucas de hendels bedienen om het meer over te steken. Deze brengen de boot naar uw kant van het meer. Stap op de boot en als je aan de andere kant van het meer bent, bedien je de tweede hendel om de boot terug te brengen naar Lucas en Melie en ze te laten oversteken.

Vind het kasteel

Laat Melie nu de deur op slot doen om weer een ander gebied met ratten binnen te gaan. In dit gebied moet je de handvatten gebruiken om de vuurpotten te verplaatsen om de ratten in de put te vangen. Wanneer je de kamer voor het eerst binnenkomt, draai je naar links en duw je tegen de eerste vuurpot om de eerste zwerm ratten in de put te vangen.

Klim dan de ladder af en benader de witte verf op de tegenoverliggende muur om Melie een boost te geven. Je hebt haar nodig om een ​​deur te openen om Lucas en Hugo erdoor te helpen.

Nadat je met Melie omhoog bent geklommen, ga je naar rechts en gebruik je Ignifer om een ​​tweede vuurpot aan te steken, keer je terug en duw met de hulp van Melie de ophaalbrug naar beneden met .

Loop nu terug naar de andere kant en Melie zal automatisch voor de deur zorgen. Nu zullen Hugo en Lucas oversteken. Duw ten slotte op de tweede vuurpot om de tweede groep ratten in de put te vangen. Gebruik nu de ladder tegenover je om naar beneden te klimmen en verder te gaan.

Blijf doorgaan tot je bij een grote houten deur komt. Duw het open om het kasteel in de verte te onthullen.

Bereik het kasteel

Begin door de trap op te gaan.

Als je na de eerste trap op het kruispunt komt, ga je scherp naar links. Er is een verzamelobject (Gift 7 – Vinegar) dat  we nodig hebben voordat we verder gaan. Ga de trap op en vraag Melie om de deur voor je open te maken. Het verzamelobject ligt op een houten tafel in de kamer.

Voor het volgende gedeelte moet je je tempo bepalen met de bliksemschichten. Ratten zijn bang voor alles dat licht is. Bliksemschichten zijn een lichtbron. Dus, elke keer dat de bliksem inslaat, beweeg dan snel verder.

Soms moet je Ignifer gebruiken om het te kunnen halen.

Zorg ervoor dat uw reisgenoten altijd bij u in de buurt zijn. Help Hugo de richel te beklimmen en dan hurken om onder de balken door te lopen en het kasteel binnen te komen.

We zijn nog niet veilig. We moeten de woonruimte bereiken, maar de plaats is bezaaid met ratten. Begin met het aansteken van de vuurpot aan de rechterkant van de put. Laat Melie dan de deur achter je ontgrendelen en loop naar boven en weer naar buiten.

Nadat ze weer naar buiten zijn gegaan, zullen Hugo en Lucas Melie en Amicia verlaten om de puzzel op te lossen en een veilige manier voor hen allemaal te vinden om bij de woonruimte te komen.

Bereik de woonruimte

Bedien de eerder aangestoken vuurpot. Nu is het veilig om de ladder af te klimmen.

Pak er een stok uit, gebruik de vuurpot om hem aan te steken en ga recht tussen de ratten door om een ​​andere vuurpot te benaderen en aan te steken. Beklim vervolgens de ladder links van de vuurpot die je zojuist hebt aangestoken.

Verjaag de ratten in de put

Gebruik het apparaat om de ratten in de put af te weren en laat ze dan los. Zonder ratten onderweg, zal Melie zich bij je voegen.

Bereik de woonruimte

Gebruik nu Melie’s hulp om de ophaalbrug naar beneden te duwen en toegang te krijgen tot het nieuwe apparaat.

De ratten zitten helaas aan de verkeerde kant van de vuurpot, maar Melie biedt aan om ons nogmaals te helpen. Gebruik Ignifer om de vuurpot aan te steken en klim dan de ladder af om Melie te instrueren om het apparaat voor je te bedienen.

Omdat je licht nodig hebt om over te steken, moet je bewegen wanneer de vuurpot beweegt. Als de vuurpot stopt, gebruik dan Ignifer om de vuurpot die je voor je ziet aan te steken.

Als je het eenmaal hebt aangestoken, kijk dan naar links om een ​​andere vuurpot te zien die ook moet branden. Benader de nieuw aangestoken vuurpot en klim de muur op waar je witte verf ziet.

Verjaag alle ratten de put in

Duw tegen de nieuw aangestoken vuurpot om het buitenste gebied vrij te maken. Dit zal een deel van de ratten van het buitengebied naar het binnengebied duwen.

Richt de camera vervolgens op Melie om haar te vragen het apparaat los te laten. Nu zullen meer ratten de put in worden gedreven. Er zijn echter nog een paar ratten over die we ook op moeten ruimen.

Gebruik de allerlaatste vuurpot om het terug te brengen naar zijn oorspronkelijke positie.

Klim nu de ladder af en sluit je aan bij Melie op een nieuw klimpunt. Beklim de houten richel en laat de ophaalbrug met Melie zakken.

Klim nu terug naar beneden zoals je vandaan kwam en zodra je de vuurpot nadert die het dichtst bij je in de buurt is, zal Melie het apparaat bedienen. Ren ermee mee en gebruik Ignifer op de onverlichte vuurpot in het buitengebied van de tuin.

Pak dan een stok, steek hem aan en gebruik hem om door de ratten heen om naar een andere ladder te gaan.

Laat de stok vallen en beklim de ladder en ga op de vuurpot duwen om meer ratten dichter bij de put te duwen.

Klim de ladder af en ga terug waar je verf op de muur zag. Beklim deze muren opnieuw en duw de vuurpot om nog meer ratten dichter bij de put te krijgen.

Dan zal Melie automatisch het apparaat loslaten om de laatste zwerm ratten de put in te sturen. We zijn eindelijk veilig en kunnen genieten van een goede nachtrust en een warm vuur.

Dit besluit Hoofdstuk 7: The Path Before Us in A Plague Tale: Innocence. Nu begint Hoofdstuk 8: Our Home.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Innocence: Retribution
Volgend artikelA Plague Tale Innocence: Our Home

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here