A Plague Tale Innocence: Damaged Goods

A Plague Tale Innocence Header - Powerwiki.nl

Damaged Goods is Hoofdstuk 6 in A Plague Tale: Innocence. 
Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Hoofdstuk 6: Damaged Goods.

Collectibles:  
Knucklebones (Gift), Pond Sterling (Curiosity), War Declaration (Curiosity)

Trofeeën: Damaged Goods

Doelen:

  • Vind Hugo
  • Bevrijd Hugo
  • Verlaat het kamp
  • Overleef en ontsnap uit het kamp

Vind Hugo

Amicia en de twee overvallers zijn door enkele soldaten gevangengenomen, en alsof dat nog niet genoeg was, is Hugo nergens te bekennen. De twee overvallers, Melie en Arthur, zijn ook gevangengenomen, maar slagen er samen in om Amicia vrij te laten en een uitweg uit het kamp te vinden. Tijd om Hugo te zoeken. Om er levend uit te komen, is de sleutel hier om Melie op de voet te volgen en Arthur’s afleidingsmethoden te gebruiken om door het kamp te komen. Bovendien moet je voor een groot deel van het hoofdstuk alleen vertrouwen op je stealth-vaardigheden, aangezien Amicia haar uitrusting door de soldaten kwijt is. Dus vergeet dat je de slingerband een tijdje niet kunt gebruiken. Volg Melie achter het houten hek en ze zal Amicia vertellen dat Arthur klaar is om de bewaker af te leiden op welke manier je maar wilt. Het lijkt er echter op dat de enige manier is om Arthur een steen naar de kar te laten gooien.

Als de bewaker niet kijkt, volg Melie en blijf dicht bij haar.

Laat Arthur in het tweede afleidingsgedeelte een steen naar de ton gooien met de speren aan de linkerkant en maak je klaar om te gaan als de bewaker is afgeleid.

Wanneer je de tekst bereikt met de slapende bewakers en de flessen op de grond, gaan we een korte omweg maken voor een verzamelobject (Gift 6 – Knucklebones). Ga naar links zoals op de afbeelding hieronder en op de tafel voor je ligt het verzamelobject.

Als je klaar bent, voeg je weer bij Melie en volg je haar naar de volgende schuilplaats, wat gras. Wacht tot de boogschutter beweegt en ga verder.

Voor de derde afleidingsmogelijkheid wil je dat Arthur een steen naar de pot gooit.

Blijf daarna Melie volgen in een rood-witte tent. Hier vind je een afgesloten kist waarmee je Melie lockpick voor je kunt hebben. Binnenin vind je een aantal handige knutselmaterialen.

Volg Melie de tent uit naar wat een kantine lijkt te zijn. Hier gaan we onze tweede omweg maken om een ​​tweede verzamelobject te pakken (Curiosity 11 – Pound Sterling). Als je onder de kantinetenten bent, ga je rechtsaf zoals op de onderstaande foto’s te zien is. Pas op dat u niet tegen flessen of bewakers loopt. Aan de overkant van het hoofdpad, tegenover je, is een houten verdedigingsmuur. Ga er stilletjes voor zitten en zorg ervoor dat er niemand patrouilleert. Het verzamelobject ligt op de tafel.

Keer op je schreden terug en volg Melie stilletjes tot je bij een houthakkersgebied komt. Hier vind je Hugo, maar hij wordt omringd door bewakers, dus hem vrijlaten is nog geen optie. Ondertussen beseffen de bewakers dat Amicia ontsnapt is. De bewakers spreiden zich op dit punt uit en dit is onze aanwijzing om Hugo te bevrijden.

Bevrijd Hugo

Volg Melie naar de kooi. Nu je je slinger en uitrusting weer tot je beschikking hebt, rust je uit met een steen om de kooi van de haak los te maken en benader je hem om Melie de deur voor je te laten vergrendelen en dan druk je op om Hugo vrij te laten. Hugo en Amicia worden weer herenigd.

Verlaat het kamp

Ga verder en zorg ervoor dat je niet wordt opgemerkt door stealth- of headshot-vijanden zonder helmen te gebruiken.

In een van de witte tenten aan de linkerkant van het kamp bevindt zich nog een verzamelobject 
(Curiosity 12 – Declaration of War) dat we nodig hebben. Gebruik de onderstaande afbeeldingen ter referentie. 
Het verzamelobject zit op een houten kruk.

Ga nu door en elimineer indien nodig bewakers. Als je de bewakers in het gebied hebt uitgeschakeld, zou het nu vrij vrij moeten zijn om wat te verkennen en wat materiaal te verzamelen. Als je klaar bent, nader je de poort en begint een nieuw filmpje. Lord Nicholas is hier en hij wil Hugo en Amicia afslachten. Tijd om er weer voor te rennen! Gelukkig zorgt Arthur voor een vurige afleiding voor ons.

Overleef en ontsnap uit het kamp

Terwijl je probeert te overleven en uit het kamp te ontsnappen, dood je de bewakers die op je af komen rennen.

Beklim de ladder aan het einde van het pad om een ​​houten structuur binnen te gaan en wacht tot Melie de deur op slot doet.

Schakel daarna de bewakers uit die je in de weg staan ​​en ga naar het geketende luik.

Terwijl Melie het slot open maakt, komen er enkele bewakers achter je aan.

Om dit deel te overleven, moet je ten minste twee bewakers snel achter elkaar uitschakelen zonder te worden gedood. Gelukkig hebben ze allemaal geen helmen, waardoor het gemakkelijk is om ze met het hoofd te schieten. Om te voorkomen dat je wordt gedood, is de strategie om je slinger en stenen uit te rusten zodra je het luik bereikt en ze te werpen zodra de bewakers de poort openen. Omdat de bewakers erg snel rennen, zou het geen probleem moeten zijn om twee tot drie headshots te krijgen als er voldoende afstand tussen jou en hen is.

Zodra Amicia, Hugo en Melie het kamp verlaten, eindigt hoofdstuk 6.

Dit besluit Hoofdstuk 6: Damaged Goods in A Plague Tale: Innocence. Nu begint Hoofdstuk 7: The Path Before Us.

A Plague Tale Innocence Alle Hoofdstukken
A Plague Tale Innocence Wiki Guide

Vorig artikelA Plague Tale Innocence: Alive
Volgend artikelA Plague Tale Innocence: Penance

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here