A Plague Tale Innocence: In the Shadow of Ramparts

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

In the Shadow of Ramparts is Hoofdstuk 9 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hoofdstuk 9: In the Shadow of Ramparts.

Collectibles: 
Lavendel (Herbarium), Sheepskin (curiosity), Piece of Transis (curiosity), Alchemist Cart (2/5), Chessboard (Gift),

Trofeeën: The Hard Way, In the Shadow of Ramparts

Doelen:

  • Volg Melie
  • Zoek de universiteit
  • Bereik de universiteit
  • Betreed de universiteit

Video Guide:

Walkthrough:

Amicia heeft besloten haar leven op het spel te zetten voor haar kleine broertje Hugo en is naar de stad in de buurt gegaan om het kostbare alchemieboek, de Sanguinis Itinera, van de universiteit op te halen. Door de stad komen is geen wandeling in het park. De stad krioelt van inquisiteurs en door ratten geteisterde gebieden.

Volg Melie

Voordat we Melie volgen die ons de stad in zal helpen, moeten we een verzamelobject (Herbarium 6 – Lavender) pakken dat zich aan het begin van het level bevindt, achter een boom en bij een omgevallen stam.

Volg Melie de heuvel op en vraag haar om de deur open te maken.

Nadat Melie de deur voor je heeft geopend, zal Amicia afscheid van haar nemen en haar hopelijk snel weer zien. Tijd om aan de slag te gaan. Vergeet vanaf nu niet om zoveel mogelijk knutselmateriaal op te halen. Dit hoofdstuk bevat veel goede dingen.

Zoek de universiteit

Klim de trap op en draai dan rechts om een ​​nieuwe set wenteltrappen op te gaan die weer naar buiten leiden.

De universiteit is ver weg in de verte, maar er is te veel licht, geen goed teken.

Bereik de universiteit

Ga het enige beschikbare pad af totdat je twee bewakers ziet. Ga de trap af om te voorkomen dat je wordt opgemerkt en verstop je achter de hekken. Wacht dan even een minutje. De twee bewakers zullen het gebied verlaten, dus je hoeft niet in te schakelen.

Ga vervolgens verder naar het volgende beschikbare gedeelte en verstop je achter het houten hek. Een bewaker die ‘Last call’ roept, loopt met een fakkel door een zwerm ratten. Werp eerst Ignifer naar de onverlichte fakkel wanneer de bewaker niet kijkt en werp dan Devorantis naar de helm van de bewaker om deze te smelten en vervolgens een steen om hem knock-out te slaan om je pad vrij te maken. Sommige ratten haasten zich naar het lichaam van de bewaker, anderen worden afgeleid door het licht van de fakkel. Om het echter 100% veilig te maken om over te steken, pak je een stok van de stapel en steekt u deze aan met de fakkel die je hebt aangestoken.

Baan je een weg tussen de ratten en beklim dan het witgeschilderde hek.

Ga door totdat je een andere bewaker ziet. Laat de ratten de eerste bewaker uit de weg ruimen door een steen naar zijn lantaarn te gooien.

Wat betreft de tweede, gebruik Devorantis en stenen om hem te elimineren. Pak dan, indien nodig, een stok van achter het hek naast je, gebruik de nabijgelegen fakkel en baan je een weg naar de overkant.

Ga de trap op, klim het wit geschilderde hek op, door de steiger heen en dan weer het dak af.

Als je je in de zwermen ratten wilt wagen, weet dan dat aan de linkerkant van dit gebied een kist met knutselmateriaal is. Anders klim je de richel af om verder te gaan. In het volgende deel wordt een vrouw bedreigd door een inquisiteur. Ga het gebouw binnen om te worden tegengehouden door nog wat ratten. Gebruik je slinger om het lijk boven je hoofd neer te halen en ratten er naartoe te lokken.

