A Plague Tale Innocence: Retribution

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

Retribution is Hoofdstuk 3 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van hoofdstuk 3: Retribution.

Verzamelobjecten:  
Rosary (gift), Carnations (herbarium), brew (curiosity), Crusader Tabard (curiosity)

Trofeeën: Retribution

  • Verken de kerk
  • Volg de priester
  • Ontsnap aan de ratten
  • Bereik de ingang van de crypte
  • Verlaat het klooster

Video Guide:

Walkthrough:

Verken de kerk

Amicia en Hugo hebben hun toevlucht gezocht in de dorpskerk en zijn nu dichter bij Laurentius. Laten we beginnen met het oppakken van een verzamelobject (Gift 3 – Rosary) dat je aan de rechterkant van het altaar aan het einde van het rechterpad kunt vinden. Ga dan terug om een ​​ladder te beklimmen.

Op het kerkhof moedigt een priester ons aan om de plaats te verlaten omdat er gevaren op de loer liggen. Toch is Amicia eigenwijs en wil ze doorgaan met het zoeken naar Laurentius. Baan je een weg over het dak naar een verbrijzelde slaapzaal. Hier zijn enkele handige materialen te vinden.

Vervolg het enige beschikbare pad tot je het kerkhof bereikt. Hier zal Hugo een bloem benaderen en daarmee een nieuwe verzamelstreng introduceren, Hugo’s Herbariums. Pak het verzamelobject (Herbarium 1 – Carnations) op en ga verder.

Amicia en Hugo ontmoeten de priester, smekend om hulp en vertelt waar ze Laurentius kunnen vinden. Om bij hem te komen, moeten ze door de kerkers van de kerk komen.

Volg de priester

Loop met de priester mee. Kort daarna zul je erachter komen waarom de priester zo onvermurwbaar was om de kerk te verlaten. In feite is de kerk geteisterd door ratten die letterlijk de priester verslinden als het licht van de kaarsen van de crypte uitgaat. De sleutel tot overleven met de ratten in het spel is vuur.

Ontsnap aan de ratten

Met de fakkel in je hand, jaag je de ratten weg terwijl je afdaalt in de crypte. Plaats de fakkel op de montageplek en help Hugo de barricade op.

Om verder te komen, verbrand je een stok en ga je door de gang. Onthoud dat houten stokjes maar een paar ogenblikken branden, dus zorg ervoor dat het telt. U kunt uw stok laten vallen en uitzetten door op te drukken. Pas op dat u niet te midden van ratten bent als u dat doet.

Bereik de ingang van de crypte

De hoofdingang van de crypte wordt geblokkeerd door een horde ratten, dus we moeten een andere weg naar binnen zoeken. Beklim de houten omheining die beschermd is door licht en ga de gang in.

Om de ratten weg te jagen, gebruik je een steen om de kroonluchter van het plafond te laten vallen.

Klim in de nieuwe kamer de ladder op en gooi een steen naar een van de kettingen van de kroonluchter om een ​​lichte schommel te creëren. Je zult de kroonluchter moeten gebruiken terwijl hij zwaait om hem in één stuk over te steken.

Voordat je door de kamer rent, ga je scherp rechtsaf een nis in de muur in. 
Hier vind je een verzamelobject (Curiosity 5 – Brew).

Nadat je het verzamelobject hebt opgepakt, ga je verder langs het lineaire pad en ga je de spiraalvormige trappen op. Je komt terecht in een keuken waar een nieuwe horde ratten op je wacht. Schiet op de hangende hammen om ratten naar zich toe te trekken en baan je een weg door de kamer.

Help Hugo en jezelf over het hek en maak de deur voor je open. Sla hier een voorraad knutselmateriaal in en beklim de houten tafel om een ​​pad te creëren. Breng de ham naar beneden om de ratten af ​​te leiden en til de houten balken op om een ​​hoekje te creëren waar Hugo onder kan kruipen.

Om door de kamer te komen, gebruikt Hugo de fakkel om licht te laten schijnen op de ratten op je pad. Het is jouw taak om binnen het glanzende gebied te blijven. Hugo zal dan Amicia de fakkel geven.

Plaats de fakkel op de montageplek bij de barricade en klim er overheen om een ​​trap af te lopen.

Pak hier een stok, steek hem in brand en steek de vuurpot in de volgende kamer aan.

Zoek nu op waar Hugo is om twee kroonluchters te vinden die je naar beneden kunt slingeren, de ene is verlicht, de andere niet. Pak een stok van de nabijgelegen stapel en steek degene aan die dat niet is.

Ga nu terug om nog een stok te pakken, maar steek hem deze keer aan met de vuurpot die je zojuist hebt aangestoken. Benader daarmee de vuurpot die Hugo liet vallen en steek hem zelf aan.

Nadat de vuurpot is aangestoken, komt Hugo de ladder af, maar voordat we verder gaan, is er een verzamelobject 
(Curiosity 6 – Crusader Tabard) dat we moeten ophalen. Beklim de ladder waar Hugo vandaan kwam. Het verzamelobject ligt in een houten kist naast enkele dakpannen.

Ga nu terug naar beneden en steek een stok aan om veilig bij een nieuwe deur te komen die Amicia moet ontgrendelen. Beklim de barricade en we hebben eindelijk de ingang van de crypte bereikt. Het is nu tijd om uit het klooster te ontsnappen.

Ontsnap aan het klooster

Pak een stok van de trap, steek hem aan met de fakkel in de buurt en baan je een weg door de gang door de ratten. Als je het einde bereikt, vind je een vuurpot. Steek het snel aan met wat er nog over is van de stok en vervolg het pad nadat je een nieuwe stok hebt aangestoken.

Aan het einde van de tweede gang vind je een nieuwe vuurpot om aan te steken.

Beklim het hek en ren als een gek, lichtjes naar links en rechts slingerend om de ratten te ontwijken en levend en wel uit de catacomben te komen.

Als je eenmaal uit het klooster bent ontsnapt, eindigt Hoofdstuk 3.

Dit concludeert Hoofdstuk 3: Retribution in A Plague Tale: Innocence. Nu begint Hoofdstuk 4: The Apprentice.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Innocence: The Strangers
Volgend artikelA Plague Tale Innocence: The Path Before Us

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here