A Plague Tale Innocence: Remembrance

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

Remembrance is Hoofdstuk 15 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hoofdstuk 15: Remembrance.

Verzamelobjecten: 
Rockfoils (Hebarium)

Trofeeën: Remembrance


Doelen:

 • Bereik de kasteelmuren
 • Sluit je aan bij Arthur
 • Verplaats de eerste vuurpot
 • Plaats de centrale vuurpot naast de pit
 • Bereik de wallen en plaats de laatste vuurpot naast de pit
 • Sluit je aan bij Arthur
 • Volg het pad dat is vrijgemaakt door Arthur
 • Maak een pad vrij voor Arthur
 • Bescherm Arthur totdat hij de wallen bereikt
 • Sluit je aan bij de anderen binnenin
 • Ontsnap door de wallen
 • Ontsnap aan Nicholas
 • Nicholas vermoorden

Video Guide:

Walkthrough:

Bereik de kasteelmuren

Een maand later heeft Amicia Hugo op de een of andere manier nog niet opgegeven. De zon gaat onder en de vuurpotten moeten worden aangestoken met het oog op de ratten.

Voordat we dit doen, moeten we een verzamelobject (Hebarium 12 – Rockfoils) pakken. Loop door de enige open deur en neem een ​​scherpe bocht naar rechts. Het verzamelobject bevindt zich aan het einde van dit gedeelte.

Als je klaar bent, ga je naar de hoofdingang van de Grote Zaal (trap af naar benenden) waar Melie en Arthur ruzie hebben. Amicia zal hem onderbreken en Arthur’s hulp vragen om de vuurpotten te ontsteken, terwijl Melie Lucas zal helpen een kist te ontgrendelen.

Sluit je aan bij Arthur

Als je klaar bent met verkennen, ga je gewoon naar Arthur bij de wallen. Samen krijg je de vuurpotten op hun plaats en steek je ze aan.

Verplaats de eerste vuurpot

Voor dit doel verplaats je eenvoudig de vuurpot naast Arthur in positie. Verspil je munitie niet, Arthur zorgt voor het aansteken van de vuurpot.

Plaats de centrale vuurpot naast de pit

Klim vervolgens de ladder af en beklim de ladder naast Arthur om zich bij Rodric te voegen.

Gebruik nu de hendel om de centrale vuurpot naast de put te verplaatsen.

Bereik de wallen en plaats de laatste vuurpot naast de pit

Klim vervolgens de ladder naast Arthur af en dan de ladder op om terug naar de wallen te gaan en de laatste vuurpot in positie te zetten.

Arthur zal Ignifer erop werpen. Het aansteken van de vuurpots had echter geen zin, omdat de put onmiddellijk wordt gevuld met enorme aantallen ratten. De ratten gaan overboord en doven alle brandende vuurpotten en vullen langzaam de hele tuin.

Sluit je aan bij Arthur

Verplaats de vuurpot naast je naar de positie die het eerder was.

Ondertussen hergroeperen de ratten zich en vormen ze wervelingen, waarbij elke vuurpot wordt uitgedoofd. Zodra je de vuurpot hebt losgelaten, richt je Ignifer erop en klim je de ladder af.

Gooi dan snel Ignifer weer naar de volgende vuurpot voor je terwijl een werveling van ratten de ladder vernietigt waar je net van af bent gekomen.

Nadat de vuurpot is aangestoken, ren je snel naar de volgende lichtbron.

Nu moeten we naar de ladder in het juiste gebied. Om ons te helpen, zal Arthur proberen een pad voor ons vrij te maken. Maak nu veel Ignifer. Je zult het nodig hebben.

Volg het pad dat is vrijgemaakt door Arthur

Zodra dit nieuwe objectief er is, beweeg je je camera en verwijder je eventuele binnenkomende wervelingen.

Gooi dan Ignifer naar de vuurpot in de buurt van een houten steiger en kom er dichtbij zodat Arthur het voor je kan verplaatsen.

Ga aan de slag terwijl de vuurpot beweegt, zorg ervoor dat binnenkomende wervelingen worden geëlimineerd en blijf in het licht.

Als de situatie wat rustiger wordt, steek je de vuurpot aan naast degene waar je net langs bent gelopen, zodat Arthur je kan helpen om bij de enige nog toegankelijke ladder te komen.

Wat betreft de binnenkomende wervelingen, blijf eerdere omschrijvingen herhalen. Beklim tenslotte de ladder.

Maak een pad vrij voor Arthur

Nu moeten we Arthur ook in veiligheid brengen. Gebruik de vuurpot aan je zijde en wees klaar om hem te beschermen door de vuurpot dienovereenkomstig te verplaatsen.

Bescherm Arthur totdat hij de wallen bereikt

Nu moet je de vuurpot met tussenpozen verplaatsen om Arthur naar de ladder te krijgen en je Ignifer-projectielen gebruiken om die ratten kwijt te raken die op Arthur uit zijn.

Sluit je aan bij de anderen binnenin

Zodra Arthur op de wallen is, ren je naar binnen om je bij de anderen te voegen om er zeker van te zijn dat ze in orde zijn.

