A Plague Tale Innocence: Our Home

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

Our Home is Hoofdstuk 8 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hoofdstuk 8: Our Home.

Verzamelobjecten:  
Iconography (Curiosity), Alchemical Crucible (Gift), Bird Language Manual (Curiosity), St John’s Wort (Herbarium).

Trofeeën: Tribute, Our Home

Doelen:

  • Volg Hugo ondergronds
  • Help Lucas met het elixer
  • Volg Hugo naar de vestingmuren
  • Bekijk het symbool in de grote zaal
  • Volg Hugo
  • Ga mee met Melie in de Great Hall om met haar weg te gaan

Video Guide:

Walkthrough:

Volg Hugo Onderground

Veilig in het kasteel, heeft Hugo de gelegenheid aangegrepen om wat te verkennen en heeft hij een aantal spannende dingen gevonden om Amicia te laten zien. Loop om te beginnen door de deur waar Hugo op je wacht, maar voordat we de trap afgaan, is er een verzamelobject (Curiosity 15 – Iconography) dat  we moeten pakken. In plaats van Hugo te volgen naar Lucas ‘laboratorium, ga je scherp rechtsaf. Op de trap, tussen wat gras, ligt het verzamelobject.

Volg vervolgens Hugo, maar ga Lucas zijn laboratorium nog niet binnen. Blijf in plaats daarvan de trap aflopen tot je bij een grote tombe komt. Hier ontgrendel je de hoofdstuk specifieke trofee Tribute.

Ga terug naar boven en deze keer kun je Lucas zijn laboratorium binnengaan. Als je het lab binnengaat, neem dan even de tijd om wat materialen te pakken. Er is hier nogal wat. Terwijl we pakken wat we kunnen, vraagt ​​Lucas om onze hulp terwijl hij een nieuw elixer verzint.

Help Lucas met het elixer

Lucas heeft een kaars, een ampul en geconcentreerd lauriersap nodig. Terwijl Hugo voor de kaars zorgt, is het onze taak om het flesje en het geconcentreerde lauriersap te bemachtigen. De reageerbuis staat op de tafel links in de kamer. Grijp het en zet het naast Lucas. Pak vervolgens het lauriersap dat direct achter Lucas op tafel ligt.

We komen er dan achter dat Lucas een elixer probeert te maken voor de drager van de Prima Macula. Amicia en Hugo verlaten de kamer en laten Lucas even uitrusten.

Volg Hugo naar de vestingmuren

Volg Hugo terug naar de Grote Zaal van het kasteel en vervolgens naar een van de gebieden die voorheen ontoegankelijk waren. Voordat je met Hugo verder naar boven gaat, ga je scherp naar links zodra je door de deur loopt. Op de grond vind je een verzamelobject (Gift 8 – Alchemical Crucible).

Ga dan de trap op en deel een moment met je kleine broertje door in de verte te echoën.

Praat vervolgens met Melie. Achter het vat naast Melie ligt een verzamelobject (Curiosity 16 – Bird Language Manual) dat we moeten pakken voordat we weer naar beneden gaan.

Bekijk het symbool in de grote zaal

Volg Hugo terug naar de Grote Zaal om het symbool op de vloer te inspecteren dat precies lijkt op de pilaren op de binnenplaats, het Alchemist-wapen.

Volg Hugo

Volg Hugo dan naar het andere voorheen ontoegankelijke gebied. Kort nadat ze dit gebied is binnengekomen, besluit Amicia haar ketting aan een boomtak te hangen ter nagedachtenis aan hun familie. Hugo volgt haar voorbeeld.

Terwijl Hugo zich zorgen maakt dat hij ziek is, verzekert Amicia hem dat ze samen met de hulp van Lucas en Melie een manier zullen vinden om hem te genezen.

De Prima Macula verspreidt zich echter snel door Hugo’s bloed en het lijkt erop dat hij de Eerste Drempel nadert. Lucas vertelt Amicia over een manier om de effecten van de Macula te vertragen, maar helaas gaat het maken van het elixer buiten zijn vakgebied. Er is echter een boek, de Sanguinis Itinera, dat de kennis bevat om zo’n elixer te bereiden.

Lucas zegt echter dat het bijna onmogelijk is om het boek te bemachtigen, omdat het is verzegeld in de universiteit van de aangrenzende stad. Hij raadt Amicia af tegen deze “suïcidale” missie, maar Amicia is meer dan vastbesloten, klaar om te profiteren van de huidige chaos om gemakkelijk toegang te krijgen tot de universiteit en Hugo een kans te geven om te overleven. Melie weet hoe ze op de plek moet komen en is bereid om ons nogmaals te helpen.

Ga mee met Melie in de Great Hall om met haar weg te gaan

Voordat we bij Melie in de Grote Zaal komen, is er nog een laatste verzamelobject (Herbarium 5 – St John’s Wort) dat we moeten pakken. Na het filmpje zie je Hugo ernaast zitten. Als je klaar bent om te vertrekken, praat dan met Melie om dit hoofdstuk af te sluiten.

Dit besluit Hoofdstuk 8: Our Home in A Plague Tale: Innocence. Nu begint Hoofdstuk 9: In The Shadow of the Ramparts.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Innocence: The Path Before Us
Volgend artikelA Plague Tale Innocence: In the Shadow of Ramparts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here