Zodra je dat doet, komt er een bewaker de kamer binnen om het geluid te onderzoeken. Rust je snel met een steen uit om zijn lantaarns te vernietigen en de ratten hem op te laten kauwen. Voordat we de trap op gaan, is er een verzamelobject (Curiosity 17 – Sheepskin) dat we moeten pakken. Beklim het hek links van de kamer en open de kist voor je om het verzamelobject te pakken.

Ga dan op de bovenste verdieping de kamer aan de rechterkant binnen en open dan de deur om weer naar buiten te gaan.

Om ons een weg door dit gebied te banen, moeten we eerst twee lijken boven ons neerhalen. Dit zal de ratten naar een specifiek punt lokken en ons een veilige ruimte geven om door en uit de gaten te kruipen.

Gebruik in de volgende sectie Devorantis en rotsen op de bewaker in de verte en dan Ignifer om de nabijgelegen fakkel aan te steken.

Klim over het houten hek en dan de muur op om een ​​stok te pakken.

Gebruik de fakkel waarop je zojuist Ignifer hebt geworpen en steek de stok aan om door het gat aan de linkerkant te komen.

Wanneer je weer naar buiten gaat, gooi de eerste van de bewaker met Devorantis en stenen weg en gebruik dan Ignifer op de nabijgelegen fakkel om verder te gaan.

Loop onder het hek door, blijf rechtdoor lopen en je komt op de begraafplaats.

Omdat we het gebied niet kunnen bereiken via de hoofdpoort, ga je naar rechts en gebruik je de lichtstraal om de ratten uit de weg te krijgen en over te steken.

Ga dan het gebouw binnen en ga naar boven. Richt de lichtstraal eenvoudigweg naar het gat in de muur om de ratten de bewaker te laten doden en een manier te creëren waarop je door kunt gaan naar de volgende kamer.

Gebruik hier nog een keer de lichtstraal om de ratten weg te jagen en over het hek te kunnen klimmen.

Als je het raam nadert, begint een nieuw filmpje. Tijdens het filmpje praten de inquisiteurs over een nieuw type munitie, Odoris, dat ratten voor een beperkte tijd naar een specifiek punt leidt. Om Odoris te maken heb je een materiaal nodig genaamd Episanguis en dit vervolgens te mengen met zwavel. Klim door het raam naar beneden en ga het hek voor je in. Ga naar de put aan de rechterkant en werp Ignifer naar de fakkel ten noorden van je.

Klim naar beneden en pak wat Episanguis. Maak Odoris en gooi het zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding om bij het wit geschilderde houten hek te kunnen komen en weer omhoog te klimmen. Denk eraan om snel te zijn, want het effect van Odoris houdt maar een paar seconden aan.

Na het ontgrendelen van Episanguis komen Alchemy-upgrades beschikbaar, maar zoals uitgelegd in de Trofee Roadmap, moet je deze negeren als je op voldoende materialen wilt vertrouwen om je Sling en uitrusting volledig te upgraden. Maak vervolgens meer Odoris en gooi het in de ratten om het pad vrij te maken. Ren dan snel naar de volgende lichtbron.

Benader de put en werp Odoris iets rechts van de zwerm ratten. Stap dan snel over en stop bij de lichtstraal.

Gebruik de lichtstraal en richt hem op het modderige pad omhoog.

Ren dan snel bergopwaarts om de tweede lichtstraal te bereiken. Er staat een kar aan de andere kant van de poort, maar eerst moeten we de ratten in het gebied vangen om hier ongedeerd weg te komen. Verplaats eerst de lichtstraal naar rechts om ervoor te zorgen dat alle ratten naar links bewegen.

Gooi vervolgens Odoris naar de linkerkant van het gebied zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding om alle ratten op een specifiek punt te vangen. Verplaats vervolgens snel de lichtstraal naar hetzelfde gebied waar je Odoris hebt gegooid om de ratten voor eens en voor altijd in de val te lokken. Het hele gebied is nu vrijgemaakt.