Terwijl de groep bespreekt wat ze moeten doen om te overleven, komt Lord Nicholas de Grote Zaal binnen met Hugo aan zijn zijde. Hugo, gehersenspoeld door de indoctrinatie van Lord Nicholas en Vitalis, heeft de opdracht gekregen om de ratten te gebruiken om Amicia te doden. Amicia kan haar ogen niet geloven, maar voor het te laat is, redt Rodric haar leven.

Ontsnap door de wallen

Tijd om te ontsnappen. Volg de groep door de gang die Rodric in hoofdstuk 11 voor je had geopend.

Een nieuw filmpje begint als je het einde nadert met Lord Nicholas die Amicia en Arthur neerslaat terwijl ze proberen te vluchten.

Ontsnap aan Nicholas

Lord Nicholas brengt Amicia naar de kasteeltuin. Terwijl Hugo op het punt staat haar te vermoorden, probeert Amicia hem wat verstand bij te praten.

Lord Nicholas wordt echter ongeduldig en wil dat Hugo zijn kwade doel vervult.
Om aan Nicholas te ontsnappen, gebruik je gewoon
totdat een nieuw filmpje begint.

Terwijl Lord Nicholas dreigend naar Amicia loopt, kan Hugo geen beslissing nemen. Lord Nicholas is er klaar mee van Hugo’s niet-naleving, neemt het heft in eigen handen en duwt Hugo opzij. Als Lord Nicholas op het punt staat Amicia neer te halen, vraag Arthur snel om de houten steiger op hem te laten vallen.

Ondertussen lijkt Hugo de Final Threshold te hebben bereikt.

Amicia vraagt ​​Arthur om ervoor te zorgen dat Nicholas dood is. Ze wil Hugo spreken en legt uit hoe grondig ze haar leugens probeerde te beschermen. Terwijl Hugo toeslaat met zijn ratten, rent Amicia naar hem toe om hem te omhelzen als een manier om de liefde te tonen die ze voor hem voelt.

Als Amicia en Hugo eindelijk herenigd worden, staat Lord Nicholas op en steekt Arthur dood.

Tijd om Nicholas te vermoorden en wraak te nemen!

Nicholas vermoorden

Nicholas is ongevoelig voor Ignifer, Devorantis, en de enige wapens in je arsenaal die hem kunnen neerhalen zijn Exstinguis en Imperius, Hugo’s kracht om ratten op te roepen. Om dit gevecht te winnen en Nicholas aan te vallen, moet je bovendien zoveel mogelijk verborgen blijven. Lord Nicholas is erg gevoelig, zelfs voor de kleinste bewegingen. Gelukkig vertraagt ​​zijn pantser hem, zodat je, als je wordt opgemerkt, snel genoeg een schuilplaats kunt vinden. Het gevecht heeft checkpoints, waardoor dit gevecht een stuk makkelijker is dan het lijkt en Nicholas heeft maar drie rattenhits nodig om te sterven.

Gebruik voor het eerste deel van het gevecht Exstinguis op de fakkels bij de muren. Door hun vlammen te doven, komen hordes ratten uit de grond. Zet er zoveel mogelijk uit. Het kan ook nuttig zijn om Exstinguis op de omringende vreugdevuren te gebruiken, aangezien we zo min mogelijk lichtbronnen nodig hebben.

Nadat je wat ratten uit de grond hebt weten te halen en wat vlammen hebt gedoofd, gebruik je Imperium op Lord Nicholas. Onthoud dat wanneer Hugo Amicia’s hand vasthoudt, zij zijn controle over ratten kan leiden. Nadat hij Nicholas een eerste keer heeft aangevallen, zal hij uit de eerste horde ratten komen die levend is maar nu met zijn zwaard in brand.

Herhaal in de tweede fase hetzelfde proces van het blussen van het vuur van de fakkels om meer ratten vrij te laten en de vreugdevuren te doven. Echter, omdat Nicholas’ zwaard in brand staat, zal het niet effectief zijn om ratten naar hem te leiden. Wees ook voorzichtig, want Nicholas kan de verdedigingsmuren neerhalen met zijn zwaard. Voor dit deel van het gevecht moet je Exstinguis op zijn zwaard gebruiken en dan snel Imperium op Nicholas gebruiken voordat hij zijn zwaard weer in brand steekt.

In de derde en laatste fase zal Nicholas’ pantser volledig in brand staan ​​en deze keer moet je Exstinguis op zijn hele lichaam gebruiken. Zodra zijn harnas is ontbloot, stuur je de ratten naar hem toe voor de laatste en laatste slag voordat hij zijn harnas weer in brand steekt.

Tijdens het laatste filmpje rouwt Melie om haar broer en belooft ze wraak. Omdat iedereen iemand heeft verloren door de Inquisitie, sluit Amicia zich aan bij Melie en besluiten samen de stad in te stormen om Vitalis voor eens en voor altijd te vermoorden en Beatrice te redden.

Dit besluit hoofdstuk 15: Remembrance in A Plague Tale: Innocence. Nu begint Hoofdstuk 16: Coronation.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Innocence: Blood Ties
Volgend artikelA Plague Tale: Innocence Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here