Nu, voordat we de wagen bedienen, is er een verzamelobject (Curiosity 18 – Piece of Transis) dat we moeten bemachtigen. Achter de kar is een wit geschilderde klimmuur. Beklim het en laat je vallen om toegang te krijgen tot een nieuw gebied. In de tombe aan de linkerkant is het verzamelobject.

Ga nu op je schreden terug en beweeg de kar naar beneden om bij de bovenste richel te komen.

Klim nu op de kar en richel om verder te gaan. Ga langs het enige beschikbare pad, beklim de houten omheining en loop over het veld met lijken. De inquisitie gebruikte de ratten om van de zieken af ​​te komen. Hoe … meedogenloos!

Als je weer kunt rennen, verstop je je achter het hek en gebruik Odoris op de bewaker in de buurt met + om de bewakers naar hem toe te trekken. Terwijl ze hem opeten, kun je verder gaan.

Ga verder om naar een nieuw gebied te gaan, gepatrouilleerd door een andere bewaker. Wanneer de bewaker beweegt, verstop je je achter het hek en gebruik je Devorantis en een steen om hem zelf knock-out te slaan of een pot en Odoris om hem eerst af te leiden en dan de ratten hem op te laten eten.

Steek nu de brug over en raak de bewaker bij de rivier kwijt met behulp van een steen. De tweede bewaker zal het onderzoeken. Gooi hem weg met Devorantis en stenen.

Voordat we verder gaan, moeten we een kleine omweg maken voor een Alchemist Cart (2/5). Nadat je de twee bewakers hebt opgeruimd, draai je naar links zoals in de onderstaande afbeelding, beklim je de muur en maak je Luminosa om de zwerm ratten te elimineren. Ga nu gewoon de Alchemist Cart in en het spel slaat je voortgang op.

Ga nu op je schreden terug en gebruik de lichtstraal om de ratten te vangen en klim dan over het hek. We gaan eindelijk naar de universiteit.

Betreed de universiteit

Begin hier met het losmaken van de rattenkooi die je midden in het gebied aan de kraan ziet hangen. Twee bewakers weg!

Werp dan een steen naar de lantaarn van de bewaker aan de rechterkant van het gebied om hem aan de ratten te laten zien. Laat hem je zien en wanneer hij in het gebied komt dat op de onderstaande afbeelding wordt getoond, cast Odoris om de ratten naar hem toe te trekken.

Gooi vervolgens de bewaker achter je snel neer met alle nodige middelen.

Gooi dan eindelijk de laatste bewaker weg die bij de trap staat.

Voordat we naar de universiteit gaan, moeten we nog een laatste verzamelobject pakken (Gift 9 – Chessboard) voor dit hoofdstuk. Gebruik de onderstaande afbeeldingen om te weten waar je heen moet, maar wees voorzichtig, want je moet eerst twee bewakers snel achter elkaar uit schakelen.

Gooi een pot om ze allebei af te leiden, gebruik dan snel een steen om degene zonder helm te doden en een combinatie van Devorantis en stenen om degene die er een draagt ​​te doden.

Ga dan naar de tafel om het verzamelobject te pakken.

Nu kunnen we de universiteit betreden. We hebben hier twee opties. Je kunt de veiligere zij-ingang gebruiken of de minder veilige hoofdingang gebruiken die wordt bewaakt door twee vijanden, maar waarmee je de hoofdstuk specifieke trofee The Hard Way ontgrendelt. Om toegang te krijgen tot de hoofdingang, is het handing om er 1 te doden op z’n plaats en de andere terug mee te lokken naar het vorige gebied met de ratten. Hier gebruikte ik Odoris om de ratten ze op te laten eten.

Zodra beide bewakers zijn uitgeschakeld, kun je de universiteit binnengaan via de hoofdingang, waardoor je het hoofdstuk afmaakt en de trofee ontgrendelt.

Dit besluit Hoofdstuk 9: In the Shadow of Ramparts in A Plague Tale: Innocence. Nu begint Hoofdstuk 10: The Way of Roses.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Innocence: Our Home
Volgend artikelA Plague Tale Innocence: The Way of Roses

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here